Προς το περιεχόμενο

Νέο ελληνικό quiz στο Android market

Drymvizion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, έχω φτιάξει ένα ελληνικό quiz γνώσεων και επειδή είναι η πρώτη μου ελληνική εφαρμογή θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και τις παρατηρήσεις σας. https://market.android.com/details?id=dv.qtestgr.dvyzual&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImR2LnF0ZXN0Z3IuZHZ5enVhbCJd. Σας ευχαριστώ.

WCGL5u-V0s5hJiY3n99ay_i5xP_ybwd3zuysor66gupGb1gcQRaMUQLCRQQ_gGsePg=h230RfRokGQbcoX74iES3A4tl4yCOSD2ams5igWpOR98T_YG_EmyTyPU2rr3HT5DXEBOABY=h230

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία φαίνεται... απλά στις 8 πρώτες ερωτήσεις σωστή απάντηση ήταν πάντα το Β και μου έβγαλε μία διπλή ερώτηση.

Είναι τελείως τυχαία η σειρά των ερωτήσεων, οπότε μάλλον πρέπει να πας να παίξεις κανένα τζόκερ :P

Όσο για τις διπλές ερωτήσεις τυχαίνει καμιά φορά μιας και δεν έχω βάλει έλεγχο για το ποιες ερωτήσεις περάσανε. Στο επόμενο update θα κοιτάξω να το φτιάξω!

Είναι τελείως τυχαία η σειρά των ερωτήσεων, οπότε μάλλον πρέπει να πας να παίξεις κανένα τζόκερ :P

Όσο για τις διπλές ερωτήσεις τυχαίνει καμιά φορά μιας και δεν έχω βάλει έλεγχο για το ποιες ερωτήσεις περάσανε. Στο επόμενο update θα κοιτάξω να το φτιάξω!

Αφού όποτε δεν ξέρω μια απάντηση πατάω Β :mrgreen:

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...