kokotas kokos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παίδες καλημέρα πήρε κανείς την επιστροφή? Εγώ έκλεισα 20 ημέρες από την αίτηση και ακόμα τπτ
soulkeeper4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το μεγάλο πλεονέκτημα των epson είναι τα refillable cartridges με auto reset chip. (ψάξτε ebay και μετά δεν νομίζω να αγοράσετε ποτέ άλλη μάρκα εκτυπωτή) Δεν δινεις και κανα λινκ μιας και τα αναφερεις? Να παρουμε αν ειναι κατι δοκιμασμενο.. Thanks!
kokotas kokos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Για δες και εδώ χχχπ://χχχ.perfectprint.gr/index.php
deathlok Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 παιδιά έκανα online την καταχώρηση αλλά δεν μου ήρθε mail επιβεβαίωσης.? Αργεί; έχει κανείς εμπειρία;
kokotas kokos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 παιδιά έκανα online την καταχώρηση αλλά δεν μου ήρθε mail επιβεβαίωσης.? Αργεί; έχει κανείς εμπειρία; Σε 2 ημέρες μου ήρθε η επιβεβαίωση. Από 4/3 πάντως που έκανα την καταχώρηση, καμία επιστροφή έως τώρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ναι αργεί 1-2 μέρες, τώρα το πρόσεξα κι εγώ... για επιστροφή χρημάτων θέλει έως 30 μέρες νομίζω?
deathlok Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ. Οι τριάντα μέρες είναι λογικά για να μην πας πίσω το προϊόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα