gdriver Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δεν υπάρχει λάθος εδώ. Μελετημένη είναι η σκηνή. Αν το ίδιο το μέρος είναι η Γη ή κάποιος άλλος πλανήτης είναι (ίσως) εσκεμμένα αβέβαιο. http://mashable.com/...ins-prometheus/ φιλτατε δε μου βγαινει το συννημενο. εχεις καποιον αλλο συνδεσμο να το δω?
άδικος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 φιλτατε δε μου βγαινει το συννημενο. εχεις καποιον αλλο συνδεσμο να το δω? Περίεργο, δουλεύει. Δοκίμασε πάλι. Prometheus explained Βάλε spoiler tag στο προηγούμενο ποστ σου. 1
gdriver Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 τελικώς το είδα. το άνοιξα. πολλή καλή εξήγηση για την ουσία. ομως το ερωτημα σχετικώς με το γιατί δεν επεστρεψαν στη γη δεν το εξηγει. λεει πως το φεγγαρι ειναι παρατηρητηριο των μηχανικων αποκλειστικα για τη γη και απλως το πειραμα τους τους σκοτωσε. ολοκληρη φυλή δεν εστειλε καποια βοήθεια για ενισχυση?οι ιδιοι που ηταν σε εκτακτη αναγκη δεν εστειλαν ουτε 1 s.o.s στον πλανητη τους? επίσης γιατί δεν επέλεξαν 1 πλανήτη με καλύτερη ατμόσφαιρα πιο φιλική για αυτούς και πήγαν σε αυτόν το έρημο βράχο.γεγονός που ενισχύει τη άποψη μου με το να προσπαθούσαν να κάνουν το φεγγάρι αυτό, γόνιμο πλανήτη. εξάλλου η shaw ήταν που είπε πως το φεγγάρι είναι ικανό να συντηρήσει ζωή.άρα πιο εύκολο να τροποποιήσεις το τοπίο
Lucifer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Πάει καιρός που την είδα, αλλά μου φαίνεται γενικά λίγο πιο απλή η φάση απ' όλες τις αναλύσεις. Το μόνο που δεν έχω ξεκαθαρίσει είναι αν μου αρέσει η Noomi Rapace.
KilliK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 απορια: αφου εχουν βγει τοσες θεωριες οι οποιες εξηγουν τα παντα μεσα στην ταινια, τοτε γιατι το στουντιο και ο σκηνοθετης βγηκανε και ειπανε οτι θα βγει σηκουελ που θα εξηγει τα αναπαντητα ερωτηματα της ταινιας; τι ακριβως εχει μεινει αναπαντητο;
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 τι ακριβως εχει μεινει αναπαντητο; Εκτός από όλα, τίποτα
gavros10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 εγω νομιζω οτι ηταν τοσο φειλ η ταινια, που δεν σου δημουργει κανενα ερωτημα για το τελος. ειναι απλη και ξεκαθαρη 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 απορια: αφου εχουν βγει τοσες θεωριες οι οποιες εξηγουν τα παντα μεσα στην ταινια, τοτε γιατι το στουντιο και ο σκηνοθετης βγηκανε και ειπανε οτι θα βγει σηκουελ που θα εξηγει τα αναπαντητα ερωτηματα της ταινιας; τι ακριβως εχει μεινει αναπαντητο; Γιατί οι θεωρίες είναι απλά θεωρίες βρε μπούφο!
Plug Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Γιατί οι θεωρίες είναι απλά θεωρίες βρε μπούφο! επική απάντηση
gdriver Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 θεωρω τη σαρλιζ θερον πως ηταν συνθετικη ζωη οπως και ο ντεηβιντ και οχι πραγματικος ανθρωπος. επισης ο ντεηβιντ ειχε συναισθηματα (κανει πολλους μορφασμους που κανεις διχως συναισθηματα δε θα εκανε ,απλως το κρυβει, επισης ηθελε να απογοητευτουν οι ανθρωποι απο τα ευρηματα των μηχανικων δεδομενης της συζητησης με τον χολογουεϊ '' εσεις γιατι με φτιαξατε;- επειδη μπορουσαμε- καταλαβαινεις ποσο απογοητευτικη ειναι αυτη η απαντηση αν και ο δημιουργος σας σας ελεγε αυτο; "ευθύτητα'' στην υπόθεση παντα θεωρούσα το inception ''straight forward'' αλλα σε αυτή την περίπτωση δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε για το τί έγινε. ασχολήθηκα όπωσ και οι περισσότεροι απο εμας πιστευω μονο και μονο γιατι ειμαστε λατρεις της επιστημονικης φαντασιας και επειδη εχουμε το μικροβιο της περιεργειας ωστε εστω και σε αυτην την ταινια να ανακαλυψουμε τι στο περιπου ηθελαν οι μηχανικοι. στην αρχη για να δημιουργηθει ζωη ο μηχανικος αυτοκτονει αρα οπως ειπε και ο ντεηβιντ μερικες φορες για να δημιουργησεις πρεπει πρωτα να καταστρεψεις.οπως και ο αρχικοσ μηχανικος που διαλυθηκε και εσπειρε το dna του.αρα μαλλον ηθελαν να δημιουργησουν κατι αλλο στη γη καταστρεφοντας τους ανθρωπους και λογω του ατυχηματος στο φεγγαρι αυτο το προγραμμα μπηκε σε καραντινα.εξαλλου γιατι να ξαναασχοληθουν με τους ανθρωπους; να ζητησω και ενα συγγνωμη για τη μη χρηση spoiler οπως επισης και για τους πολλους σχολιασμους και αναλυσεις για αυτην την ταινια σε περιπτωση που σας κουρασα ενδεχομενως με λαθος αναλυσεις ακομα και γελοιες για μερικους. τωρα εχω και καποια αλλη.
gdriver Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Πάει καιρός που την είδα, αλλά μου φαίνεται γενικά λίγο πιο απλή η φάση απ' όλες τις αναλύσεις. Το μόνο που δεν έχω ξεκαθαρίσει είναι αν μου αρέσει η Noomi Rapace. EINAI ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ.περισσότερο μου άρεσε από ότι στους πειρατές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 από το Sherlock Holmes την θυμάμαι μόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα