john_shadow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα παιδιά, επειδή θα ήθελα να πάρω μια τηλεφωνική συσκευή για το σπίτι έλεγα μήπως υπάρχει ασύρματο τηλέφωνο χωρίς ακτινοβολία.. είδα αυτό: http://www.skroutz.gr/s/80726/Siemens-Gigaset-AS180.html?keyphrase=SIEMENS+GIGASET+AS180 λέει ότι μπορεί να είναι 100% χωρίς ακτινοβολία σε standby και φόρτιση, ισχύει?
esykas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 δεν υπάρχει απλός μην το έχεις δίπλα σου ειδικά στο υπνοδωμάτιο
john_shadow Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 δεν υπάρχει απλός μην το έχεις δίπλα σου ειδικά στο υπνοδωμάτιο ο λόγος που το ρωτάω είναι επειδή η βάση θα μπει στο υπνοδωμάτιο γιατί εκεί έχω μόνο 2η πρίζα τηλεφώνου..
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 τα Eco dect σαν τα siemens που βαζεις πιο πανω οταν τα βαζεις πανω στην βαση για φορτιση οπως και οταν ειναι standby ριχνουν την ακτινοβολια στην πρωτη περιπτωση σχεδον 100 τις 100 στην δευτερη περιπτωση σε πολυ μεγαλο ποσοστο.οποτε ειναι η καλυτερη λυση.ενω τα παλια dect οπου και οπως και να τα ειχες ειχαν ακτινοβολια κανονικα στο max.οποτε αφοβα για το siemens.Και λογικα θα βρεις και Panasonic
john_shadow Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 τα Eco dect σαν τα siemens που βαζεις πιο πανω οταν τα βαζεις πανω στην βαση για φορτιση οπως και οταν ειναι standby ριχνουν την ακτινοβολια στην πρωτη περιπτωση σχεδον 100 τις 100 στην δευτερη περιπτωση σε πολυ μεγαλο ποσοστο.οποτε ειναι η καλυτερη λυση.ενω τα παλια dect οπου και οπως και να τα ειχες ειχαν ακτινοβολια κανονικα στο max.οποτε αφοβα για το siemens.Και λογικα θα βρεις και Panasonic έχουμε καμιά οικονομική πρόταση?
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 η siemens εχει πολλα φτηνα eco dect ασπρομαυρα http://www.kinitomania.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v7.tpl&product_id=1194&category_id=124&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart πχ αν στο skroutz Γραψεις siemens eco θα δεις διαφορα απο 20 ευρω ξεκινανε περιπου
disqualified Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ο λόγος που το ρωτάω είναι επειδή η βάση θα μπει στο υπνοδωμάτιο γιατί εκεί έχω μόνο 2η πρίζα τηλεφώνου.. γιατι δεν το βαζεις στην 1η τοτε, μπορεις να εχεις και το router και το τηλεφωνο μαζι (αν αυτο ειναι το προβλημα) και στο υπνοδωματιο βαζεις ενα απλο σταθερο και ξενοιαζεις. Εκτος αν υπαρχει αλλο προβλημα που δεν το εχω υπολογισει
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, Αυτό με το καλώδιο , εξυπναδες γιατι δεν το βαζεις στην 1η τοτε, μπορεις να εχεις και το router και το τηλεφωνο μαζι (αν αυτο ειναι το προβλημα) και στο υπνοδωματιο βαζεις ενα απλο σταθερο και ξενοιαζεις. Εκτος αν υπαρχει αλλο προβλημα που δεν το εχω υπολογισει σωστο και αυτο.απλα θα χρειαστει ενα splitter.μπορει βεβαια να παρει Eco dect οποτε αν το εχει στην βαση θα ειναι μηδεν η ακτινοβολια.οπως επισης μπορει να παρει με διπλη βαση και να κλεινει την δευτερη συσκευη απο το κουμπι της οταν δεν την χρειαζεται.
Alxnks Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 γι αυτο το λογο εχω παρει κι εγω ενα eco dect της siemens κανα δυο χρονια τωρα. και την πιο πολυ ωρα ειναι στη βαση, αλλα κι εκτος βασης..οσο πιο κοντα ειναι σε αυτη τοσο πιο λιγο εκπεμπει. το παλιο το εβαλα στο παταρι απλα για backup αν χρειαστει.
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 γι αυτο το λογο εχω παρει κι εγω ενα eco dect της siemens κανα δυο χρονια τωρα. και την πιο πολυ ωρα ειναι στη βαση, αλλα κι εκτος βασης..οσο πιο κοντα ειναι σε αυτη τοσο πιο λιγο εκπεμπει. το παλιο το εβαλα στο παταρι απλα για backup αν χρειαστει. ε ναι πλεον ειναι πολυ φτηνα τα Eco dect ενω τα παλια εκμπεμπαν συνεχεια οσο ξερω και ψιλο στο max.βεβαια αν εχει κανας γειτονας σου κανονικα σιγουρα η ακτινοβολια φτανει μεχρι εσενα.ελπιζω καποια στιγμη να τα καταργησουν ολα και να μην πουλανε ασυρματα που δεν ειναι eco dect.παιζουν και στα 2,4 και αμα εκπεμπουν συνεχεια απλα και αυτα σκιζουν το φασμα των 2,4
Alxnks Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 μωρε να ηταν η μονη ακτινοβολια καλα θα ειμαστε! και το router εχω ρυθμισει στο low και γενικα οτι μπορω κανω. γιατι εχουν αυξηθει οι, οπως το λες κι εσυ, εκτος του δικου μας σπιτιου ακτινοβολιες που λαμβανουμε..οποτε οτι γλυτωνουμε καλο ειναι! μακαρι οπως το λες να εβαζαν ολοι eco dect, να ρυθμιζαν και τα router τους στο low (αληθεια..ποσοι ειναι αυτοι που οντως το χρειαζονται στο φουλ; αλλα απο την αλλη...ποσοι ειναι αυτοι που ξερουν η απλα δεν βαριουνται να μπουν να το ρυθμισουν; )..θα εκανε μια καποια διαφορα στην ακτινοβολια που εκπεμπουμε και δεχομαστε ολοι μας.
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 μωρε να ηταν η μονη ακτινοβολια καλα θα ειμαστε! και το router εχω ρυθμισει στο low και γενικα οτι μπορω κανω. γιατι εχουν αυξηθει οι, οπως το λες κι εσυ, εκτος του δικου μας σπιτιου ακτινοβολιες που λαμβανουμε..οποτε οτι γλυτωνουμε καλο ειναι! μακαρι οπως το λες να εβαζαν ολοι eco dect, να ρυθμιζαν και τα router τους στο low (αληθεια..ποσοι ειναι αυτοι που οντως το χρειαζονται στο φουλ; αλλα απο την αλλη...ποσοι ειναι αυτοι που ξερουν η απλα δεν βαριουνται να μπουν να το ρυθμισουν; )..θα εκανε μια καποια διαφορα στην ακτινοβολια που εκπεμπουμε και δεχομαστε ολοι μας. και το ρουτερ να βαλεις στο Low παλι ειναι αλλα τοσα ρουτερ και ειναι και τα κινητα που ειναι οτι χειροτερο.πολλα ρουτερ δεν εχουν ρυθμισει για low επισης.για eco dect δυστυχως πολλοι δεν εχουν.για κινητα ολοι εχουμε 2-3 οποτε αστα να πανε ειδικα τα κινητα που ειναι πολυ χειροτερα απο ρουτερ και dects.επισης υπαρχουν και ατομα που βαζουν ενισχυτη στο wifi πχ 1 watt η που βαζουν λαθος κεραιες με παραπανω mw αντι για Panel με λιγοτερα.επισης ατομα που αγοραζουν καρτες ασυρματες 1 watt και την βαζουν στο full αντι να την ριξουν εκει που θελουν.που να το ξεκινησεις που να τελειωσει.ολα θα εκαναν διαφορα οπως λες.ακομα και ατομα που ειναι με καλωδιο και εχουν ξεχασει ανοιχτο το wifi.
Alxnks Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ετσι, απλα στοιχειωδη πραγματακια που ομως δεν τα κανουν οι πιο πολλοι. δεν μπορεις να φανταστεις τι γινεται στα καναλια εκπομπης wifi στην περιοχη μου. με ενα απλο scan βλεπω που υπαρχει μπουκωμα και βαζω αλλο, αλλα οι πιο πολλοι παιζουν στο ιδιο και μετα θα αναρωτιουνται τι γινεται με το σημα τους. απλα παιρνουν το μηχανημα, το κουμπωνουν στην πριζα και παπαλα! ελεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα