Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγουράκι ή τσάμπα το bandwidth;

σιγουράκι.... δεν είναι το τέλειο 720, όχι από άποψη ποιότητας εικόνας αλλά μεγέθους εικόνας (δηλαδή όταν τα ανοίγω μου φαίνονται ποιο "μεγάλα" σαν default... anyway, για 5gb what u give is what u get)

Δημοσ.

ε ναι επειδη τα gb μετρανε παντα.

δεν είναι το ίδιο και microHD με 720p όσο καλή συμπίεση και να έχει... και στην τελική λες να είναι 3,40gb και να είναι τραβηγμένο με χέρια και πόδια? anyway, μόλις το τελείωσα... μια χαρά ήταν και η ποιότητα και όλα... άντε να βγει το +25άλεπτο μήπως ο skott πει καμιά ακόμα μαλακία για food for thought

Δημοσ.

δεν ειναι micro hd. Δεν παει με το ποσα gb ειναι το εργο, αλλα με το ποσο καλος ειναι ο encoder. Εχω πει παμπολλες φορες εδω μεσα οτι οι πιο πολλοι βλεπετε χαλια encodes.

Δημοσ.

δεν ειναι micro hd. Δεν παει με το ποσα gb ειναι το εργο, αλλα με το ποσο καλος ειναι ο encoder. Εχω πει παμπολλες φορες εδω μεσα οτι οι πιο πολλοι βλεπετε χαλια encodes.

και ποιο ειναι το σωστο encode...?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα. Οι παράγοντες είναι πολλοί, από το πηγαίο βίντεο ως τα προσωπικά γούστα & χίλια δυο άλλα.

Δημοσ.

το transparent encode ειναι το σωστο.

btw, το bluray μαλλον θα αργησει:

PROMETHEUS: may take a while, there's possibly dynamic protection or worse, an Active Cloak in it.

Δημοσ.

δεν ειναι micro hd. Δεν παει με το ποσα gb ειναι το εργο, αλλα με το ποσο καλος ειναι ο encoder.

Σύμφωνο αλλα τα gb παιζουν μεγαλο ρολό π.χ ειδα το Lord of the Rings 1080p 12gb και σε 1080p 26gb και η διαφορα ηταν εμφανη οσο για το Prometheus θα περιμένω να βγει σε καλυτερη ποιότητα

Δημοσ.

Σύμφωνο αλλα τα gb παιζουν μεγαλο ρολό π.χ ειδα το Lord of the Rings 1080p 12gb και σε 1080p 26gb και η διαφορα ηταν εμφανη οσο για το Prometheus θα περιμένω να βγει σε καλυτερη ποιότητα

Και παμε παλι απο την αρχη, δεν ειναι στα gb αλλα στον encoder. Αν αυτος ειναι gtp (99% απο οτι scene encode υπαρχει) το αποτελεσμα θα ειναι σκατα, και με πολλα gb. Προφανως και ειδες internal encode απο esir/ctrlhd/dizhuwang

Παραδειγμα απο το irvine welsh's ecstasy:

source-encode-scene:

abloIdP0.jpg

achcpCoY.jpg

ackdmzHX.jpg

το scene ειναι κατα 1gb πιο μεγαλο

τα εχω ξαναπει εδω: http://www.insomnia.gr/topic/342165-tαινίες-που-αξίζει-να-δείς-σε-full-hd-tv/

http://www.insomnia.gr/topic/369393-ταινίες-που-αξίζει-να-έχεις-σε-blu-ray

Δημοσ.

Θέλετε να πούμε και τίποτα για την ταινία;

Απο τα ψηλά, μου λένε πως καλό είναι να αποφεύγονται οι αναφορές σε εκδόσεις dvdvrip, 720p κ.λ.π. Οπότε με μέτρο και με τακτ.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλετε να πούμε και τίποτα για την ταινία;

Απο τα ψηλά, μου λένε πως καλό είναι να αποφεύγονται οι αναφορές σε εκδόσεις dvdvrip, 720p κ.λ.π. Οπότε με μέτρο και με τακτ.

στο τέλος πεθαίνει

":P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...