geopolit Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα σε όλη την παρέα ! έχουμε καταλήξει με τον αδερφό μου σε dell xps 502x ... απλά είμαστε ανάμεσα σε αυτό και αυτό. Να προτιμήσουμε full hd οθόνη ή καλύτερη κάρτα γραφικών ?
xristoforos89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικα θα επελεγα την Full Hd οθονη μιας και η διαφορα στις καρτες γραφικων ειναι πολυ μικρη. Επισης υπαρχει και αυτο: http://www.i-laptops.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=199&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=278&category_id=9 που συνδυαζει και τις 2 σας επιθυμιες.
jtheogr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Προσωπικα θα επελεγα την Full Hd οθονη μιας και η διαφορα στις καρτες γραφικων ειναι πολυ μικρη. Επισης υπαρχει και αυτο: http://www.i-laptops.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=199&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=278&category_id=9 που συνδυαζει και τις 2 σας επιθυμιες. Xps με ενα χρονο εγγυηση μαλλον κατι δεν παει καλα εδω.
johnnyman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου πανε για την καλυτερη καρτα γραφικων κ την αναλυση 1366χ768.η gt 525m δεν θα αποδωσει καθολου καλα σε full hd στα games.ειναι πολυ αδυνατη καρτα για full hd αναλυσεις.να σαι καλα!!
Anubis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Nα παει στην οθονη...Αν θελει να παιζει παιχνιδια ας στησει ενα desktop.
geopolit Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 φιλε μου πανε για την καλυτερη καρτα γραφικων κ την αναλυση 1366χ768.η gt 525m δεν θα αποδωσει καθολου καλα σε full hd στα games.ειναι πολυ αδυνατη καρτα για full hd αναλυσεις.να σαι καλα!! ναι και εγώ εκεί καταλήγω ...
jtheogr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχει καμια σχεση η FHD οθονη για το περιβαλλον των windows σε σχεση με τα παιχνιδια σε FHD σαφως και ειναι καλυτερη η gt540 σε σχεση.με τη 525 , εχω δει και τα 2 laptop κια αυτο που φοραει την FHD οθονη εχει πολυ καλυτερη απεικονιση στα windows.
pantelis1976 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 +1 και από μένα στο laptop με την 540, δεν νομίζω ότι θα έχεις μεγάλη διαφορά σε 15αρι με την full hd οθόνη
vaggospat13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 θελω να παρω αυτο το λαπτοπ εδω και αρκετο καιρο αλλα ασοψεται η εξεταστικη και οι εργασιες του μεταπτιχιακου το χω ψαξει παρα πολυ το θεμα εχω δει τα λαπτοπακια κ απο κοντα και αυτο με την απληη οθονη και αθτο με την fhd η fhd δεν συγκρίνεται σε φωτεινοτητα κ ποιοτητα. οι525 540 ειναι αρκετα κοντα σε επιδοσεις. οι nvidia gt 525 540 kai 550 εχουν το ιδιο chip με την διαφορα οτι εχουν διαφορετικα ρολογια οποτε με λιγο overclock της 525 μπορεις να φτασεις σε επιπεδα 540 χωρις κανενα προβλημε και ισως και σε επιπεδα 550
kanenas_allos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Να έχεις υπόψη σου μόνο ότι πολλά μοντέλα της Dell (συμπεριλαμβανομένης και της ακριβής σειράς XPS) έχουν πρόβλημα με τις θύρες USB 3.0, το οποίο εδώ και ένα χρόνο ταλαιπωρεί πολύ κόσμο. Κοίταξε και εδώ: http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19353745.aspx Δεν προσπαθώ να σε αποθαρρύνω αλλά καλό είναι να το ξέρεις προτού μπλέξεις, όπως ένας γνωστός μου, με το κατά τα άλλα καλό service της Dell.
ppnntt13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 και εγώ στο dell με την GT540 θα πήγαινα!
Melinbonian Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ αντιθέτως, επειδή είμαι στο ίδιο, παρόμοιο δίλημμα (απλά ψάχω μαγαζί απέξω να το πάρω) προτιμώ νομιζω την FHD. Η σκέψη μου είναι η εξής: - Η 540 θα παίζει ότι και η 525, με 10-20% προς τα πάνω. Αλλά παιχνίδι που να παίζει με 540 και να μη παίζει με 525 δε νομίζω ότι γίνεται. - Αν αυτό το 10-20% με ενοχλεί, γιατί θέλω να παίζω παιχνίδια στο max, θα έριχνα και επεξεργαστή πιο χαμηλά για να βάλω λεφτά στη κάρτα και να χτυπήσω καμιά 555. Αλλά επειδή δεν έχω max απαιτήσεις για games, συμβιβάζομαι σε graphics σχετικά άνετα, δε με νοιάζει. - Αν το gaming είναι προτεραιότητα, δε θα πάω σε Dell, θα πάω σε κανένα Lenovo στα ίδια λεφτά, με αρκετά καλύτερη κάρτα. - Αυτό που με κάνει να κολλάω, είναι ότι έχω δει reviews ότι η FHD σε 15άρι, δε βολεύει, και από τη στιγμή που δε το έχω δει μπροστά μου, με κάνει να κολλάω. Σκέφτομαι να ανέβω σε 17αρι, αλλά μετά το mobility πάει στράφι, ανεβαίνει και το βάρος επικίνδυνα.
panos2000gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 καλησπέρα σε όλη την παρέα ! έχουμε καταλήξει με τον αδερφό μου σε dell xps 502x ... απλά είμαστε ανάμεσα σε αυτό και αυτό. Να προτιμήσουμε full hd οθόνη ή καλύτερη κάρτα γραφικών ? Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να πάρεις το μοντέλο με την 1366χ768. Δεν είναι τόσο η χαμηλή ανάλυση όσο η άθλια ποιότητα του συγκεκριμένου πανελ. Στον αντίποδα η FHD (AUO17ED B+RGLED) που χρησιμοποιείται στο L502x είναι μια από τις καλύτερες οθόνες που κυκλοφορούν σε laptop. Επίσης η Gt525m και η GT540m είναι πάνω κάτω ίδιες κάρτες, με το ίδιο chipset διαφορετικά χρονισμένο. Πριν από καιρό είχα γράψει ένα review για το συγκεκριμένο μοντέλο. Ρίξε μια ματιά...μπορεί να σου φανεί χρήσιμο: http://www.insomnia.gr/topic/430950-dell-xps-15-l502x-review/
geopolit Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να πάρεις το μοντέλο με την 1366χ768. Δεν είναι τόσο η χαμηλή ανάλυση όσο η άθλια ποιότητα του συγκεκριμένου πανελ. Στον αντίποδα η FHD (AUO17ED B+RGLED) που χρησιμοποιείται στο L502x είναι μια από τις καλύτερες οθόνες που κυκλοφορούν σε laptop. Επίσης η Gt525m και η GT540m είναι πάνω κάτω ίδιες κάρτες, με το ίδιο chipset διαφορετικά χρονισμένο. Πριν από καιρό είχα γράψει ένα review για το συγκεκριμένο μοντέλο. Ρίξε μια ματιά...μπορεί να σου φανεί χρήσιμο: http://www.insomnia.gr/topic/430950-dell-xps-15-l502x-review/ πολύ χρήσιμο το review σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα