Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω ένα αρκετά παλιό pc που χρησιμοποιείτε μόνο για δουλειά γραφείου (internet - ms office - adobe reader).

Επειδή τρώει κάποια κολλήματα θα ήθελα αν γίνετε να κάναμε καμιά μικρή αναβάθμιση.

Επισυνάπτω τα specs του παρακάτω.

Ξαναλέω πως απλά θέλω να μην τρώει κάποια σκαλώματα που έχει τώρα, δεν θέλω να τρέχω extreme εφαρμογές και παιχνίδια!

Ram έχει μόνο 256, θεωρώ πως είναι απαραίτητη η αναβάθμιση εκεί. Αν αναβαθμίσω μόνο την ram πιστεύετε πως δεν θα κολλάει σε κάποια σημεία που μου κολλάει τώρα και θα τρέχει πιο ομαλά;

Ευχαριστώ πολύ.

post-152629-0-52804600-1330107681_thumb.jpg

post-152629-0-87377000-1330107694_thumb.jpg

post-152629-0-66110600-1330107709_thumb.jpg

post-152629-0-13198800-1330107716_thumb.jpg

Δημοσ.

2GB RAM και φρέσκια εγκατάσταση windows και μετά πιστεύω ότι το συστηματακι θα είναι μια χαρα για την δουλεία που το θές!!

Δημοσ.

2GB RAM και φρέσκια εγκατάσταση windows και μετά πιστεύω ότι το συστηματακι θα είναι μια χαρα για την δουλεία που το θές!!

Συμφωνώ απολύτως με τα παιδιά απλά να πω ότι εννοείται πώς θα βάλεις windows xp, έτσι? Αν και φαίνεται αυτονόητο δυστυχώς δεν είναι πάντα.

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως με τα παιδιά απλά να πω ότι εννοείται πώς θα βάλεις windows xp, έτσι? Αν και φαίνεται αυτονόητο δυστυχώς δεν είναι πάντα.

Εννοείτε φίλε μου. windows xp τρέχει και τώρα και ποτέ δεν μου πέρασε πα το μυαλό για κάτι παραπάνω. (εδώ καλά-καλά δεν αντέχει τα xp :-D)

Λοιπόν λέω να πάρω μία ram ενός giga.

Τι λέτε για τις παρακάτω;

http://www.skroutz.gr/s/294298/Corsair-Value-Select-1GB-DDR-400MHz.html

http://www.skroutz.gr/s/295091/Transcend-1GB-DDR-400-DIMM-3-3-3-Jetram.html

Δημοσ.

Προς το παρόν θα βάλω 1 giga και βλέπουμε.

Όσο αφορά τα win7 είναι παλιό το μηχάνημα και δεν νομίζω ότι θα τα σηκώσει.

Έχετε κάποια πρόταση για το ποια ram να προτιμήσω;

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Αν και οποια και να παρεις το ιδο είναι απο τισ δύο που έβαλες παρε την corsair καθαρά και μόνο για το όνομα!!

Δημοσ.

Στην θεση σου θα εβαζα την ποιο φθηνη ddr 400 1 gb που θα εβρισκα , για να δω αν το προβλημα ειναι μονο απο την ram ...

Αν τρως κολληματα σε περιηγηση στο ιντερνετ ειναι σιγουρα απο ram , που αλλου κολαει ?

Δημοσ.

Σε μηχάνημα με 256mb τι λένε οι πιθανότητες να φταιει ρε συ boltaz ?? Ειδικα αν ειναι και λιγο επιβαρυμένο το λειτουργικο λογο μη καλης συντήρησης!!

Δημοσ.

Κοίταξτε για τον λόγο που το θέλω το pc είναι εντάξει. Δηλαδή, τώρα έβαλα τον chrome, και στην περιήγηση είναι οκ πλέον. Απλά καμία φορά αν πάω να ανοίξω ταυτόχρονα 3-4 καρτέλες ίσως κολλήσει για λίγο.

Επίσης καμια φορά όταν πάω να ανοίξω γρήγορα φάκελο υποφακελο word ίσως σκαλωσουν τα windows για 3-4 δευτερόλεπτα.

Γι αυτό λέω ότι αυτό προφανώς είναι θέμα λιγοστης ram.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...