ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Σαφεστατα και μπορεις να διαφωνησεις αλλα εγω συνεχιζω να ειμαι απογοητευμενος απο την ταινια. Χαρακτηρες της πλακας, αντιεπαγγελματιες, αγενεστατοι, καθικια, μηδενικη λογικη, νευρακια νευρακια χωρις λογο, πληρης απαθεια και βλακεια οταν ΥΠΑΡΧΕΙ λογος, αναπτυξη των χαρακτηρων μηδενικη...αυτα μονο για τους χαρακτηρες ε? Δεν μιλησα καν για τα υπολοιπα. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αλλά οι engineers γ@μούσαν. 1
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Για φυλη που μας δημιουργησε, son...i am dissapoint...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Για φυλη που μας δημιουργησε, son...i am dissapoint... dissapointED. Δε πειράζει, και εμείς στα μάτια του David (τον οποίο δημιουργήσαμε) απογοητευτικοί είμασταν
mindtrapper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 dissapointED. http://knowyourmeme.com/memes/son-i-am-disappoint
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 dissapointED. Δε πειράζει, και εμείς στα μάτια του David (τον οποίο δημιουργήσαμε) απογοητευτικοί είμασταν dissapointED. Δε πειράζει, και εμείς στα μάτια του David (τον οποίο δημιουργήσαμε) απογοητευτικοί είμασταν it's a art...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Απλά είμαι λάτρης της ορθής Αγγλικής.
Giannis Ch. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 dissapointED. Δε πειράζει, και εμείς στα μάτια του David (τον οποίο δημιουργήσαμε) απογοητευτικοί είμασταν Απλά είμαι λάτρης της ορθής Αγγλικής. disappointed
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 disappointed Ωραίος. Εϊσαι ο μόνος που δεν έπεσες στη καλοστημμένη παγίδα μου.
mindtrapper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ωραίος. Εϊσαι ο μόνος που δεν έπεσες στη καλοστημμένη παγίδα μου. http://knowyourmeme.com/memes/cool-story-bro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα