Drymvizion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω φτιάξει ένα ελληνικό quiz γνώσεων και επειδή είναι η πρώτη μου ελληνική εφαρμογή θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και τις παρατηρήσεις σας. https://market.android.com/details?id=dv.qtestgr.dvyzual&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImR2LnF0ZXN0Z3IuZHZ5enVhbCJd. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία φαίνεται... απλά στις 8 πρώτες ερωτήσεις σωστή απάντηση ήταν πάντα το Β και μου έβγαλε μία διπλή ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drymvizion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία φαίνεται... απλά στις 8 πρώτες ερωτήσεις σωστή απάντηση ήταν πάντα το Β και μου έβγαλε μία διπλή ερώτηση. Είναι τελείως τυχαία η σειρά των ερωτήσεων, οπότε μάλλον πρέπει να πας να παίξεις κανένα τζόκερ Όσο για τις διπλές ερωτήσεις τυχαίνει καμιά φορά μιας και δεν έχω βάλει έλεγχο για το ποιες ερωτήσεις περάσανε. Στο επόμενο update θα κοιτάξω να το φτιάξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greatape Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίος και έψαχνα τέτοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Είναι τελείως τυχαία η σειρά των ερωτήσεων, οπότε μάλλον πρέπει να πας να παίξεις κανένα τζόκερ Όσο για τις διπλές ερωτήσεις τυχαίνει καμιά φορά μιας και δεν έχω βάλει έλεγχο για το ποιες ερωτήσεις περάσανε. Στο επόμενο update θα κοιτάξω να το φτιάξω! Αφού όποτε δεν ξέρω μια απάντηση πατάω Β Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ωραιο.εχει και μερικες κουφες ερωτησεις.Πολυ καλη δουλεια.Περιμενω update με περισσοτερες ερωτησουλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drymvizion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Προστέθηκαν νέες λειτουργίες καθώς και online σκορ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα