nhn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 τι μπορω να κανω για να παρω απο την acer αντιγραφο του serial number των windows xp?
marios32 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί δεν τους στέλνεις κανένα email ή πάρε κάνα τηλέφωνο ? Επίσης το sn μπορείς να δεις πιο είναι με πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω αν θα σε αφήσει να κάνεις καινούρια εγκατάσταση με το key. Μπορεί να είναι μιας χρήσης μόνο, δεν ξέρω..
nhn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 εχουν χαλασει τα windows και δεν μπορω με προγραμμα να δω το serial number?
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) εχουν χαλασει τα windows και δεν μπορω με προγραμμα να δω το serial number? Ρωτάς ή δηλώνεις πρόβλημα; Τεσπα. Αν εχεις χαλασμένα windows μπορείς να χρησιμοποιήσεις το hiders hiren's boot cd για να πάρεις το product key. Κατέβασε το, πέρασε το σε ενα usb και κάνε boot με αυτό. Για λεπτομέρειες ψάξε στο youtube για το βιντεο με τιτλο > Recover XP and Vista Product Key from Dead or Unbootable Windows Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2012 από isay
filip123go Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δεν τον γράφει κάτω απ το netbook, στο αυτοκόλλητο με τα windows....?
kanesaxo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δεν τον γράφει κάτω απ το netbook, στο αυτοκόλλητο με τα windows....? Προφανώς εννοεί πως σβήστηκε το serial απο το αυτοκόλλητο...
filip123go Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς εννοεί πως σβήστηκε το serial απο το αυτοκόλλητο... Δεν το αναφέρει... Και έχω τύχει πολλές φορες σε άτομα τα οποία δεν ξέρουν ότι το λέει και εκεί το sn
nhn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω πολυ λειτουργησε με HIRON BOOT CD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα