Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν η ταινία -για το είδος της και για αυτό που περιμέναμε να δούμε- ήταν αν όχι γαμάτη, πάρα πολύ καλή.

Ειλικρινά, όσοι λένε την έκλεισαν στο 20λεπτο και άλλοι που είπαν πως ήταν μπούρδα...

Μειονεκτήματα έχει όντως αρκετά όπως τα αναπάντητα ερωτήματα που αφήνει, η χαζή συμπεριφορά του πληρώματος, και λίγα άλλα που δεν θυμάμαι. Επίσης η μουσική δεν πολυταίριαζε αλλά είναι πταίσμα.

Σε όσους δεν άρεσε να τους έρθει το χταπόδι στο κεφάλι

• Like 2
Δημοσ.

Ειλικρινά, όσοι λένε την έκλεισαν στο 20λεπτο και άλλοι που είπαν πως ήταν μπούρδα, είναι τουλάχιστον ανώμαλοι.

Τους έστειλες κανονικά ρε τρελέ!!! Θα κάνουν πολύ καιρό να βγουν απ'τα λαγούμια τους.

LOL!

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

εδώ ο skiabox έκλεισε το Inception στο 20λέπτο, το Prometheus δεν θα έκλειναν άλλοι? :P

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν η ταινία -για το είδος της και για αυτό που περιμέναμε να δούμε- ήταν αν όχι γαμάτη, πάρα πολύ καλή.

Ειλικρινά, όσοι λένε την έκλεισαν στο 20λεπτο και άλλοι που είπαν πως ήταν μπούρδα, είναι τουλάχιστον ανώμαλοι.

Μειονεκτήματα έχει όντως αρκετά όπως τα αναπάντητα ερωτήματα που αφήνει, η χαζή συμπεριφορά του πληρώματος, και λίγα άλλα που δεν θυμάμαι. Επίσης η μουσική δεν πολυταίριαζε αλλά είναι πταίσμα.

Επειδή εγώ είπα ότι η ταινία, περαν των πολύ ωραίων σκηνικών της είναι μιά μπούρδα, σε παρακαλώ να αλλάξεις άμεσα το πόστ σου, διότι πρώτα από όλα προσβάλει εσένα τον ίδιο.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να του αρέσει ή όχι η ταινία και να ασκήσει κριτική. Όχι όμως να βρίζουμε τους συμφορουμίτες.

Επίσης κάνεις ένα λάθος. Λές ότι

Αυτό είναι υποκειμενική άποψή σου.

Η σωστή πρόταση είναι :

Λοιπόν η ταινία -για αυτό που περιμένα να δώ- ήταν αν όχι γαμάτη, πάρα πολύ καλή.

Δεν μπορείς να υποθέτεις ότι τα δικά σου στάνταρντς για την οποιαδήποτε ταινία (πόσο μάλλον για ταινία του Riddley Scott, υποτιθέμενο prequel του Alien) είναι ίδια με όλων των υπόλοιπων.

• Like 1
Δημοσ.

Τυχαία ήταν η χρησιμοποίηση της λέξης "μπούρδα" καθώς δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ και επομένως ούτε το δικό σου ποστ.

Και επιπλέον δεν έβρισα κανέναν όταν είπα "ανώμαλοι", είναι νομίζω προφανές ότι το λέω καθυπερβολλήν και δεν χρειάζεται ν' αλλάξω το ποστ μου. Άμα προσβλήθηκες, να ξεπροσβληθείς γιατί δεν είχα τέτοια πρόθεση :)

Δημοσ.

Είχα διαβάσει πως κάποιοι έκλεισαν την ταινία στο 20λεπτο αλλά ούτε καν θυμάμαι ποιοι ήταν. Το δε δικό σου σχόλιο δεν το είχα διαβάσει καθόλου.

Happy now?

^Μην απαντήσεις, δεν με νοιάζει.

Σε ευχαριστώ που διόρθωσες το πόστ σου.

Εγώ δεν διόρθωσα τπτ
  • Moderators
Δημοσ.

Κάποιος πάντως έπρεπε να το διορθώσει και καλώς έπραξε. Η άποψη σου για όσους δεν τους άρεσε η ταινία (προφανώς είμαι και εγώ σε αυτούς) δεν θα έπρεπε να είναι καν μέρος της κριτικής σου (εδώ είναι σχεδόν το focus της), αν δεν ήθελες να προκαλέσεις έντονες αντιδράσεις. Ευτυχώς για αυτό υπάρχει εύκολη λύση.

Σε ένα συμφωνώ. Στο 20-λεπτο δεν την κλείνεις εύκολα την ταινία, εκτός βέβαια και αν δεν είναι καθόλου αυτό που περίμενες να δεις. Εδώ έχουμε αντιδιαμετρικές απόψεις για κάθε ταινία... To Prometheus θα ήταν εξαίρεση;

• Like 1
Δημοσ.

γενικα δεν σηκωνουμε μαλ@#$ς ως το περασμενα μεγαλεια και θα επρεπε να ειναι ετσι και οχι ετσι.

χειροτερα απο τους haters του GW2 καταντησατε.

καταντια

Δημοσ.

Είναι κακό ρε παιδιά να πει κάποιος την άποψή του ? Γιατί είναι κατάντια δηλαδή να μη σου αρέσει μια ταινία ? Και πότε ο όρος "ταινία επιστημονικής φαντασίας" έγινε ισοδύναμο του κάνω ό,τι μου καπνίσει και όποιος πει κάτι είναι ψείρας που το ψάχνει πολύ ?

Star Trek, Star Wars, The Thing, κτλ γενικά όλες οι καλές ταινίες / σειρές επιστημονικής φαντασίας έχουν ασυνέχειες και σενάρια που αναιρούν προηγούμενα σενάρια και ως ένα βαθμό δικαιολογείται αυτό. Και στο Alien υποτίθεται υπήρχαν κουκούλια και τα Alien ήταν αυτόνομα και μετά στο Aliens το άλλαξαν και πρόσθεσαν την βασίλισσα για να είναι πιο εντυπωσιακό και δεν κατέκρινε κανείς αυτή την ασυνέχεια. Όχι όμως να γίνεται ό,τι να ναι όπως στο Prometheus.

Δεν είμαι κριτικός ταινιών ούτε έχω εμπειρία στον χώρο πέρα από αυτήν του θεατή οπότε η γνώμη μου δεν έχει και πολύ βαρύτητα αλλά πιστεύω ότι η ταινία είναι μέτρια.

Για μια απλή ταινιούλα που θα την δω μια-δυο φορές γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω (σαν κάτι ταινίες β διαλογής που βάζει το σταρ τα ξημερώματα) ήταν καταπληκτική. Για ταινία που σχετίζεται με το σύμπαν του Alien, έχει αυτό το προϋπολογισμό, αυτό το σκηνοθέτη και δε συμμαζεύεται δεν ήταν καλή.

Ευχαριστώ που με ακούσατε και ελπίζω να μη φάω πολύ κράξιμο :P

Δημοσ.

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα βάζετε με όσους δε τους άρεσε η ταινία & προσπαθείτε να τους λογοκρίνετε ή να τους διώξετε από το θέμα (μεταξύ αστείου & σοβαρού).

Γνώμες είναι. Όποιος θέλει θα γράψει. Get over it. ^_^

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...