Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου φαινεται πρεπει να τη δω και εγω την ταινια για να διασαφανιστει μια και καλη αν ειναι καλη ή οχι ταινια γιατι κουρασε το θεμα..

Σαφώς, το ότι δεν με κάλυψε εμένα δεν θα πει ότι δεν θα σου αρέσει εσένα, avatar effect..:P

Δημοσ.

Υπάρχει σοβαρό θέμα με μια ταινία που πάνω στα 20 λεπτά σε κάνει να κοιτάς το πόσο θέλει ακόμα για να τελειώσει, No?

Τί να σου πω, εγώ ειλικρινά δεν πήρα χαμπάρι πότε πέρασαν οι 2 ώρες (όσο ήταν τέλος πάντων. Και ακόμη μισή ώρα παραπάνω να είχε, άνετα το έβλεπα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω αναγνωρίσει τις αδυναμίες της ταινίας (μερικές από τις οποίες σου πετάνε τα μάτια όξω). Απλά τις ίδιες π@π@ριές διάβαζα και για το Dark Night, και ευτυχώς που δεν επηρεάστηκα και δεν το έχασα στο σινεμά γιατί ήταν επίσης πάρα πολύ καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Το σενάριο μπάζει από παντού αφήνει πολλά ερωτήματα και σε καμιά περίπτωση δεν είναι λύση να τρέχουμε σε blog , forum... για να καταλάβουμε τι θέλει να πει ο ποιητής , . Απογοήτευση δεν κατάφερε να με κερδίσει απλά περίμενα να τελειώσει .

• Moderators
Δημοσ.
Απλά τις ίδιες π@π@ριές διάβαζα και για το Dark Night, και ευτυχώς που δεν επηρεάστηκα και δεν το έχασα στο σινεμά γιατί ήταν επίσης πάρα πολύ καλό.

Εγώ θυμάμαι τα πράγματα για το Dark Knight να ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα (εκτός και αν εννοείς το πιο πρόσφατο TDKR (?) - που δεν έχω δει). Εκείνο ήταν εξαιρετικό - το Prometheus δεν πιάνει μια μπροστά του.

Δημοσ.

Εξαρτάται καθαρά από το mindset αυτού που βλέπει την ταινία.

Αν έχεις κάνει shut-down το μυαλό σου, όπως συχνά κάνουμε σε ταινίες που ξέρουμε ότι είναι υπερβολικές ή υπεράνω λογικής, τότε πολύ πιθανό να σου αρέσει πολύ.

Άλλωστε η ταινία έχει πάρα πάρα πολύ ωραία σκηνικά.

Αν όμως ήσουν στην ατυχή θέση να έχεις ενεργοποιημένη τη λογική σου, και βλέπεις το έργο με κριτική σκέψη, περιμένοντας ποιότητα Ridley Skott, τότε είναι αναπόφεκτο να σου ξυνίσουν πάρα πολλά πράγματα στη ταινία.

• Like 1
Δημοσ.

Άργησες αλλά το κατάλαβες :-)

edit: Άκυρο, για άλλον πήγαινε το σχόλιο...

Σε ποιόν πήγαινε? Θέλω να μάθω με ποιόν με μπέρδεψες. Οφείλω να ξέρω.

Δημοσ.

εμένα πάλι μου άρεσε αρκετά η ταινία. αφήνει πολλά ερωτηματικά που θα απαντηθούν στην επόμενη ταινία και σε κάνει γενικά να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα που είδες. δεν σου τα δίνει έτοιμα στο πιάτο. σε βάζει να σκεφτείς...

(για παράδειγμα αν υπήρχαν δύο είδη engineer ή αν η ξανθιά ήταν και αυτή ρομπότ κλπ)

Δημοσ.

Σε ποιόν πήγαινε? Θέλω να μάθω με ποιόν με μπέρδεψες. Οφείλω να ξέρω.

Χαχα, δε σε μπέρδεψα με κάποιον. Στη βιασύνη μου νόμιζα πως το έγραψε άλλος. Δεν έχει να κάνει με εσένα.

Δημοσ.

To βίντεο άπαικτο.

Μέσα σε 4 λεπτά την ξεκοκκάλισε τη ταινία.

Ναι και βρήκα μόνο ένα λάθος σε αυτά που λέει (όχι ότι άκουγα με προσοχή αλλά anyway). Εκεί που λέει:

Γιατί ο engineer κυνήγαγε τις γκόμενες αντί να πετάξει προς την αποστολή του. Well duh, είχε σκάσει ο άλλος το Prometheus πάνω και έχανε power...

Δημοσ.

Ναι και βρήκα μόνο ένα λάθος σε αυτά που λέει (όχι ότι άκουγα με προσοχή αλλά anyway).

Καλα, οχι μονο ενα, γεματο "μαλακοερωτησεις" ηταν το βιντεακι. Τα μισα που λεει είτε ειναι σατυρα για οσους κανουν τετοιες χαζες ερωτησεις ενω απλα δεν καταλαβαν το προφανες ή όντως είναι 50% ηλιθιοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...