ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δε ξερω παιδια! Ακόμα και να βγει ένα νέο "sunshine" για μενα δε θα με απογοητευσει!
paularas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δε ξερω παιδια! Ακόμα και να βγει ένα νέο "sunshine" για μενα δε θα με απογοητευσει! το sunshine πέτυχε πολύ καλά τον σκοπό του (να φας όλα σου τα νύχια και να θες να σπάσεις το μισό δωμάτιο από τα νεύρα σου λόγω αυτών που γινόντουσαν)
Plug Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιδιά παντως εγω δεν παω να δω κατι το συνταρακτικό,παω να δω πως ξεκίνησε η ιστορία του αλιεν(αν και πριν καποια χρόνια είχα διαβάσει σχετικά με το σύμπαν αυτό),τα απίστευτα εφε του και επιτέλους ενα καλο 3d,αν είναι και σαν το 3d του αβαταρ,μια χαρα θα περάσει η ώρα και θα αξίζει τα λεφτουδάκια του. Τώρα,αν ολα αυτά,δεθούν όμορφα,τοσο το καλύτερο
Toufas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 εγω παω το βραδυ παντως. Ο βλακας ο φιλος μου δεν εκλεισε για imax και θα το δουμε σκετο 3d
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Περιμένουμε εντυπώσεις το βράδυ. Spoiler free εννοείται..
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 εγω παω το βραδυ παντως. Ο βλακας ο φιλος μου δεν εκλεισε για imax και θα το δουμε σκετο 3d imax που; αγγλια;
firewalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Βγήκε ένας μάλαξ από αυτούς που γράφουν για ταινίες σε μια εκπομπή στο ραδιόφωνο και ο ηλίθιος είπε που καταλήγει η ταινία. Χωρίς προειδοποίηση. :cry: Αν ισχύει αυτό που είπε, θα με απογοητεύσει η ταινία.
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Λοιπον. Το εργο ηταν καλο. Οχι τελειο, δεν το βαζω καν κοντα στα 2 πρωτα alien. Ηθελα να το αγαπησω, αλλα δεν μπορεσα. Δεν βοηθησε το οτι στο cinema η εικονα ηταν λιγο χαλια. Δεν μπορω να καταλαβω τι εφταιγε, αλλα ηταν θολη σε πολλα σημεια. Ισως ηταν προβλημα της αιθουσας. Πολλα πραγματα τα αφηνουν στον αερα στο σεναριο. Αν βαζω στα 2 πρωτα alien 10/10 σε αυτο βαζω ενα 7 με το ζορι. For the record στα αλλα 2 alien βαζω 6.
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 και τα αρνητικα reviews συνεχιζουν να μαζευονται. uh-oh..
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δεν βοηθησε το οτι στο cinema η εικονα ηταν λιγο χαλια. Δεν μπορω να καταλαβω τι εφταιγε, αλλα ηταν θολη σε πολλα σημεια. Ισως ηταν προβλημα της αιθουσας. Ρε συ, στις 3D προβολές τα φοράμε τα γυαλιά που μας δίνουν
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Λοιπον. Το εργο ηταν καλο. Οχι τελειο, δεν το βαζω καν κοντα στα 2 πρωτα alien. Ηθελα να το αγαπησω, αλλα δεν μπορεσα. Δεν βοηθησε το οτι στο cinema η εικονα ηταν λιγο χαλια. Δεν μπορω να καταλαβω τι εφταιγε, αλλα ηταν θολη σε πολλα σημεια. Ισως ηταν προβλημα της αιθουσας. Πολλα πραγματα τα αφηνουν στον αερα στο σεναριο. Αν βαζω στα 2 πρωτα alien 10/10 σε αυτο βαζω ενα 7 με το ζορι. For the record στα αλλα 2 alien βαζω 6. σε ποιο Imax to δατε; μηπως ηταν liemax? Ρε συ, στις 3D προβολές τα φοράμε τα γυαλιά που μας δίνουν πρεπει ναναι προβλημα με την ιδια την ταινια. και αλλοι λενε οτι το 3d ηταν θολο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέχρι στιγμής έχει 37 reviews από απλούς users του Prometheus Forum και οι 37 λένε ότι το 3D είναι από αψεγάδιαστο έως καλό. Κανείς δε λέει ότι έχει πρόβλημα. Αντιθέτως, σε άλλα σημεία (όπως το story κυρίως) υπάρχει διχογνωμία. http://www.prometheusforum.net/discussion/1213/prometheusforum-user-reviews/p1
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 στο aicn υπαρχουν θεατες που λενε οτι το 3d ειναι θολο η γενικα ειναι μετριο.
Cue Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ναι ρε γμτ, αυτό είναι sci-fi! Απορώ τι σκατά κάνει ο Scott και δεν κάνει μόνο sci-fi στη ζωή του. Η ταινία για μένα είναι στο ίδιο επίπεδο με Alien, αν και δεν έχει καμμία σχέση επί της ουσίας. Έχει αυτό το lost in space feeling, σε εξωγήινο πλανήτη δε ξέρουμε τι μας περιμένει, και όλα γίνονται που**να. Ο Fassbender είναι απίστευτος σαν David, η Noomi είναι σεβαστή και ο Scott την ανεβάζει αρκετά. Για σκηνοθεσία, φωτογραφία, cinematography και σκηνικά δεν έχω τι να πω. Έχει έναν αέρα από Blade Runner και με έκανε να νοσταλγήσω. Δεν βγαίνουν τέτοιες ταινίες πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα