DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 δεν έχω προσέξει κάποιο extended release so far... Και ούτε πρόκειται. Μόνο σαν ξεχωριστές σκηνές.
D_N_A Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Έχουν γίνει leaked οι περισσότερες απο τις deleted scenes. Μια χαρά βλέπονται αλλά μη φανταστείς ότι θα σου αποκαλύψουν κάτι που δεν έχεις δει. Πάντως σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει extended cut αλλά μπορείς να τις δείς μόνο σαν deleted scenes από το menu. Ναι είδα μερικές και εγώ, Ευχαριστώ δεν έχω προσέξει κάποιο extended release so far... Λογικά θα βγεί αργότερα η extended ver με τις deleted scenes. Και ούτε πρόκειται. Μόνο σαν ξεχωριστές σκηνές. Oxi θα βγεί κανονικά Deleted Scenes, 20-Minute Longer Extended Cut
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Oxi θα βγεί κανονικά Deleted Scenes, 20-Minute Longer Extended Cut Ασχέτως με το τι έλεγε ο Ridley στις 11 Ιουνίου, σε αυτή τη φάση δεν θα υπάρχει extended version, παρά μόνο η δυνατότητα να δεις τις σκηνές των 20 λεπτών από το μενού. Και λογικό γιατι οι περισσότερες είναι alternate scenes από αυτές που επιλέχτηκαν τελικά για το theatrical release. Τώρα αν στο μέλλον εχούμε κάποια director's cut κυκλοφορία αυτό είναι άλλη ιστορία. Στο Blu-Ray που κυκλοφορεί τον Οκτώβρη πάντως δε θα υπάρχει extended cut. Στο υπογράφω αυτό αν θες.
D_N_A Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ασχέτως με το τι έλεγε ο Ridley στις 11 Ιουνίου, σε αυτή τη φάση δεν θα υπάρχει extended version, παρά μόνο η δυνατότητα να δεις τις σκηνές των 20 λεπτών από το μενού. Και λογικό γιατι οι περισσότερες είναι alternate scenes από αυτές που επιλέχτηκαν τελικά για το theatrical release. Τώρα αν στο μέλλον εχούμε κάποια director's cut κυκλοφορία αυτό είναι άλλη ιστορία. Στο Blu-Ray που κυκλοφορεί τον Οκτώβρη πάντως δε θα υπάρχει extended cut. Στο υπογράφω αυτό αν θες. οκ σε πιστεύω.
juno12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 αρκετά καλή η ταινιούλα αν την κρίνεις ξέχωρα από τα alien. στην πραγματικότητα είναι ξαναζεσταμένη σούπα του story των προηγούμενων.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ccAMVEtOAe8 blu ray: http://collider.com/prometheus-blu-ray-trailer/198729/ 1
Basilisc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 αρκετά καλή η ταινιούλα αν την κρίνεις ξέχωρα από τα alien. στην πραγματικότητα είναι ξαναζεσταμένη σούπα του story των προηγούμενων. Του ποιού, των ποιών;
juno12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Του ποιού, των ποιών; αρκετά καλή η ταινιούλα αν την κρίνεις ξέχωρα από τα alien. στην πραγματικότητα είναι ξαναζεσταμένη σούπα του story των προηγούμενων.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Deleted Scenes http://www.prometheu...deleted-scenes/ edit: άκυρο το αφαιρέσανε. Στο τσακ προλαβα και τις είδα, απορώ γιατί κάποιες δε μπήκαν στο theatrical cut.
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ανάμικτα συναισθήματα και από μένα. Ήθελα να μου αρέσει, και μέχρι κάποιο σημείο είχε κρατήσει το ενδιαφέρον μου. Μετά κάπου εκεί που αρχίζουν να πάνε τα πράγματα στραβά στο "σενάριο", άρχισε να αποκαλύπτεται μια αποδιοργάνωση, έλλειψη σχεδίου, σαν να δοκίμαζαν ιδέες και στο τέλος τις περάσαν όλες στο cut, - κάτι σε αυτά τα πλαίσια. Μετά άρχισε το ξαναζεσταμένο φαγητό να μου κακοφαίνεται και προς το φινάλε το σενάριο πάει περίπατο και μένει ένα "άντε να κλείνουμε γρήγορα γρήγορα και τα λέμε στο sequel -αν υπάρξει). Ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι τυχαίο που ο Lindelof έβαλε το χεράκι του σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι κακός σεναριογράφος. Υποθέτω περισσότερο ότι μετά από αυτό που κατάφερε (γιατί αυτό του είπαν να κάνει), τον πληρώνουν για να το επαναλάβει.Και βλέπουμε τα αποτελέσματα.... Αν μου έλεγαν ότι το αρχικό concept ήταν να γίνει σειρά όλο το prequel που οδήγησε στα γεγονότα του Alien και Beyond, θα το πίστευα. Όχι ότι θα περίμενα να ξαναπιάσει αυτή η συνταγή βέβαια . Είναι προφανώς (κακο)σχεδιασμένο για να αφήσει hooks για sequel.Σχεδόν έχει το sequel αυτοσκοπό, που είναι αυτό που ουσιαστικά έχουμε καταλήξει να περιμένουμε από κάθε ταινία που βγαίνει πλέον σχετική με το Alien universe. Και όχι δεν είναι το ίδιο αυτό που κάνουν με τα αναπάντητα ερωτήματα, με τα ερωτήματα που δημιουργούσε το αρχικό Alien. Είναι αρκετά άκυρη η σύγκριση για μένα. Εκεί η ιστορία ήταν δεμένη και ολοκληρωμένη - σου γνώριζε όλα όσα χρειαζόταν να ξέρεις για το Alien (μέσα στα πλαίσια της ταινίας), την εταιρεία, τους synthetics κλπ και στο τέλος η υπόθεση έκλεινε χωρίς να μένει ο θεατής στο έλεος ερωτημάτων (έθετε επίσης η ταινία και κάποια θέματα/ερωτήματα ηθικά που άξιζαν συζήτηση - δεν την ξεχνούσες αμέσως). Τα όσα "αναπάντητα" ερωτήματα έμεναν στο θεατή (και μερικά χρησιμοποιήθηκαν αργότερα για τα sequels) σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούσαν πρόβλημα των χαρακτήρων στην ταινία. Αντίθετα στο Prometheus κάποια βασικά αναπάντητα ερωτήματα έχουν ουσιαστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάποια από αυτά τίθενται στην αρχή και τα κουβαλάνε όλοι αναπάντητα μέχρι το τέλος (το to be continued δηλαδή). Αλλα πάλι, παίρνουν μέσα στην ίδια την ταινία περισσότερες από μια πιθανές απαντήσεις (αυτά που σχετίζονται με τα κίνητρα συγκεκριμένων χαρακτήρων) με αποτέλεσμα να μην είσαι σίγουρος για το ποιο σκοπό εξυπηρετούν βασικοί χαρακτήρες (χμ γνώριμα λημέρια αυτά ΧD). Στα θετικά, ότι αποστασιοποιείται εντελώς από τα κάκιστα AvP movies.Και προφανώς όλο το tribute στη μυθολογία του Alien, τα γνώριμα σκηνικά, η απόπειρα επέκτασης της ιστορίας προς τα πίσω (έστω ως προσπάθεια) κλπ. Τα εφέ και η γενική ατμόσφαιρα θύμιζε Alien movie, οι ιδέες για την τεχνολογία του μέλλοντος ήταν μια χαρά (εξαιρώ την alien(?) τεχνολογία navigation των engineers). Στα χτυπητά αρνητικά: οι κακοί διάλογοι, το cast που δεν χρησιμοποιείται σοβαρά (underused), και η απόφαση για το make-up του Pearce (κατ'αρχήν γιατί; (χαχα οι LOST φανς ξέρουν γιατί) και μετά γιατί τόσο χάλια; ). 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Για να πουλήσουν blueray... Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες. 1
panther_512 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Είχα μεγαλούτσικες προσδοκίες για τη ταινία. Το όνομα του Riddley Skott το είχα σαν εγγύηση ποιότητας. Πέρα από τα ωραία γραφικά, η ταινία είναι μιά ατελείωτη μπούρδα. Πραγματικά ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει το πόσο μεγάλη μπούρδα ήταν. Ενώ η ταινία ξεκινάει πολύ όμορφα, το σενάριο σύντομα παίρνει τον απόλυτο κατήφορο, με πανηλίθιους μή πιστευτούς χαρακτήρες, ανούσια ιστορία, γελοίες σεναριακές καταστάσεις και οικτρό διάλογο. Και μιλάμε για ταινία του ανθρώπου που μας έδωσε τα Alien και το Blade Runner..... 2
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Είχα μεγαλούτσικες προσδοκίες για τη ταινία. Το όνομα του Riddley Skott το είχα σαν εγγύηση ποιότητας. Πέρα από τα ωραία γραφικά, η ταινία είναι μιά ατελείωτη μπούρδα. Πραγματικά ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει το πόσο μεγάλη μπούρδα ήταν. Ενώ η ταινία ξεκινάει πολύ όμορφα, το σενάριο σύντομα παίρνει τον απόλυτο κατήφορο, με πανηλίθιους μή πιστευτούς χαρακτήρες, ανούσια ιστορία, γελοίες σεναριακές καταστάσεις και οικτρό διάλογο. Άσε ρε συ, στα 20 λεπτά έχασα πάσα ιδέα για την ταινία, πως γλίτωσα τα λεφτά και δεν το είδα στο σινεμά να τα κλαίω και 3d..
skiabox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εγώ το έχω δει 3 φορές πάντως το αριστούργημα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα