Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τα ψηλά, μου λένε πως καλό είναι να αποφεύγονται οι αναφορές σε εκδόσεις dvdvrip, 720p κ.λ.π. Οπότε με μέτρο και με τακτ.

Δε ξέρω τι εννοείς, φίλε. Εγώ μόνο 1080 βλέπω...

από iTunes, πάντα.

Στο τέλος όλοι πεθαίνουμε. :-D

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγήκε σε bluray 1080p στα γνωστά ελληνικά μέρη αλλά συγνώμη ρε παιδιά το έργο ήταν μια μ@λ@κί@ και μισή.Ηλίθια υπόθεση και το τέλος μια αηδία.

Δημοσ.

Βγήκε σε bluray 1080p στα γνωστά ελληνικά μέρη αλλά συγνώμη ρε παιδιά το έργο ήταν μια μ@λ@κί@ και μισή.Ηλίθια υπόθεση και το τέλος μια αηδία.

Άσε τις ταινίες και έλα να μου φτιάξεις τη τζαμαρία στο σπίτι που μπάζει καλύτερα...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος αλλά θα σε απογοητεύσω μιας και ήμουν στο τμήμα όπου βάφονται τα αλουμίνια οπότε δεν έχω καμία σχέση με την τοποθέτηση.Αχαχαχα πολύ καλό το χιούμορ πάντως όπως και να χει

Δημοσ.

Ωραίος αλλά θα σε απογοητεύσω μιας και ήμουν στο τμήμα όπου βάφονται τα αλουμίνια οπότε δεν έχω καμία σχέση με την τοποθέτηση.

Καλά έλα να τη βάψουμε τουλάχιστον... Απ' το ολότελα....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το εχεις αστο, παιξε pacman.

Δημοσ.

Τι πάει να πει αυτό; Πως το γούστο είναι αντικειμενικό;

Παει να πει πως αμα ρωτησεις 10 ατομα για την Scarlett Johansson οι 9 θα σου πουν ειναι μ00ναρ@ ,θα βρεθει και 1(ενας) κακογουστος ομως που δεν θα του αρεσει .Αυτο ακριβως παει να πει .

Δημοσ.

9 στους 10 δηλαδή εδώ μέσα βρήκαν τη ταινία γαμάτη;;;!!! Χαχαχαχαχα με έκανες & γέλασα :D :-D :D

Δεν ξερω ποσοι την βρηκαν γαματη εσυ παντως εισαι ο κακογουστος.

Δημοσ.

Δεν θέλω να πω τίποτα περί κακογουστιάς αλλά παρακολουθώ sci-fi απ το 1985 απ το πρώτο star trek που προβαλλόταν τότε λόγω ότι μια ηλικία την έχουμε, έχω δει όλα τα alien τα star wars τα babylon five deep space nine Tgn star trek enterprise όλα τα stargate και τα συναφή με απίστευτο φανατισμό μιας και είμαι λάτρης του είδους και νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια πορείας στο sci-fi δικαιούμαι να εκφέρω γνώμη κατά πόσο μια ταινία του είδους που παρακολουθώ φανατικά κατά την γνώμη μου είναι μ@λ@κί@

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξερω ποσοι την βρηκαν γαματη εσυ παντως εισαι ο κακογουστος.

Γιατί σου πα πως δε μ'αρέσει η Johansson;; :-D Είσαι πολύ αστεία & συνάμα παραθέτεις εμπεριστατωμένες απαντήσεις.

Ο,τι πρέπει για συζητήσεις σε γυναικείες τουαλέτες. Με άφησες άφωνο με τα επιχειρήματα σου :lol:

Το ξανθό είναι το φυσικό σου; :D

Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχουν άτομα που τους άρεσε και άτομα που δεν τους άρεσε.Ανέφερα το χρονικό σημείο που άρχισα να βλέπω sci-fi γιατί κάποιος είπε άσε δεν το χεις παίξε pac-man.Και του απαντώ ότι κάποιος που βλέπειτοσα χρόνια που βλέπει το συγκεκριμένο είδος μπορεί και να κρίνει.Αυτό και τίποτα άλλο το θέμα από μέρους μου έκλεισε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...