dewn735 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα. Έχω φτιάξει σε vb.net ένα frontend για τη βάση δεδομένων που χρησιμοποιώ στη εταιρία. Το θέμα είναι ότι, επειδή υπάρχουν δύο διαφορετικές βάσεις, θέλω να έχω ανοιχτό δυο φορές το πρόγραμμα αυτό ώστε να μπορώ να μπαίνω ταυτόχρονα και στις δύο. Υπάρχει τρόπος να το πετύχω αυτό;
moukoublen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Αν απλά τρέξεις το .exe του προγράμματος 2 φορές;...
dewn735 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Αν το έχω ήδη ανοιχτό, απλά θα μου δώσει focus σε αυτό
nilosgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασε να βαλεις το .exe μαζι με τα αρχεια που "εξαρταται" σε αλλο φακελο
dewn735 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δοκιμασε να βαλεις το .exe μαζι με τα αρχεια που "εξαρταται" σε αλλο φακελο Παίρνει το ίδιο process name με αυτό που είναι ήδη ανοιχτό και κλείνει
geo1st487 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις να ανοιξεις 2 φορες την εφαρμογη ή οταν πας να ανοιξεις δευτερη φορα κανει focus την υπαρχουσα;
dewn735 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις να ανοιξεις 2 φορες την εφαρμογη ή οταν πας να ανοιξεις δευτερη φορα κανει focus την υπαρχουσα; Αν απλά τρέξεις το .exe του προγράμματος 2 φορές;... Αν το έχω ήδη ανοιχτό (και το ξανατρέξω), απλά θα μου δώσει focus σε αυτό (το ήδη ανοιχτό)
παπι Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Για να το πετυχεις αυτο πρεπει να κανεις global mutex ή καποια αλλη τεχνικη. Μπας και το εχεις πιναρει στην μπαρα εργασιας και προσπαθεις να το ανοιξεις απο εκει;
dewn735 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Οκ παίδες το βρήκα - όπως πάντα, μπροστά στα μάτια μου: στο application properties, αποτσεκάρουμε το "Make single instance application". Thanks για το χρόνο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα