άδικος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχα, το είδα & εγώ. Μου είχατε ρίξει τις δικιές μου προσδοκίες τόσο πολύ (έτσι & αλλιώς από μόνος μου δεν περίμενα πολλά) που τελικά την ευχαριστήθηκα , την περίμενα χειρότερη. Πέρασε κομπλέ το 2ωρο στο γραφείο
skiabox Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Voodooman : Μα για αυτό ονομάζονται οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας.Γιατί είναι όλα φανταστικά.Να φανταστώ , ότι εσένα που σου αρέσει η αληθοφάνεια πρέπει να τρελαίνεσαι πιο πολύ για ντοκιμαντέρ παρά για ταινίες φαντασίας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 κι αυτές υπόκεινται σε κάποιους κανόνες όμως... αν δλδ η ταινία δεν έχει ορίσει πχ ότι οι άνθρωποι αντέχουν άπειρο ξύλο κι έχουν regeneration και τρελές αντοχές, το να βλέπουμε κάτι τέτοιο μέσα στη ταινία είναι απαράδεκτο...
Sugizo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά δεν είναι spin off, remake είναι συν πολλά εξωτερικά πλάνα μήπως θες να πεις prequel? γιατί remake δεν είναι σίγουρα. έχει κάποια πλανα/πράγματα ίδια με το πρώτο alien, γίαυτόν ακριβώς τον λόγο. ουσιαστικά αυτό που μας δείχνει είναι από που προήλθαν τα Xenomorph (aka alien) και επίσης την σκηνή του Space Jockey(aka Engineer) του 1ου Alien, δεν τα είχες απορία? γιατί πολύ απλά αυτά μας δείχνει και τίποτα άλλο και φυσικά δημιουργεί νέες όπως πχ γιατί δημιούργησαν τους ανθρώπους (ζωή στη γη κλπ) και μετά αποφάσισαν να τους αφανίσουν?
Voodooman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Voodooman : Μα για αυτό ονομάζονται οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας.Γιατί είναι όλα φανταστικά.Να φανταστώ , ότι εσένα που σου αρέσει η αληθοφάνεια πρέπει να τρελαίνεσαι πιο πολύ για ντοκιμαντέρ παρά για ταινίες φαντασίας. Πιο σαφής δεν μπορούσα να γίνω. Εξήγησα ότι δεν είχα πρόβλημα με τις επιστημονικές απιθανότητες που συμβαίνουν στην ταινία, αλλά με τις σεναριακές αυθαιρεσίες που υπάρχουν "γιατί έτσι", η ίδια η ταινία δεν έχει κανέναν κανόνα, ώστε κάθε φορά να τα γυρνάει όπως την βολεύει. Αυτή η μαύρη ουσία μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει; Μάλλον ναι, για να εντυπωσιάζει τον θεατή. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να καταπιώ αμάσητο ό,τι βλέπω επειδή "είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας". @ Sugizo, δεν έκανα λάθος, σαν remake το βλέπω εγώ. Εταιρεία στέλνει αποστολή στο διάστημα, συναντάει μία εχθρική εξωγήινη μορφή ζωής, η μορφή ζωής τους τρώει όλους εκτός από μία, α, υπάρχει και ένα αινιγματικό ανδροειδές. Και τί ήθελες τώρα και μου θύμησες την σκηνή, για να με κάνεις πιο έξαλλο;;;
status Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Σκάλωσα στο: Γιατί είδαμε την εξέλιξη των alien στο τέλος, αφού αφήνει να εννοηθεί ότι τέτοιο περιστατικό έχει ξανασυμβεί και συμβαίνει και στο πλήρωμα του σκάφους.
viper2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 παντως παιδες το ψυριζεται πολυ το θεμα και δεν ειναι καλο για εσας... επισης δεν γουσταρετε να βλεπεται επιστημονικη φαντασια επειδη ειναι ψεμα... okay i respect that αλλα γιατι δεν βλεπεται τους space jockey σαν γιδια [navy seals, SAS, spetsnaz, etc ] ή σαν ενα αλλο κομματι του puzzle? ΥΓ. τα υπολοιπα γιδια http://listverse.com/2010/01/11/top-10-badasses-of-the-worlds-special-forces/
nickelodeon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πάει γέρασε και αυτός... Ενώ ξεκινάει καλά και ενώ έχει όλα τα μέσα και τα καλούδια της τεχνολογίας πάει και το γαμάει στο σενάριο με τρόπο τελείως ερασιτεχνικό, η σκηνή με την καισαρική τομή σου δίνει την εντύπωση ότι την γύρισε κανα 16χρονό, καλά τόσο δύσκολο ήταν απλά να μπει η τύπισα στο μηχάνημα να πατήσει δυο κουμπιά και μετά να ξεραθεί από το αναισθητικό χωρίς αναγκαστικά να μας παρουσιάσει τι γίνετε και μετά από ώρες εξαντλημένη να σηκωθεί με το alien πεταμένο σε ένα κάδο, δημιουργώντας μια αίσθηση ότι περάσαν μερικές ώρες ή και μέρες κτλπ κτλπ, σκηνική οικονομία λέγετε και αν δεν έχεις το μυαλό να γυρίσεις μια σκηνή ή σου προκαλεί πρόβλημα μια σκηνή απλά δεν την γυρίζεις και αφήνεις τον θεατή να την πλάσει με την φαντασία του, το μαλάκα, θα μπορούσε να ήταν τόσο ωραία η ταινία αλλά τη γάμησε χωρίς λόγο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πάει γέρασε και αυτός... Ενώ ξεκινάει καλά και ενώ έχει όλα τα μέσα και τα καλούδια της τεχνολογίας πάει και το γαμάει στο σενάριο με τρόπο τελείως ερασιτεχνικό, η σκηνή με την καισαρική τομή σου δίνει την εντύπωση ότι την γύρισε κανα 16χρονό, καλά τόσο δύσκολο ήταν απλά να μπει η τύπισα στο μηχάνημα να πατήσει δυο κουμπιά και μετά να ξεραθεί από το αναισθητικό χωρίς αναγκαστικά να μας παρουσιάσει τι γίνετε και μετά από ώρες εξαντλημένη να σηκωθεί με το alien πεταμένο σε ένα κάδο, δημιουργώντας μια αίσθηση ότι περάσαν μερικές ώρες ή και μέρες κτλπ κτλπ, σκηνική οικονομία λέγετε και αν δεν έχεις το μυαλό να γυρίσεις μια σκηνή ή σου προκαλεί πρόβλημα μια σκηνή απλά δεν την γυρίζεις και αφήνεις τον θεατή να την πλάσει με την φαντασία του, το μαλάκα, θα μπορούσε να ήταν τόσο ωραία η ταινία αλλά τη γάμησε χωρίς λόγο. Δε στέκει αυτο που λες, δεν υπήρχε χρόνος για ύπνο. Έπρεπε να τη κάνει χωρίς αναισθητικό, η δράση εκτελισσόταν παράλληλα. Επίσης έχεις ακούσει ότι υπάρχει ένα σημείο στίξης που λέγεται τελεία (.)? 1
nickelodeon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης έχεις ακούσει ότι υπάρχει ένα σημείο στίξης που λέγεται τελεία (.)? έχω βάλει ρε φίλε μια τέτοια στο τέρμα γιατί με αποπαίρνεις? 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 έχω βάλει ρε φίλε μια τέτοια στο τέρμα γιατί με αποπαίρνεις? Έχεις δίκιο, δε το πρόσεξα. Αποσύρω το σχόλιό μου.
Voodooman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης έχεις ακούσει ότι υπάρχει ένα σημείο στίξης που λέγεται τελεία (.)? Βρήκαμε έναν εύκολο στόχο και τον χτυπάμε, αυτό να πας να το πεις και στον Θουκυδίδη, αν έχεις τα κότσια!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Βρήκαμε έναν εύκολο στόχο και τον χτυπάμε, αυτό να πας να το πεις και στον Θουκυδίδη, αν έχεις τα κότσια! Ας έρθει να ποστάρει στο insomnia αν του βαστάει και θα τ'ακούσει και αυτός.
paularas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 πως και δεν το πήραμε πρέφα... PROMETHEUS *ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ* 2012 720p WEB-DL DD5 1 H 264-CtrlHD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα