rockas072 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα πριν λίγο δημοσίευσα ένα θέμα το οποίο διαγράφηκε αμέσως από τον χρήστη paredwse!! μπορώ παρακαλώ να μάθω τον λόγο; εάν εντωμεταξύ δεν σβηστει και το παρών θέμα! Ευχαριστώ
karmen1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Προφανώς παραβίασες κάποιο κανόνα. Βέβαια καλό θα είναι να τα πεις σε πμ με τον moderator
rockas072 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ο paredwse μου απάντησε σε pm που του έστειλα λέγοντας μου ότι υπάρχει ρητή απαγόρευση δημοσίευσης πολιτικών μηνυμάτων, και ότι για λόγους δεοντολογίας, δεν δημοσιεύουμε μηνύματα τα οποία σχολιάζουν τεκταινόμενα σε άλλες ιστοσελίδες ή άλλα fora. Αυτο για τα πολιτικά μυνήματα δεν το ήξερα οφείλω να πώ, επειδή δεν έχω διαβάσει τους όρους, όμως αναρωτιέμαι γιατι απαγορεύονται στρατός είμαστε;
karmen1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Πάλι το τραβάς και το ξεχειλώνεις. Τα είπατε σε πμ οπότε δε τα λέμε και δημόσια Και από την άλλη οφείλεις να δεχτείς τους κανόνες της κοινότητας Για δεύτερο delete σε κόβω
rockas072 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω κάτι με τον paredwse φυσικά, όμως μπήκα να καταγγείλω ένα περιστατικό λογοκρισίας σε άλλη ιστοσελίδα και είδα το μύνημα μου να διαγράφεται και εδώ. Παρακαλώ τους διαχειριστές του insomnia να επανεξετάσουν το θέμα. Ευχαριστώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 [...] Αυτο για τα πολιτικά μυνήματα δεν το ήξερα οφείλω να πώ, επειδή δεν έχω διαβάσει τους όρους, [...] Καλό θα ήταν, πριν δημοσιεύσεις εκ νέου κάποιο μήνυμα, να διαβάσεις προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις