Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε με έχουν εντυπωσιάσει τα trailers.Και είμαι και holywood fan, δεν είμαι κανένας περίεργος δηλαδή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε με έχουν εντυπωσιάσει τα trailers.Και είμαι και holywood fan, δεν είμαι κανένας περίεργος δηλαδή.

αν σε εντυπωσίαζαν θα ανησυχούσαμε :P :P :P

Δημοσ.

Για να τρολλαρουμε και λιγο τον Sellers, πως νιωθεις αγαπητε που το σεναριο (υπο)γραφει ο Lindelof? devil.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι μενει να δουμε αν θα ειναι PG13 η R-Rated.

Παντως κυκλοφορει ενα email που δειχνει οτι η ταινια μετα απο το τριτο cut,εγκριθηκε ως PG13.

2d0nk36.jpg

πιθανον να ειναι ψευτικο,αλλα η λογικη λεει ουτως η αλλως οτι η ταινια θα ειναι PG13.

$200m budget βλεπετε...

Δημοσ.

Ναι το είδα κι εγώ αυτό το email, μάλλον είνα fake όπως αποδείχτηκε αλλά όπως λες κι εσύ είναι σχεδόν βέβαιo το PG13 (δυστυχώς). Μέχρι να ανακοινωθεί βέβαια μπορόυμε να ελπίζουμε στο θαύμα.

Δημοσ.

Λάθος, δεν αποδείχτηκε...απλά από το forum στο imdb που το πρωτοπόσταρε αυτός που και καλά έλαβε το email μου δόθηκε η ιδέα ότι τελικά ήταν fake. Και γενικώς φαίνεται υπερβολικό να μην ακουστεί τίποτα για τα 2 πρώτα editing attempts, συνήθως ανακοινώνεται ότι δόθηκε R για παράδειγμα (βλεπε Bully) και μετά αν είναι ξανακάνει το studio edit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...