Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσε ρε συ, στα 20 λεπτά έχασα πάσα ιδέα για την ταινία, πως γλίτωσα τα λεφτά και δεν το είδα στο σινεμά να τα κλαίω και 3d..

Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.

• Like 1
  • Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσε ρε συ, στα 20 λεπτά έχασα πάσα ιδέα για την ταινία, πως γλίτωσα τα λεφτά και δεν το είδα στο σινεμά να τα κλαίω και 3d..

φιλος μου σταματησε την ταινια στα 30 λεπτα. :-D

Δημοσ.

φιλος μου σταματησε την ταινια στα 30 λεπτα. :-D

Από περιέργεια και μόνο, μην φανταστείς, κρίμα πάντως, περίμενα πολλά περισσότερα..

Δημοσ.

Καλά μιλάμε για ψυχολογία του όχλου στο φουλ. Είπαν μερικοί (αρκετοί, είναι αλήθεια) ότι η ταινία είναι μπούρδα, και ξαφνικά ο ένας δεν την πάλεψε στα 20', ο άλλος στα 30' κλπ. Μην ξεχάσετε το first aid kit με τον Ταρκόφσκι μέσα, μην πάθετε και τίποτε.

Μια χαρά ταινία ήταν. Έλεος δηλαδή. Εντάξει, για αναμονή και hype επιπέδου Ριντλευ Σκοτ αποδείχτηκε ένα 5.5-6/10, αλλά από μόνη της άνετα της δίνω ένα 8+. Στην τελική σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι δεν βλέπεται.

Τη γνώμη μου την είπα πρινα καιρό εδώ, και επιμένω.

• Like 4
Δημοσ.

φίλος μου την είδε ολόκληρη.

χαρας το κουραγιο του.

για αλιεν ειναι μαπα,για σκετη ταινια scifι ειναι μια χαρα...

μαπα ειναι και για scifi. εκτος και αν μιλαμε για "scifi" τυπου transformers κτλ..

Δημοσ.

Όπως και να χει ο Μοζαμβικανός που σας πούλησε το dvd σας έπιασε κότσο για τα καλά.

Και για όσους δε κατάλαβαν ττι εννοώ

Με τον όρο κότσος αναφερόμαστε σε έναν τύπο χτενίσματος κατά τον οποίο η γυναίκα μαζεύει τα μακριά μαλλιά της

στο πίσω μέρος της κεφαλής. Η λέξη προέρχεται από τον αρχαιοελληνικό «κόττο», που σημαίνει το λειρί του

κόκορα. Από αυτή τη λέξη προκύπτει και η κότα! Το φουσκωτό χτένισμα της γυναίκας που μοιάζει με κόττο, σιγά

σιγά παρεφθάρη και έγινε: «κότσος».

Η μεταφορική φράση: «πιάνω κάποιον κότσο» σημαίνει ότι τυλίγω, ξεγελάω με δόλο, παραπλανώ.

• Moderators
Δημοσ.

Όποιος είναι να το δει, αργά η γρήγρορα θα το δει έτσι κι αλλιώς και θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Ούτε καλύτερη θα γίνει η ταινία από την εδώ "διαφήμιση" ούτε χειρότερη από την κριτική/τα αρνητικά σχόλια. Δεν χρειάζεται να το παίρνετε τόσο πατριωτικά...

Δημοσ.

Δεν είπε κανένας το αντίθετο, αλλά από αυτό μέχρι «άντεξα 20 λεπτά» υπάρχει χαοτική διαφορά.

Υπάρχει σοβαρό θέμα με μια ταινία που πάνω στα 20 λεπτά σε κάνει να κοιτάς το πόσο θέλει ακόμα για να τελειώσει, No?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...