darkangel95 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 θα ηθελα να παρακουλουθησω σεμιναρια προγραμματισμου σε c++ ειμαι 17 χρονων και εχω μια μικρη εμπειρια σε διαφορους προγραμματισμους μηπως εχετε καμια ιδεα ?
Tompgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.youtube.c...s?feature=g-u-u για κοίτα αυτό Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2012 από Tompgr
darkangel95 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ειδα μερικα βιντεακια πολυ καλο μου φανηκε,βεβαια διαβαζω και εγω ενα βιβλιο με c++ απλοσ ψαχνω καποιο σεμιναριο να παω για να παρω μορια και για τισ πανελληνιες...
TO_PAIDI Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ειδα μερικα βιντεακια πολυ καλο μου φανηκε,βεβαια διαβαζω και εγω ενα βιβλιο με c++ απλοσ ψαχνω καποιο σεμιναριο να παω για να παρω μορια και για τισ πανελληνιες... ;;;;;
darkangel95 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Aν πηγενεις σε σεμιναρια περνεις και κατι παραπανω μορια...δεν το ηξερες? εμενα μου το ειπαι ενα παιδι π ασχολειται με φυσικη και μ λεει οτι περνει μορια ετσι για αυτο και εγω ψαχνω για κανενα σεμιναριο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα