Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάντε λίγη υπομονή να το δείτε σε καλύτερη ανάλυση από dvd...η συγκεκριμένη ταινία οπτικά το αξίζει.

Επίσης, έχουν κυκλοφορήσει on line μερικές deleted scenes για όποιον ενδιαφέρεται....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις το είδα. Δεν διάβασα τίποτα για την ταινία και δεν ήξερα τίποτα για αυτήν, μόνο για "alien spin off" είχε πάρει το αυτί μου.

Τελικά δεν είναι spin off, remake είναι συν πολλά εξωτερικά πλάνα. Δεν ήταν κακή ταινία, καλούτσικη ήταν, αλλά ΤΟΣΟ αντιγραφή; Πολλά από τα πλάνα μέσα στο prometheus μου φάνηκαν ξεκάθαρη αντιγραφή από το Alien. Είχε πολλά καλά σημεία (μάλλον η σκηνή του χειρουργείου θα μείνει κλασική), αλλά δεν μου προσέθεσε τίποτα απολύτως.

Κακά τα ψέματα, από τον γέρο-Ρίντλεϋ δεν έχω πια και τις τρομερές απαιτήσεις, ό,τι είχε να δώσει το έδωσε και τώρα απλά αναμασά τα ίδια-αυτό δεν είναι πολύ κακό, αλλά σίγουρα δεν είναι και καλό.

Αγανακτώ όμως. Έχουν περάσει δύο ώρες από την ταινία και όσο την σκέφτομαι, τόσο δεν βρίσκω απαντήσεις-και δεν μιλάω για τα ερωτήματα που ίσως απαντηθούν στο sequel. αλλά για απιθανότητες και τρέλες μέσα στην ταινία. Δεν με πειράζει που

η σφιχτομπούτα επιστήμονας κάνει στον εαυτό της επέμβαση με τοπική αναισθησία, αφαιρεί ένα alien από μέσα της, πατάει μερικά συρραπτικά και στη συνέχεια μέχρι το τέλος του φιλμ τρέχει σαν δεκαθλήτρια

,

αλλά με πειράζει απίστευτα που

αυτή η μαύρη ουσία τα κάνει όλα και συμφέρει, ανάλογα με ποιόν έχει απέναντί της. Μετατρέπει τα σκουλήκια σε θανατηφόρες εξωγήινες κόμπρες, άλλους ανθρώπους τους κάνει να φέρνουν τα πόδια μπροστά από το κεφάλι και να μπουσουλάνε, άλλους τους αρρωσταίνει και τους επιτρέπει να γκαστρώνουν την στείρα φιλενάδα τους με μία άγνωστη και διαφορετική μορφή ζωής.

Έχω και άλλες τέτοιες απορίες, που κατααστρέφουν τη συνοχή της ταινίας και την μετατρέπουν σε ένα καλογυρισμένο και φροντισμένο υπερθέαμα, αλλά τί ψάχνω τώρα...Σκοπός είναι να βγει σε SDHD (super duper high definition), να χορτάσει το μάτι μας.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...