Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλά καλά, ξαναβάλτε τώρα να δείτε Event Horizon. το σκατό στη κάλτσα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Not bad, θα ήθελα τον Pierce σε πιο πρωταγωνιστικό ρολο και σίγουρα τώρα θέλω να δω Aliens HD... 7/10 γιατί δεν μου είπε κάτι το cast...
Xorxhs! Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 μετριοτατη...αν ειναι να συγκριθεί μετα Aliens,χαλαρα η χειροτερη και με διαφορα.
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 μετριοτατη...αν ειναι να συγκριθεί μετα Aliens,χαλαρα η χειροτερη και με διαφορα. Ναι, μόνο που ΔΕΝ είναι να συγκριθεί με τα αλιεν. Είναι ΑΛΛΗ ταινία, με ενετλώς διαφορετικό storyline, στο ίδιο συμπαν.
oldnew Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εγω δεν ειδα κανένα στορυ παντως.. Κλασική επίθεση εξωγήινων τεράτων σε ανθρώπους με φόντο διάστημα. Δηλαδή aliens.. Καμία ιδέα σοβαρή ή φιλοσοφία. Προσωπικά τη βρήκα βαρετή. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Plug Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Την είδα κ εγώ,οταν πρωτοβγηκε αλλα σήμερα ειπα να γράψω την χαζοαποψη μου. Λοιπόν,λάτρεψα την εισαγωγή. Μετά......... Επιστημονική ομάδα που πήγαινε να βρει τους δημιουργούς,ολοι συμπεριφέρονται σα καθυστερημένοι. Εν τω μεταξύ ταξιδεύεις στα πέρατα του σύμπαντος,πας να βρεις εξωγήινους(εστω και αν σε δημιούργησαν),σε ενα ξένο πλανήτη και δεν παίρνεις ουτε ενα σουγιά για αυτοπροστασία ξερω'γω; Βγάζεις κράνη,παραβλέπεις όλους τους κινδύνους,συμπεριφέρεσαι σα 5χρονο γιατι ετσι; Εντάξει τη σαρλιζ,τη κατάλαβα αμέσως τι ρολο παίζει,οπως κατάλαβα και τι θα γίνει στο τέλος αλλά αυτο που δε κατάλαβα ήταν,γιατί να πηδηχτεί ΕΤΣΙ,επειδή κάποιος της είπε μια μλκια και τι στο διάτανο τρόπος θανάτου ηταν αυτός; δηλαδή συγγνώμη,πιο βλαμμένο τρόπο και στερεοτυπικό,δε μπορούσαν να φανταστούν; Παμ παρακάτω,είναι η ομάδα η "επιστημονική" και βλέπει ενα βίντεο με το τι έχει συμβεί,για ποιο λόγο να μπουν στο θάλαμο ΕΤΣΙ και να μην δώσουν καθόλου σημασία στο τι είχε γίνει; Γιατί τόση ανεμελιά ρε παιδιά; Γενικότερα αυτή η ταινία,ενω ξεκίνησε πολύ ωραία,εξελίχθηκε σε μια ΜΛΚΙΑ και μισή. την ηλιθιότητα με τους σταυρούς και τους χριστιανισμούς,την αφήνω κατα μέρος... Όπως αφήνω κατά μέρος και την ηλιθιότητα με τις τερατογενεσεις..... Πήρε κανείς πρέφα τη μουσική; Τεσπα επειδή βαριέμαι να γράφω και πολλά. Η ταινία παίρνει 2 πόντους για τα γραφικά της,1 πόντο για τον φασμπεντερ,1 πόντο για την εισαγωγή και αυτό ήταν. 4/10 2
Toufas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 το ολο ζευγαρωμα μου εφερε στο μυαλο το Gall Force: Eternal Story
FarCry Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 το ολο ζευγαρωμα μου εφερε στο μυαλο το Gall Force: Eternal Story :-D ρε τον τρελο
KilliK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 το ολο ζευγαρωμα μου εφερε στο μυαλο το Gall Force: Eternal Story χεχ,οπως ειπε και ενας στο aicn,σε οσους δεν αρεσε η ταινια: If you haters had seen this exact movie as a subtitled anime, you know you'd have loved it.
Plug Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 χεχ,οπως ειπε και ενας στο aicn,σε οσους δεν αρεσε η ταινια: If you haters had seen this exact movie as a subtitled anime, you know you'd have loved it. Ναι μονο που όλοι πήγαμε κινηματογράφο,για να δούμε ενα εργο που ηταν να γίνει ταινία εξαρχης και οχι ενα ανιμε που έγινε τελικά ταινία. Επισης,δεν με απασχολεί τι αρέσει στον κάθε πυροβολημένο (ενα μ...ι που χασκει και καταπίνει εξωγήινους)
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Plug αν εχεις προβλημα με το sexual subtext του Prometheus,τοτε προφανως δεν θα σου αρεσει ουτε και το Αlien.
Plug Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Plug αν εχεις προβλημα με το sexual subtext του Prometheus,τοτε προφανως δεν θα σου αρεσει ουτε και το Αlien. Έχουν περάσει παρα πολλα χρόνια απο τοτε που το είδα. Αυτό που δεν μου αρέσει ειναι η αρρωστημένη οπτική των ανιμε.
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 αρρωστημενη; μηπως εχεις μπλεξει το anime με το hentai?
Plug Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 αρρωστημενη; μηπως εχεις μπλεξει το anime με το hentai? ακιρα,νεον τζενεσις κλπ ειναι χενται; Ξέρεις,αυτα που ο ένας μπήγει τα δάχτυλα,στα μάτια του αλλου και ανοίγει το κρανίο στα 2 και κάτι αλλα τέτοια χαριτωμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα