παπι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.dvdsreleasedates.com/movies/5259/Prometheus-2012.html Με δραχμες θα το νοικιασουμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.dvdsrelea...theus-2012.html Με δραχμες θα το νοικιασουμε σε 2 βδομάδες θα έχει βγει...
παπι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σε full hd? Εχω αετισια ματια και θελω pixels
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 yeap, αφού είναι ταυτόχρονη η κυκλοφορία dvd και blu-ray...
xavier Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 παραπληροφοριοδοτης ο θρες, για το ντιβιντι οχι για το χαιντι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 έπρεπε να γράψω "μέσα" δλδ? βγήκε σε dvdrip σήμερα...
viper2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 έπρεπε να γράψω "μέσα" δλδ? βγήκε σε dvdrip σήμερα... κοιμησε ρε κοιμησου Prometheus.2012.DVDRiP.XViD-HS ειναι R2
paularas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 άρα σε μπλε ακτίνα 720 και 1080 πότε? να ξέρω να μαζεύω λεφτά για προμήθειες (πατατάκια κτλ κτλ)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 λογικά μέχρι το τέλος της βδομάδας...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Κάντε λίγη υπομονή να το δείτε σε καλύτερη ανάλυση από dvd...η συγκεκριμένη ταινία οπτικά το αξίζει. Επίσης, έχουν κυκλοφορήσει on line μερικές deleted scenes για όποιον ενδιαφέρεται.... 1
paularas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 μόνο σε blue ray 720 και πάνω... μην πω σε full blue ray με κανά 40γίγα μέγεθος και αγκαλιά με τον thresh
skiabox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Το dvd-rip είναι πρακτικά unwatchable.Πολύ χάλια ποιότητα.
skiabox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 18 του μήνα βγαίνει σε υψηλή ποιότητα στο iTunes....
Voodooman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μόλις το είδα. Δεν διάβασα τίποτα για την ταινία και δεν ήξερα τίποτα για αυτήν, μόνο για "alien spin off" είχε πάρει το αυτί μου. Τελικά δεν είναι spin off, remake είναι συν πολλά εξωτερικά πλάνα. Δεν ήταν κακή ταινία, καλούτσικη ήταν, αλλά ΤΟΣΟ αντιγραφή; Πολλά από τα πλάνα μέσα στο prometheus μου φάνηκαν ξεκάθαρη αντιγραφή από το Alien. Είχε πολλά καλά σημεία (μάλλον η σκηνή του χειρουργείου θα μείνει κλασική), αλλά δεν μου προσέθεσε τίποτα απολύτως. Κακά τα ψέματα, από τον γέρο-Ρίντλεϋ δεν έχω πια και τις τρομερές απαιτήσεις, ό,τι είχε να δώσει το έδωσε και τώρα απλά αναμασά τα ίδια-αυτό δεν είναι πολύ κακό, αλλά σίγουρα δεν είναι και καλό. Αγανακτώ όμως. Έχουν περάσει δύο ώρες από την ταινία και όσο την σκέφτομαι, τόσο δεν βρίσκω απαντήσεις-και δεν μιλάω για τα ερωτήματα που ίσως απαντηθούν στο sequel. αλλά για απιθανότητες και τρέλες μέσα στην ταινία. Δεν με πειράζει που η σφιχτομπούτα επιστήμονας κάνει στον εαυτό της επέμβαση με τοπική αναισθησία, αφαιρεί ένα alien από μέσα της, πατάει μερικά συρραπτικά και στη συνέχεια μέχρι το τέλος του φιλμ τρέχει σαν δεκαθλήτρια , αλλά με πειράζει απίστευτα που αυτή η μαύρη ουσία τα κάνει όλα και συμφέρει, ανάλογα με ποιόν έχει απέναντί της. Μετατρέπει τα σκουλήκια σε θανατηφόρες εξωγήινες κόμπρες, άλλους ανθρώπους τους κάνει να φέρνουν τα πόδια μπροστά από το κεφάλι και να μπουσουλάνε, άλλους τους αρρωσταίνει και τους επιτρέπει να γκαστρώνουν την στείρα φιλενάδα τους με μία άγνωστη και διαφορετική μορφή ζωής. Έχω και άλλες τέτοιες απορίες, που κατααστρέφουν τη συνοχή της ταινίας και την μετατρέπουν σε ένα καλογυρισμένο και φροντισμένο υπερθέαμα, αλλά τί ψάχνω τώρα...Σκοπός είναι να βγει σε SDHD (super duper high definition), να χορτάσει το μάτι μας. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2012 από Voodooman 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα