DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Νομιζω πως καλυψε ολες τις περιπτωσεις ,φυσικα και τοποθετω τον ευατο μου στην 2 κατηγορια αν και ειμαι ασφαλως και φαν του Αlien. Φυσικά αν είσαι στο 2 έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι και φαν του Alien. Όχι και του Alien Resurrection όμως
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Φυσικά αν είσαι στο 2 έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι και φαν του Alien. Όχι και του Alien Resurrection όμως to Resurrection δεν το βαζω καν στα Alien, μαλλον η ντροπη τους ηταν.
Basilisc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 SPOILER ALERT Πολλά τα ερωτήματα για την πλοκή. http://www.youtube.com/watch?v=-x1YuvUQFJ0
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τη ειδα πριν κανα διωρο. Εμενα η ταινια μου αρεσε αρκετα. Απο την στιγμη που βλεπω μια ταινια και μου κινει το ενδιαφερον να ψαχνω 2 ωρες μετα θεωριες και γνωμες για το τι συνεβη, και περιμενω τον επομενο καφε με τους φιλους που την ειδαμε μαζι για να την συζητησουμε, η ταινια εχει πετυχει το σκοπο της και αξιζε τα λεφτα που εδωσα. Τωρα ολα αυτα για σεναριακες τρυπες προσωπικα τα ακουω βερεσε. Δεν διαβαζω ιστορια, ταινια βλεπω. Φυσικα και θα υπαρχουν μη αληθοφανεις καταστασεις για να προχωρησει η πλοκη, ειδικα σε μια ταινια επιστημονικης φαντασιας.
john2gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Ridley έπαιζε πάρα πολύ Street Fighter 4
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 LOL! http://www.youtube.com/watch?v=PoVlyPtJ9PI
xavier Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 to Resurrection δεν το βαζω καν στα Alien, μαλλον η ντροπη τους ηταν. εμενα μου αρεσε...
skiabox Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Εντάξει μιλάμε για την καλύτερη ταινία Επιστημονικής Φαντασίας ever. Οπότε είναι και η καλύτερη ταινία του 2012 μέχρι τώρα. Ακόμα και το 10/10 την αδικεί. Τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχει ξαναγίνει. Κρατάνε την ανάσα τους οι θεατές στην κυριολεξία, όχι μεταφορικά!!! Αξίζει τα 10 ευρώ του 3d cinema και με το παραπάνω θα έλεγα!!! Είμαι ενθουσιασμένος!!!
kirileman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αφού ήταν τόσο καλή, έπρεπε να αφήσεις και πουρμπουάρ!
skiabox Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αφού ήταν τόσο καλή, έπρεπε να αφήσεις και πουρμπουάρ! Πάντως 3d δεν είχα ξαναδεί.Ενδιαφέρουσα εμπειρία, στην αρχή βέβαια έβγαζα συνέχεια τα γυαλιά για να τα καθαρίσω, αλλά ίσως ήταν και ιδέα μου.
Ceridwen Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέχρι τώρα μετά από μελέτη στο διαδίκτυο κατέληξα ότι έχουμε 3 βασικές κατηγορίες θεατών όσον αφορά το Prometheus. 1. Αυτούς που είναι fan sci fi ταινιών τύπου Battleship, Armageddon κτλ που βρήκαν το Prometheus άθλιο. 2. Αυτούς που είναι fan sci fi ταινιών τύπου Blade Runner, 2001 Space Oddyssey κτλ που το βρήκαν από ενδιαφέρον έως πολύ καλό (με εμφανή όμως κάποια προβληματάκια στο σενάριο). 3. Αυτούς που είναι fan του Alien σύμπαντος των οποίων οι γνώμες είναι ότι να 'ναι, από μούφα μέχρι αριστούργημα. Αυτούς δε τους πιάνεις με τίποτα. Η μελέτη συνεχίζεται. definitely, ομάδα 2. εντυπωσιακό πολύ χωρίς πολλή ουσία αλλά χαλάλι του! τον συγχωρώ. έτσι κι αλλιώς έχω την εντύπωση ότι μας αρέσουν (του ridley και εμένα) τα ίδια κόμικς. enki bilal
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 H ταινια ηταν απλα εξαιρετικη,υποβλητικη ατμοσφαιρα ,βα8ος στο σεναριο εστω και αν αφησε καποια ερωτηματα αναπαντητα τα οποια μπορει να απαντηθουν στο επομενο, 8α δουμε. Το μειζον ειναι πως μας ξαναγυρισε σε ατμοσφαιρα στο Αλιεν 1,τωρα για οσους δεν τους αρεσε κα8ολου 2 εξηγησεις υπαρχουν 1. Δεν τους αρεσουν οι ταινιες επιστημονικης φαντασιας 2. Δεν τους αρεσε η σειρα Αλιεν και κυριως τα 2 πρωτα Αλλες εξηγησεις δεν υπαρχουν για να μην το κουραζουμαι και περιτολογουμαι...
john1987 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Βαθος στο σεναριο?Την τελευταια ωρα της ταινιας με το meaningless action την ειδες σιγουρα? Προσωπικα μαλλον ανηκω στη 2η κατηγορια χωρις να εχω δει το Αλιεν ολοκληρωμενο. Παντα προτιμουσα το μυστηριο σε μια sci-fi ταινια παρα την δραση μετεπειτα,ομως πραγματικα ενω αρχικα σου δινει πολλες προσδοκιες το Prometheus μετα υστερει σε ολα τα επιπεδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα