Ahigh_forvalue Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 μου φαινεται πρεπει να τη δω και εγω την ταινια για να διασαφανιστει μια και καλη αν ειναι καλη ή οχι ταινια γιατι κουρασε το θεμα..
status Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 μου φαινεται πρεπει να τη δω και εγω την ταινια για να διασαφανιστει μια και καλη αν ειναι καλη ή οχι ταινια γιατι κουρασε το θεμα.. Σαφώς, το ότι δεν με κάλυψε εμένα δεν θα πει ότι δεν θα σου αρέσει εσένα, avatar effect..
arxaggelos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει σοβαρό θέμα με μια ταινία που πάνω στα 20 λεπτά σε κάνει να κοιτάς το πόσο θέλει ακόμα για να τελειώσει, No? Τί να σου πω, εγώ ειλικρινά δεν πήρα χαμπάρι πότε πέρασαν οι 2 ώρες (όσο ήταν τέλος πάντων. Και ακόμη μισή ώρα παραπάνω να είχε, άνετα το έβλεπα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω αναγνωρίσει τις αδυναμίες της ταινίας (μερικές από τις οποίες σου πετάνε τα μάτια όξω). Απλά τις ίδιες π@π@ριές διάβαζα και για το Dark Night, και ευτυχώς που δεν επηρεάστηκα και δεν το έχασα στο σινεμά γιατί ήταν επίσης πάρα πολύ καλό. 1
Gtr34 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Το σενάριο μπάζει από παντού αφήνει πολλά ερωτήματα και σε καμιά περίπτωση δεν είναι λύση να τρέχουμε σε blog , forum... για να καταλάβουμε τι θέλει να πει ο ποιητής , . Απογοήτευση δεν κατάφερε να με κερδίσει απλά περίμενα να τελειώσει .
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Απλά τις ίδιες π@π@ριές διάβαζα και για το Dark Night, και ευτυχώς που δεν επηρεάστηκα και δεν το έχασα στο σινεμά γιατί ήταν επίσης πάρα πολύ καλό. Εγώ θυμάμαι τα πράγματα για το Dark Knight να ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα (εκτός και αν εννοείς το πιο πρόσφατο TDKR (?) - που δεν έχω δει). Εκείνο ήταν εξαιρετικό - το Prometheus δεν πιάνει μια μπροστά του.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 De gustibus non est disputandum.
panther_512 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Εξαρτάται καθαρά από το mindset αυτού που βλέπει την ταινία. Αν έχεις κάνει shut-down το μυαλό σου, όπως συχνά κάνουμε σε ταινίες που ξέρουμε ότι είναι υπερβολικές ή υπεράνω λογικής, τότε πολύ πιθανό να σου αρέσει πολύ. Άλλωστε η ταινία έχει πάρα πάρα πολύ ωραία σκηνικά. Αν όμως ήσουν στην ατυχή θέση να έχεις ενεργοποιημένη τη λογική σου, και βλέπεις το έργο με κριτική σκέψη, περιμένοντας ποιότητα Ridley Skott, τότε είναι αναπόφεκτο να σου ξυνίσουν πάρα πολλά πράγματα στη ταινία. 1
άδικος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 De gustibus non est disputandum. Άργησες αλλά το κατάλαβες edit: Άκυρο, για άλλον πήγαινε το σχόλιο...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Άργησες αλλά το κατάλαβες edit: Άκυρο, για άλλον πήγαινε το σχόλιο... Σε ποιόν πήγαινε? Θέλω να μάθω με ποιόν με μπέρδεψες. Οφείλω να ξέρω.
malmsteen1984 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 εμένα πάλι μου άρεσε αρκετά η ταινία. αφήνει πολλά ερωτηματικά που θα απαντηθούν στην επόμενη ταινία και σε κάνει γενικά να αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα που είδες. δεν σου τα δίνει έτοιμα στο πιάτο. σε βάζει να σκεφτείς... (για παράδειγμα αν υπήρχαν δύο είδη engineer ή αν η ξανθιά ήταν και αυτή ρομπότ κλπ)
άδικος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Σε ποιόν πήγαινε? Θέλω να μάθω με ποιόν με μπέρδεψες. Οφείλω να ξέρω. Χαχα, δε σε μπέρδεψα με κάποιον. Στη βιασύνη μου νόμιζα πως το έγραψε άλλος. Δεν έχει να κάνει με εσένα.
nickmanak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Oποιος εχει δει την ταινια και εχει ερωτηματικά, μπορει να δει και το παρακατω βιντεο που ρωταει και μερικα ακομη. http://youtu.be/-x1YuvUQFJ0 3
panther_512 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 To βίντεο άπαικτο. Μέσα σε 4 λεπτά την ξεκοκκάλισε τη ταινία. 2
mindtrapper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 To βίντεο άπαικτο. Μέσα σε 4 λεπτά την ξεκοκκάλισε τη ταινία. Ναι και βρήκα μόνο ένα λάθος σε αυτά που λέει (όχι ότι άκουγα με προσοχή αλλά anyway). Εκεί που λέει: Γιατί ο engineer κυνήγαγε τις γκόμενες αντί να πετάξει προς την αποστολή του. Well duh, είχε σκάσει ο άλλος το Prometheus πάνω και έχανε power...
DKNI Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ναι και βρήκα μόνο ένα λάθος σε αυτά που λέει (όχι ότι άκουγα με προσοχή αλλά anyway). Καλα, οχι μονο ενα, γεματο "μαλακοερωτησεις" ηταν το βιντεακι. Τα μισα που λεει είτε ειναι σατυρα για οσους κανουν τετοιες χαζες ερωτησεις ενω απλα δεν καταλαβαν το προφανες ή όντως είναι 50% ηλιθιοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα