Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παει να πει πως αμα ρωτησεις 10 ατομα για την Scarlett Johansson οι 9 θα σου πουν ειναι μ00ναρ@ ,θα βρεθει και 1(ενας) κακογουστος ομως που δεν θα του αρεσει .Αυτο ακριβως παει να πει .

τι σχεση εχει αν εισαι gay με το αν σου ερεσει μια ταινια ή οχι δεν καταλαβα..

Σωστά τα λες τώρα. Άλλο όμως "μια ταινία δε μου άρεσε" και άλλο το "μια ταινία είναι μαλακία".

αυτα ειναι σαχλαμαρες,μια χαρα εκανε και το ειπε οπως το ειπε.. δεν φταει αυτος που δεν μπορειτε να κατανοησετε πως τα ευκολος ενοουμενα παραλειπονται..

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εμείς δε φταίμε που 9 στις 10 λέξεις τις γράφεις λάθος αλλά το υπομένουμε. Και ποιά είναι τα ευκόλως εννοούμενα μιας που το έφερε η κουβέντα?

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμείς δε φταίμε που 9 στις 10 λέξεις τις γράφεις λάθος αλλά το υπομένουμε. Και ποιά είναι τα ευκόλως εννοούμενα μιας που το έφερε η κουβέντα?

και εγω λοιπον υπομενω πως δεν ξερεις να μετρας..και απαντω..

πως ειναι σαφες πως οταν καποιος λεει οτι μια ταινια ειναι μαλακια ενοει"κατα την γνωμη μου ειναι μαλακια" επειδη αλλωστε δεν μπορει να εννοει και κατι αλλο..

Δημοσ.

και εγω λοιπον υπομενω πως δεν ξερεις να μετρας..και απαντω..

πως ειναι σαφες πως οταν καποιος λεει οτι μια ταινια ειναι μαλακια ενοει"κατα την γνωμη μου ειναι μαλακια" επειδη αλλωστε δεν μπορει να εννοει και κατι αλλο..

Μια χαρά ξέρω να μετράω. Δε φαντάστηκες ότι στα λάθη συγκαταλέγω και την έλλειψη τόνων γι αυτό το λες... Στην έφερα όμως!

Τώρα το άλλο σηκώνει μεγάλη συζήτηση και δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις την τελειωσα και εγω. Αναμεικτα συναισθηματα, που πανε κυριως προς το αρνητικο.

Εκπληκτικα εφε, καλη ατμοσφαιρα, τραγικοι διαλογοι, αδιαφορη μουσικη, και πολλα ερωτηματα. Ειμουν σιγουρος για το σεναριο μια και ο σεναριογραφος ειναι ο μεγαλυτερος παπαρης που εχει βγαλει ποτε το hollywood. Φυσικα αυτος ο ανθρωπος αφου κατεστρεψε μια σειρα που θα μπορουσε να μεινει στην ιστορια, καταφερε με το ανυπαρκτο ταλεντο του να καταστρεψει και μια ταινια. Keep up the good work lindelof.

Στα highlight της ταινιας το χειρουργειο της καλικαντζαρου, με τα κοντρολ να γινονται απο.. μεσα απο την καψουλα (το 2093 ειναι ολοι χειρουργοι), η στιγμη που ενα υπερμεγιστο τιτανοτεραστιο διαστημοπλοιο σταματαει σε ενα βραχακι και δεν την πλακωνει και η πρωτη τελειως ασχετη σκηνη. Lindelof ειναι αυτος, δεν μπορεις να του κρατας κακια...

Δεν ξερω ποσοι την βρηκαν γαματη εσυ παντως εισαι ο κακογουστος.

Ridley, is that you??

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω την ειδα πριν λιγο.

Παρα πολυ καλη, πανεμορφες εικονες,φοβερη ατμοσφαιρα, εικαστικα αψογο. Ηθοποιοι μια χαρα δε με ενοχλησε κανενας,ξεχωρισα φυσικα τον Fassbender, ενω μου αρεσε και η Shaw. Ωραιες ιδεες,σκεψεις, κατα διαστηματα ομορφοι διαλογοι και προβληματισμοι. Το σεναριο οπως ειπατε εμπαζε γενικως αλλα αν της συγχωρησω μερικα πραγματακια(σεναριο και ευκολιες σε ορισμενες σκηνες) συνολικα η ταινια μου αφησε παρα μα παρα πολυ καλες εντυπωσεις. Ακομη και στο σινεμα να την εβλεπα παλι τα ιδια θα ελεγα και σε καμια περιπτωση δε θα εκλαιγα τα λεφτα μου. Ισα ισα θα εντυπωσιαζομουν και περισσοτερο με τις εικονες.

Αρκετα πραγματακια δεν τα πολυκαταλαβα αλλα ισως φταιει οτι δεν εχω δει κανενα Alien, εκτος του 1ου κι αυτο χροοοονια πριν οποτε δε θυμαμαι απολυτως τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις την τέλειωσα κι εγώ. Θετικές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές, αλλά θέλει να μου πει κάποιος σε ποιο σημείο ακριβώς εξηγεί, πώς έφτασαν τα aliens στη γη, γιατί από το τέλος δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο?

Εκτός φυσικά κι αν έμαθε το alien που πετάχτηκε από την κοιλιά του engineer στο τέλος να πιλοτάρει διαστημόπλοιο...

Δημοσ.

Ας με διορθωσουν αν κανω λαθος, αλλα εχω την εντυπωση πως ποτε δεν ηρθαν στην Γη τα alien

Μα σε προηγούμενα σχόλια αναφέρθηκε ότι εξηγεί, πώς βρέθηκαν τα aliens σε πορεία προς τη γη έστω

Δημοσ.

Ντάξει ρε παιδιά μέτρια. Όχι μάπα που λέει ο Αλουμινάς, αλλά δεν ήταν και κάτι αξιόλογο. Ούτε στο τοπ-10 sci-fi μου δεν μπαίνει. (και να φανταστείτε πως ζήτημα να έχω δει 10. Ετσι απο πείσμα και μόνο δεν θα την βάλω)

Παει να πει πως αμα ρωτησεις 10 ατομα για την Scarlett Johansson οι 9 θα σου πουν ειναι μ00ναρ@

Καλη ηρέμησε κι εσύ. Την Γιόχανσον βρήκες να βάλεις στο παράδειγμα.

Δημοσ.

^χαχα όντως κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις το διάβασα..

εμένα μου φάνηκε σχετικά μάπα, ψιλοαρπαχτή, χωρίς καμμιά προκατάλληψη και ανεξάρτητα του αν σχετίζεται ή όχι με τα alien ως ταινία ή οι συντελεστές της

απλό σενάριο με μερικά απαράδεκτα σημεία τύπου cult 80s που νόμιζα ότι είχαν κοπεί ανεπιτρεπτί

μέχρι και τα teen horror που βγαίνουν σου λένε κάποια μλκία πια, δεν γίνονται κουλά πράγματα στα καλά καθούμενα όπως παλιότερα πόσο μάλλον σε sci-fi που έχει ένα σωρό επιλογές... ψιλοαπάτη

εξαίρεση η σύγκριση που πήγε να γίνει ανδροειδούς με άνθρωπο (κτλ spoiler..) το οποιό ήταν δύο φράσεις μόνο

διαφωνώ με πολλά σχόλια, πχ προφανώς και θα συγκριθεί με τα alien, όχι γιατί είναι prequel ή δεν ξέρω τι, αλλά γιατί είναι sci-fi.... hello? wtf..

επίσης γιατί δεν θα πρεπε να περιμένουμε ερμηνείες σε τέτοια ταινία.. τι κουλό είναι πάλι αυτό? το alien μια χαρά ερμηνείες είχε

τα fx δεν ξέρω, πολύ σύντομες σκηνές που δεν προλάβαινα να δω κάτι, και όλες οι σκηνές περιέχονται σχεδόν εξ'ολοκλήρου στα trailer, ε αυτό μου λέει αρπαχτή

οπότε δεν μπορώ να φανταστώ όσους δεν είχαν προδοκίες για ερμηνείες κιόλας, με τόσο σύντομα fx να τους άρεσε

γενικά δεν ήταν βαρετή και θα ήταν watchable αν δεν είχε τούβλα που να σε πετάνε εκτός

κανά δυο άτομα που γράψανε για νέα στοιχεία, δεν ξέρω σε τι αναφέρονται

μια ομάδα επιστημόνων συγκρίνει αρχαία ανάγλυφα και μετά συναντάει εξωγήινους, ούτε spoiler δεν χρειάζεται, τι καινούριο έχει από τα avsp σιγά

τώρα για τις ομοιότητες ως prequel με τα alien που τελικά εξηγήθηκαν αλλιώς και μας είπαν ότι τα ακριβώς ιδια πράγματα ήταν διαφορετικά δλδ, είχα κι εγώ ψιλοεκνευριστεί αρχικά αλλά θυμήθηκα ότι έχουν χρόνια πρόβλημα με τα δικαιώματα οπότε ίσως να έγινε για αυτό, αν και πάλι δλδ..

anyway δεν είμαι κολλημένος απλά κατέγραψα όλα τα σημεία αναφορικά σε προηγούμενα post και επειδή αντικειμενικά δεν βρήκα κάτι τρομερό, κατά τα άλλα δεν είχα κανένα κόλλημα

οι προσδοκίες δεν έρχονται επειδή σχετίζεται με το alien πάντως, και να μη σχετιζόταν νομίζω πως μόνο και μόνο από το trailer θα είχαμε όλοι μεγάλες προσδοκίες

νομίζω ότι είναι κουλό αυτό που έγραψαν πολλοί, γιατί space sci-fi και όχι μεγάλες προσδοκίες δεν υπάρχει

δεν είναι destruction movie τύπου skyline, id, battleship κτλ είναι space sci-fi > μεγάλες προσδοκίες

Δημοσ.

Μα σε προηγούμενα σχόλια αναφέρθηκε ότι εξηγεί, πώς βρέθηκαν τα aliens σε πορεία προς τη γη έστω

νομιζω ο engineer που πεθαινει στην αρχη βρισκεται στη γη, μαλλον στη προσπαθεια να δημιουργησει ξενιστες για τα αλιεν. ή να φτιαξουν αυτο το τερατομορφο καλαμαρι που φαινεται να λατρευουν απο τα αγαλματα...

Ετσι απο τους engineers δημουργηθηκαν οι ανθρωποι ως ξενιστες για τα αλλιεν. Οταν οι ανθρωποι αυξηθηκαν σε πληθυσμο, οι engineers στειλαν τα βαζα για να δημιουργηθουν τα καλαμαροειδη...απλα το σκαφος δεν εφτασε ποτε λογω του ατυχηματος,μολυνθηκαν οι engineers και απο τα καλαμοροειδη σε συνδυασμο με το ανθρωπινο dna καταληξαμε στα αλιεν....

αν και ενταξει, σε κανενα σημειο της ταινιας δεν εξηγουνται οι προθεσεις των engineer, εχει δλδ αυτο το λοστιακο που σε βαζει να υποθετεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...