Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί πρέπει να βγαίνει δύο μέρες πριν να ξεκινήσω εξεταστική;!;! Οι φωτογραφίες πάντως τα έσπασαν! Θέλω να πιστεύω οτι Ελλάδα θα μείνει στους κινηματογράφους για λίγες βδομάδες (μπας και προλάβω και την δω εκεί).

Δημοσ.
Γιατί πρέπει να βγαίνει δύο μέρες πριν να ξεκινήσω εξεταστική;!;! Οι φωτογραφίες πάντως τα έσπασαν! Θέλω να πιστεύω οτι Ελλάδα θα μείνει στους κινηματογράφους για λίγες βδομάδες (μπας και προλάβω και την δω εκεί).

Κατσε ρε μαν εκτος κι αν δινεις πανελλήνιες η ταινια ειναι μια χαρα για μεσημεροαπογευματινο διάλειμμα. Εγω παντως εξεταστικη η μη θα παω. Τελικά η ομοφωνια για το θεμα της Θερον ποια ειναι;

Δημοσ.

@fylatos χειρότερα από πανελλήνιες φίλε μου. Αν νομίζεις οτι αυτό είναι ζόρι που να δεις κάτι άλλα... Όταν δίνεις μαθήματα του master (το οποίο πληρώνεις και δεν θες να πάνε τα λεφτά σου χαμένα) και έχεις να διαβάσεις της παναγιάς τα μάτια για να μπορέσεις να περάσεις, δεν μπορείς να χαραμίσεις έτσι 3-4 ώρες (γιατί σου βάζω μέσα και την ώρα να πας στον κινηματογράφο και να γυρίσεις κτλ κτλ). Πέραν αυτού οι εξετάσεις στο εξωτερικό είναι πολύ πιο ζόρι απ' ότι Ελλάδα (από προσωπική εμπειρία).

• Super Moderators
Δημοσ.

Fake είναι ρε παιδιά, αστειάκι και καλά...

oh Captain my Captain!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...