Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην passive σου, και λιγο πιο διπλα να πας θα βλεπεις ακομα κανονικο 3d.

Στο 3ds πρεπει να το κρατας εντελως ευθεια με οτι επακολουθο εχει αυτο στην κουραση τον χεριων αλλα και των ματιων.

Ναι αυτό είναι όντως ένα αρνητικό, αλλά εφόσον θα μεγαλώσει η οθόνη θα έχεις και καλύτερο οπτικό πεδίο!

Δημοσ.

Και πάλι αν βγει το 3DS lite έτσι όπως είπα η μόνη διαφορά θα είναι στα γραφικά. Οπότε θα διαλέξω 3DS λόγω του ότι για μένα 3D>Graphics. (για αυτό άλλωστε πήρα και 3D passive TV)

Καλά έκανες και πήγες σε passive 3D.

Και εγώ ως τεχνολογία την προτιμώ από τις active και αν ήμουν στη διαδικασία να αγοράσω 3DTV, θα αγόραζα σίγουρα passive.

Δημοσ.

Κακά τα ψέμματα, αν δεν γίνει consumer-friendly μια τεχνολογία 3D χωρίς γυαλιά και ζαλάδες, οι πωλήσεις 3DTV θα εξακολουθούν να πατώνουν.

Δημοσ.

Καλά έκανες και πήγες σε passive 3D.

Και εγώ ως τεχνολογία την προτιμώ από τις active και αν ήμουν στη διαδικασία να αγοράσω 3DTV, θα αγόραζα σίγουρα passive.

Θεώρησα τα πλεονεκτήματα των passive (ξεκούραστο 3D, φθηνά γυαλιά μιας και είμαστε 6 στην οικογένεια) πολύ περισσότερα από το να πάρω 1080p για κάθε μάτι με τις active. Για αυτό πήγα σε αυτήν την τεχνολογία.

Δημοσ.

βλεπω το θεμα καλα κρατει...παιδια οτι εχει η τσεπη του καθενοσ παιρνει.και τα 2 ειναι φανταστικεσ κονσολεσ με λιγεσ διαφορεσ στα γραφικα...αλλοστε ηδη τα ταβλετ βγαζουν πολυ καλα γραφικα και ενασ θεοσ ξερει του χρονου τι παιχνιδια θα βγαζουν...ειναι και καλυτερα σαν μηχανιματα και απο τισ 2 κονσολεσ και ανεβαινοθν συνεχεια.απλα δε μπορεισ να παιξεισ λογο χειρισμου και επειδη δεν εχει αξιωθει καμια εταιρια να βγαλει αποκλειστικα παιχνιφι για ταβλετ.ασ βγαζαν ενα γκατζετακι να κολαει πανο στο ταβλετ που να δινει κουμπια και αναλογικο (λεπτουλι βεβαια) και να βλεπαμε απο κει και περα τι θα γινοτανε

Δημοσ.

βλεπω το θεμα καλα κρατει...παιδια οτι εχει η τσεπη του καθενοσ παιρνει.και τα 2 ειναι φανταστικεσ κονσολεσ με λιγεσ διαφορεσ στα γραφικα...αλλοστε ηδη τα ταβλετ βγαζουν πολυ καλα γραφικα και ενασ θεοσ ξερει του χρονου τι παιχνιδια θα βγαζουν...ειναι και καλυτερα σαν μηχανιματα και απο τισ 2 κονσολεσ και ανεβαινοθν συνεχεια.απλα δε μπορεισ να παιξεισ λογο χειρισμου και επειδη δεν εχει αξιωθει καμια εταιρια να βγαλει αποκλειστικα παιχνιφι για ταβλετ.ασ βγαζαν ενα γκατζετακι να κολαει πανο στο ταβλετ που να δινει κουμπια και αναλογικο (λεπτουλι βεβαια) και να βλεπαμε απο κει και περα τι θα γινοτανε

Και πάλι νομίζω (και ελπίζω) καμία σοβαρή εταιρία μην στραφεί προς το table/smartphone gaming για πολλούς λόγους που όλοι ξέρουμε.

Δημοσ.

Και πάλι νομίζω (και ελπίζω) καμία σοβαρή εταιρία μην στραφεί προς το table/smartphone gaming για πολλούς λόγους που όλοι ξέρουμε.

καποια στιγμη θα γυρισουν διοτι παιζονται πολλα λευτα και εκει...και οθσιαστικα θα εχοθμε ενα μιχανιμα για ολα.ταινιεσ μουσικι ιντερνετ ακομα και 3d και σε καλεσ τιμεσ.δε μποροθμε να το γλυτωσουμε αυτο...εγω αυτο που θα ηθελα να δω ειναι να εμπαινε και αλλη μια αιτερια στο χωρο...πχ η sega...σε φοριτα σε οτι θεσ...αποκλειστικα για gaming να υπαρχει και λιγοσ ανταγωνισμοσ...δυστιχωσ...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

PSP vita vs PSP 1004 E series

Καλησπέρα . Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά ενός από των δυο κονσολών θα ήθελα να με ενημερώσετε με εμπειρίες και γενικά από τα όσα έχετε ακούσει , σε τι προτρέχει το ένα από το άλλο εκτός από την οθόνη αφής ...

Ξέρω για την διαφορά της τιμής τους . 

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το vita .

Σε γραφικά ; Τι παίζει ; 

Ευχαριστώ . 

Δημοσ.

είναι κονσόλα νέας γενιάς σε σύγκριση με την παλιά, 

psp 

+ μεγάλη γκαμα απο games

+ hacked fully

+ περισσότερη φορητότητα απο το vita

+ φτηνό

- discontinued/no new games

- απαίσια γραφικά σε σχέση με το vita

psvita

+ φοβερή οθόνη

+ απίστευτα γραφικά για φορητή

+σπασμένο Psp mode

+ps plus 

- λίγα games

- τεράστια τιμή (+κάρτα)

προσωπική μου άποψη εφόσον υπάρχει backwards compatibility σε μορφή psn έστω είναι να πας σε vita, όταν σπάσει και πλήρως θα είναι μια χαρά.(αν δεν θες να πάρεις 3ds xl φυσικά που είναι η καλύτερη επιλογή μακράν),γενικά όμως μακριά απο Psp πλέον

• Like 1
Δημοσ.

Το psp αξιζει για την τεραστια βιβλιοθηκη του και οτι ειναι fully hacked.

To PSV ειναι πανακριβο σε σχεση με το PSP. καλυτερα να το παρεις σε προσφορα μονο αν βγει. Δηλαδη να δωσεις 200 ευρω max για PSV + 16αρα καρτα.

Δημοσ.

Όταν λέτε ότι το psv έχει λίγα games? Δεν δέχεται cd όπως το psp?  Σε τι μορφή είναι τα παιχνίδια του ; Ή είναι μόνο online οι αγορά και απατεί prepaid? 

Για το nintedo 3ds δεν ξέρω , δεν νομίζω ότι έχει εξίσου το ίδιο όμορφα και ωραία γραφικά όπως ένα psp ή psv .

Δημοσ.

Τα παιχνιδια του PSV ειναι σε μορφη memory card. τα παιχνιδια τα αγοραζεις κανονικα η και απο το psn. Απλα αντι για δισκακι ειναι σε στυλ memory card.

Χρειαζεσαι ομως αλλη memory card (γι αυτο το κοστος μιλαμε που η 16αρα εχει 32 ευρω - 8GB δε συμφερει με τιποτα να αγορασεις, θα γεμισει σε χρονο dt) οπου αποθηκευονται τα installs, τα saves, και το downloadable content (αν θες φυσικα να κατεβασεις).

Η πιο οικονομικη λυση ειναι το PSP.

To 3ds εχει πανακριβα παιχνιδια

Δημοσ.

Όταν λέτε ότι το psv έχει λίγα games? Δεν δέχεται cd όπως το psp?  Σε τι μορφή είναι τα παιχνίδια του ; Ή είναι μόνο online οι αγορά και απατεί prepaid? 

Για το nintedo 3ds δεν ξέρω , δεν νομίζω ότι έχει εξίσου το ίδιο όμορφα και ωραία γραφικά όπως ένα psp ή psv .

τo psvita αν και 1 χρόνο+ στην αγορά δεν έχει αξιόλογα παιχνίδια ακόμα για να σε πείσει να το αγοράσεις (τον μέσο gamer τουλάχιστον,σε αναλογία με την τιμή πάντα hence the sales), τα παιχνίδια πλέον είναι σε κάρτες και δεν διαβάζει τα δισκάκια του Psp. το 3ds είναι πολύ πιο δυνατό απο το psp και έχει πολύ καλύτερα γραφικά απο το psp σε σύγκριση με το vita όμως καμία σχέση. συμφωνώ όμως οτι έχει πανάκριβα games(τουλάχιστον όμως υπάρχουν :P )

• Like 1
Δημοσ.

τo psvita αν και 1 χρόνο+ στην αγορά δεν έχει αξιόλογα παιχνίδια ακόμα για να σε πείσει να το αγοράσεις (τον μέσο gamer τουλάχιστον,σε αναλογία με την τιμή πάντα hence the sales), τα παιχνίδια πλέον είναι σε κάρτες και δεν διαβάζει τα δισκάκια του Psp. το 3ds είναι πολύ πιο δυνατό απο το psp και έχει πολύ καλύτερα γραφικά απο το psp σε σύγκριση με το vita όμως καμία σχέση. συμφωνώ όμως οτι έχει πανάκριβα games(τουλάχιστον όμως υπάρχουν :P )

επειδη εγω ορισμενα πραγματα δεν τα καταλαβαινω με το μικρο μου το μυαλο. τι games εχει το 3ds που δεν εχει το PSV.

Περαν των jprg. Θελω να μαθω χωρις πλακα

Γιατι εγω εδω για το PSV βλεπω παιχνιδια για ολα τα γουστα;

http://us.playstation.com/psvita/games-and-media/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...