chios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Γιατί δεν βάζεις το Thomson στην γραμμή που είναι σκυλί; το ZTE είναι για τα πανηγύρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anstik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Γιατί δεν βάζεις το Thomson στην γραμμή που είναι σκυλί; το ZTE είναι για τα πανηγύρια. θα το δοκιμασω να δω Aν και εχει σπασμενη κεραια παρ'ολα αυτα δινει μια γραμη παραπανω σε σημα απο το ZTE .. Ολα σωστα τα ειπες.αν στο zte βαλεις wpa2 το ιδιο θα βαλεις και στο technicolor.αυτο εννοοω ιδιο τυπο κλειδωματος. ty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Γιατί δεν βάζεις το Thomson στην γραμμή που είναι σκυλί; το ZTE είναι για τα πανηγύρια. για να ακουμπας πανω τον καφε ειναι το zte .χαχα. θα το δοκιμασω να δω Aν και εχει σπασμενη κεραια παρ'ολα αυτα δινει μια γραμη παραπανω σε σημα απο το ZTE .. ty συνηθως σε πολλους δεν σπαει η ιδια η κεραια αλλα σπαει η βαση της κεραιας.αυτο δεν επηρεαζει σε τιποτα την κεραια.η βαση ειναι απλα μια βαση.και ναι το thomson εχει σιγουρα καλυτερο wireless αλλα και γενικα ειναι πολυ πιο σταθερο /καλο απο το zte Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anstik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 για να ακουμπας πανω τον καφε ειναι το zte .χαχα. συνηθως σε πολλους δεν σπαει η ιδια η κεραια αλλα σπαει η βαση της κεραιας.αυτο δεν επηρεαζει σε τιποτα την κεραια.η βαση ειναι απλα μια βαση.και ναι το thomson εχει σιγουρα καλυτερο wireless αλλα και γενικα ειναι πολυ πιο σταθερο /καλο απο τ Ακριβως, η βαση εσπασε κι εμεινε η κεραια το συρμα δηλ. που υπαρχει απο μεσα .. αλλα κι ετσι πιανει δε μασαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anstik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βαζω το thomson σαν προτο με τον εργοστασιακο κωδικο & πιανουν σημα ολες οι συσκευες laptop tablet κλπ αλλαζω τον κωδικο του και δεν πιανει σημα καμια συσκευη!! καλο ε?? κι οταν κλεινω το dhcp τοτε πιανει σημα το λαπτοπ αλλα οχι το ταμπλετ .. Τελικα ολα ΟΚ Εβαλα το ΖΤΕ στο ισογειο και το Τhomson στον 2ο οροφο με αυτες τις αλλαγες : ΖTE 192.168.2.1 καναλι 9 Thomson 192.168.2.254 καναλι 1 εκλεισα το DHCP στο Thomson και ολα ρολόι! Ευχαριστω ολους για τις οδηγιες! Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2015 από anstik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ακριβως, η βαση εσπασε κι εμεινε η κεραια το συρμα δηλ. που υπαρχει απο μεσα .. αλλα κι ετσι πιανει δε μασαει αυτο δεν το επηρεαζει καθολου.το βασικο ειναι να μην κοπει το συρμα.το πλαστικο και να σπασει στην βαση ή και πιο πανω να σπασει δεν επηρεαζει.η βαση ειναι απλα για να γυρναει η κεραια.απειρα ατομα εχουν σπασει κεραιες στην βαση.περα απο το αισθητικο αποτελεσμα δεν εχεις καποιο αλλο θεμα.απλα αν θες να ειναι ορθια και δεν στεκεται εκει την κολλας ειτε με κολλα ειτε με καμια ταινια.αν εχει φυγει το σιδερακι που κραταει την κεραια στις 2 πλαινες εγκοπες μπορεις να βαλεις ενα κομματακι απο μεταλλικο συνδετηρα. Βαζω το thomson σαν προτο με τον εργοστασιακο κωδικο & πιανουν σημα ολες οι συσκευες laptop tablet κλπ αλλαζω τον κωδικο του και δεν πιανει σημα καμια συσκευη!! καλο ε?? κι οταν κλεινω το dhcp τοτε πιανει σημα το λαπτοπ αλλα οχι το ταμπλετ .. Τελικα ολα ΟΚ Εβαλα το ΖΤΕ στο ισογειο και το Τhomson στον 2ο οροφο με αυτες τις αλλαγες : ΖTE 192.168.2.1 καναλι 9 Thomson 192.168.2.254 καναλι 1 εκλεισα το DHCP στο Thomson και ολα ρολόι! Ευχαριστω ολους για τις οδηγιες! το σημα ειναι ασχετο με τον dhcp ασχετο με τον κωδικο. απλα αλλαξε καναλι αν σου κανει τετοια. μια χαρα σωστα τα εκανες. ειτε βαζεις το ιδιο ssid ειτε αλλο αναλογως τι θες εσυ.προτεινεται συνηθως να ειναι το ιδιο ssid το ιδιο κλειδωμα και ιδιος κωδικος για να μην χρειαζεται να αλλαζεις ssid οταν μετακινεισαι. αν και δεν θα κανει roaming ευκολα αλλα ειναι πιο ευκολο να κλεισεις και να ανοιξεις το wireless για να συνδεθει στο αλλο ap παρα να κανεις disconnect και connect σε αλλο ssid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos1277 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα..Ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω κατι σχετικα με τον ορισμο ip σε αναλογο set up με το παραπανω...Το οτι το πρωτο και το δευτερο μηχανημα θα πρεπει να εχουν διαφορετικη ip το γνωριζω..οπως και το οτι απενεργοποιουμε το dhcp στο δευτερο..σε σχετικο ψαξιμο που εχω κανει για το θεμα καποιοι λενε οτι η ip του δευτερου θα πρεπει να οριζεται ΕΚΤΟΣ του ευρους του dhcp..στο δικο μου ρουτερ (το πρωτο) το ευρος του dhcp ειναι απο 192,168,1,2 μεχρι 192,168,1,254...οποτε τι ip θα πρεπει να δωσω στο δευτερο ρουτερ...?οποιαδηποτε αλλη απλα θα αλλαξει δικτυο(δεν ξερω βεβαια αν ειναι αυτο το ευρος η κατι αλλο..απλα λεει start ip address και end ip address)..Ειναι σωστο επομενως αυτο που αναφερουν για το ευρος η μηπως εξυπηρετει καποια αλλη λειτουργια και εχω εγω καταλαβει λαθος..?ευχαριστω για το χρονο σας και οποιος γνωριζει θα με βοηθουσε πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Θα αλλάξει το εύρος στο πρώτο βάλε 192.168.1.10-192.168.250 και το δεύτερο βάλτο π.χ 192.168.1.254 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos1277 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..εγω εχω βαλει 192.168.1.5 - 192.168.1.254 και στο δευτερο εβαλα 192.168.1.2..μου δουλευει μια χαρα η τουλαχιστον δεν καταλαβαινω εγω καποιο προβλημα..αν δεν σε παιδευω πιστευεις ειναι ενταξει ετσι..?απλα για να καλυπτω ασυρματα ολο το σπιτι το θελω.οχι κατι το ιδιαιτερο..και αν τελικα αυτο με το εκτος ευρους του dhcp ισχυει αυτο σημαινει οτι το παραπανω σεταρισμα που ειχατε πει ειναι λαθος..?γινεται κατι αν ας πουμε εβαζα στο δευτερο 192.168.1.254 χωρις να αλλαξω το ευρος του πρωτου..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρά είσαι και έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos1277 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Να σαι καλα φιλε μου..ευχαριστω για τον χρονο σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα..Ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω κατι σχετικα με τον ορισμο ip σε αναλογο set up με το παραπανω...Το οτι το πρωτο και το δευτερο μηχανημα θα πρεπει να εχουν διαφορετικη ip το γνωριζω..οπως και το οτι απενεργοποιουμε το dhcp στο δευτερο..σε σχετικο ψαξιμο που εχω κανει για το θεμα καποιοι λενε οτι η ip του δευτερου θα πρεπει να οριζεται ΕΚΤΟΣ του ευρους του dhcp..στο δικο μου ρουτερ (το πρωτο) το ευρος του dhcp ειναι απο 192,168,1,2 μεχρι 192,168,1,254...οποτε τι ip θα πρεπει να δωσω στο δευτερο ρουτερ...?οποιαδηποτε αλλη απλα θα αλλαξει δικτυο(δεν ξερω βεβαια αν ειναι αυτο το ευρος η κατι αλλο..απλα λεει start ip address και end ip address)..Ειναι σωστο επομενως αυτο που αναφερουν για το ευρος η μηπως εξυπηρετει καποια αλλη λειτουργια και εχω εγω καταλαβει λαθος..?ευχαριστω για το χρονο σας και οποιος γνωριζει θα με βοηθουσε πολυ.. ας τα ξεκαθαρισουμε.ο λογος που λενε το δευτερο ρουτερ να ειναι εκτος ευρος dhcp ειναι για να μην τυχει να δωσει ο dhcp την ip που εχει το δευτερο ρουτερ οποτε και γινει conflict. αν δηλαδη το πρωτο σου ρουτερ ειναι 192.168.1.1 και το δευτερο το βαλεις 192.168.1.2 και ο dhcp ειναι 192.168.1.2 εως 192.168.1.10 τοτε θα δωσει την ιδια ip.αν εσυ ομως βαλεις 192.168.1.200 τοτε σημαινει οτι θα πρεπει να δωσει ο dhcp 200 ip για να φτασει να δωσει την Ip του δευτερου ρουτερ.οπως καταλαβαινεις αυτο δεν θα γινει ποτε εκτος αν εχεις 200 συσκευες μεσα στο σπιτι. οποτε ειτε κοβεις το ευρος του dhcp πχ να δινει απο 192.168.1.2 μεχρι 192.168.1.20 και βαζεις το δευτερο ρουτερ πιο μετα πχ στην 21 ειτε απλα πας και βαζεις το ρουτερ με μια Ip στο τελος πχ 192.168.1.253 που ο dhcp ακομα και να φτανει μεχρι την 253 στην πραξη δεν θα το κανει ποτε.αλλα ναι γενικως προτιμαμε να μικραινουμε το Pool του dhcp. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..εγω εχω βαλει 192.168.1.5 - 192.168.1.254 και στο δευτερο εβαλα 192.168.1.2..μου δουλευει μια χαρα η τουλαχιστον δεν καταλαβαινω εγω καποιο προβλημα..αν δεν σε παιδευω πιστευεις ειναι ενταξει ετσι..?απλα για να καλυπτω ασυρματα ολο το σπιτι το θελω.οχι κατι το ιδιαιτερο..και αν τελικα αυτο με το εκτος ευρους του dhcp ισχυει αυτο σημαινει οτι το παραπανω σεταρισμα που ειχατε πει ειναι λαθος..?γινεται κατι αν ας πουμε εβαζα στο δευτερο 192.168.1.254 χωρις να αλλαξω το ευρος του πρωτου..? εισαι μια χαρα ετσι.για το υπολοιπο που ρωτας σου απαντησα πιο πανω.επειδη γιακαποιους ειναι δυσκολο να πειραξουν dhcp εκει του λες να το βαλει σε μια μακρινη Ip ωστε να μην χρειαστει να πειραξει τον dhcp.εσυ που το εχεις δεν εχεις προβλημα το φτιαχνεις οπως θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, νομίζω είμαι στο σωστό. Αυτό που θέλω να κάνω και δεν έχω καταφέρει είναι το εξής. Από ένα λαπτοπ που παίρνει ίντερνετ από USB ubiquity wifi station, να δώσω ίντερνετ σε ένα tp link router για να μοιράζει στο υπόλοιπο σπίτι. Έχω ενεργοποιημένο το ics και έχω δώσει ίντερνετ με crossover καλώδιο σε άλλο πισι, αλλά με το ρούτερ γιοκ. Διαβάζοντας όλα τα προηγούμενα ποστ, αν κατάλαβα καλά αυτό που πρέπει να κάνω είναι να απενεργοποιησω το dhcp και να αλλάξω την IP του ρούτερ σε 192.168.137.255 πχ; μιας που στο λαπτοπ αφού ενεργοποίησα το ics ,γύρισε την IP σε 192.168.137.1 Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη μιας που παλεύω μέρες χωρίς αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 dhcp θα παιζει μονο ενας απο το αρχικο ρουτερ.adsl router εχεις ή router στο Pc σου πανω? Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, νομίζω είμαι στο σωστό. Αυτό που θέλω να κάνω και δεν έχω καταφέρει είναι το εξής.Από ένα λαπτοπ που παίρνει ίντερνετ από USB ubiquity wifi station, να δώσω ίντερνετ σε ένα tp link router για να μοιράζει στο υπόλοιπο σπίτι. Έχω ενεργοποιημένο το ics και έχω δώσει ίντερνετ με crossover καλώδιο σε άλλο πισι, αλλά με το ρούτερ γιοκ. Διαβάζοντας όλα τα προηγούμενα ποστ, αν κατάλαβα καλά αυτό που πρέπει να κάνω είναι να απενεργοποιησω το dhcp και να αλλάξω την IP του ρούτερ σε 192.168.137.255 πχ; μιας που στο λαπτοπ αφού ενεργοποίησα το ics ,γύρισε την IP σε 192.168.137.1Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη μιας που παλεύω μέρες χωρίς αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 dhcp θα παιζει μονο ενας απο το αρχικο ρουτερ.adsl router εχεις ή router στο Pc σου πανω?Τελικά το κατάφερα δίνοντάς την ip που έγραψα παραπάνω και απενεργοποιωντας το dhcp. Ένα tplink tl mr3420 είναι το ρούτερ. Γενικά δεν ξέρω από δίκτυα αλλά βρήκα την λύση διαβάζοντας αυτό το θέμα. Όλα κομπλέ τώρα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα