john1987 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Παιδες να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι φαν των Αλιεν,για την ακριβεια αν και ειμαι πολυ σινεφιλ δεν εχω δει παρα αποσπασματικα κομματια του Αλιεν οταν ημουν πολυ μικρος. Τωρα θα συμφωνησω 100% με οσους ειπαν οτι ναι μεν ωραιο στησιμο αλλα καπου εχασε τον προσανατολισμο το νοημα της αυτη η ταινια.Ανεκαθεν στις sci-fi ταινιες αλλα και στις superhero/action μου αρεσε το χτισιμο των χαρακτηρων παραπανω απο το σημειο που αρχιζει η δραση και οι..αμερικανιες.Δυστυχως,με παραπλανησε το Hype και το Trailer και πιστεψα οτι ναι μεν ειναι sci-fi αλλα πιο υπαρξιακη και εγκεφαλικη ταινια.Εν προκειμενω ακομα και προτου αρχισει η "δραση" με τα αφορητα κλισε η ταινια αρχιζε να χανει. Δυστυχως,στην ιδια παγιδα "επεσε" και το Inception το οποιο βεβαια ειχε μια απιστευτη ιδεα σεναριακη αλλα θελοντας να χωρεσει δραση και εφφε σε υπερβολικο βαθμο εχασε την ευκαιρια να γινει η ταινια της ..δεκαετιας.Βεβαια ξεφυγε πολυ απο τη μετριοτητα που υπηρχε εδω. Κατι που μου φανηκε πολυ αστειο ηταν οτι ο χαρακτηρας του Pierce ηταν φτυστος ο Benjamin Button 5/10
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Τώρα, αυτό το "πέρασα μια χαρά 2 ώρες χωρίς βαρεμάρα ή κοιλιές στην υπόθεση" νομίζεις ότι θετικότερο σχόλιο από τα δικά μου, πχ; Φυσικά γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο ακόμη και σε ταινίες με ...βαθύ προβληματισμό. Διαβάζοντας τη δική σου κριτική περίμενα πως θα έβλεπα το ...American Pie No12 Μια χαρά μηνυματάκια παιρνούσε η ταινία (ειδικά αυτό που τα έιχαν έτοιμα όλα αυτά 2000 χρόνια πριν για να μας τη ...μπουμπουνίσουν. Κατάλαβες δηλαδή, λίγο μετά τον Χριστούλη...) Και τέλος εγώ "δέθηκα" με έναν απο τους χαρακτήρες που είχε την πιο απόλυτη και ξεκάθαρη λογική (ο "οικοδεσπότης" που τους περίμενε εκεί στον πλανήτη).
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ταινία έχει διχάσει. Αυτό μπορεί να το δει κανείς παντού, στις κριτικές, στα φόρουμ, στις συζητήσεις. Αυτό διαχρονικά έχει αποδειχτεί καλό για μια ταινία όταν συμβαίνει τόσο για το παρόν όσο κυρίως για το μέλλον. Εγώ πάντως σήμερα, μια μέρα μετά τη προβολή, τη σκέφτομαι ακόμα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει περισσότερο. Εδικά μετά το λινκ που πόσταρε ένας φίλος 2-3 σελίδες πριν με την ανάλυση περί Χριστού κτλ, τη βλέπω με άλλο μάτι. Αυτό δε σημαίνει ότι τα αρνητικά που ανέφερα χτες παύουν αν υπάρχουν, απλά βλέπω πλέον και κάποια θετικά στο σενάριο που δε τα είχα σκεφτεί βγαίνοντας χτες από την αίθουσα.
KilliK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Το "μηνυμα" της ταινιας για οσους δεν το εχουν καταλαβει ειναι: Creationist - Evolutionist 1 - 0
kirileman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Το "μηνυμα" της ταινιας για οσους δεν το εχουν καταλαβει ειναι: Creationist - Evolutionist 1 - 0 Ξέχασες και την πίστη, faith, i choose to believe, και έτσι... Όχι άλλο κάρβουνο!!! Όσο για το λινκ που εδόθη σε προηγούμενη σελίδα, καταπληκτικό, άκρως επεξηγηματικό, αλλά δεν είναι η ταινία αυτό το πράγμα. Είναι η κεντρική ιδέα πίσω από την ταινία. Η ταινία, όσο καλή και αν ήταν η ιδέα και η μυθολογία αυτής, δεν παύει να είναι μάπα, ατελής, έστω, άντε να το χρυσώσω λίγο.
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 μην τσακωνεσται τοσο περιμενετε να βγουν τα bluray rips για να τσωκωθουμε all-together Φυσικά γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο ακόμη και σε ταινίες με ...βαθύ προβληματισμό. Διαβάζοντας τη δική σου κριτική περίμενα πως θα έβλεπα το ...American Pie No12 Μια χαρά μηνυματάκια παιρνούσε η ταινία (ειδικά αυτό που τα έιχαν έτοιμα όλα αυτά 2000 χρόνια πριν για να μας τη ...μπουμπουνίσουν. Κατάλαβες δηλαδή, λίγο μετά τον Χριστούλη...) Και τέλος εγώ "δέθηκα" με έναν απο τους χαρακτήρες που είχε την πιο απόλυτη και ξεκάθαρη λογική (ο "οικοδεσπότης" που τους περίμενε εκεί στον πλανήτη). με ιντριγκαρεις...
nyne Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Αρχικά να πω ότι την είδα σε 3d,το οποίο κ ήταν μέγα λάθος αφου τα 3d effect στην ταινια είναι για την πλάκα κ σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την 3d έκδοση.Δεύτερον αν και δεν περίμενα να δω ένα αλιέν η δράση που ειχε με απογοήτευσε.Σε γενικές γραμμές μια μέτρια ταινία για τα δικα μου δεδομένα,δυστυχώς ούτε ιντριγκαρε ούτε με φοβίσε ούτε με έκανε να γουστάρω ιδιαίτερα σε κανένα σημείο,πράγμα το οποίο θα ήταν εύκολο αφου ειμαι scifi fan...Σε καμία περίπτωση λοιπόν μην πάτε στο σινεμα περιμένετε να βγεις σε κανά θείο η σε DVD.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Σε καμία περίπτωση λοιπόν μην πάτε στο σινεμα περιμένετε να βγεις σε κανά θείο η σε DVD. Καλά μην το γενικεύεις! Είπαμε τα γούστα δεν είναι ίδια σε όλους. Η συγκεκριμένη ταινία έχει εικόνες που απο μόνες τους αξίζουν να τις δεις σε μια καλή αίθουσα (όπως η Vmax) αντί για το σαλόνι του σπιτιού σου.
parsifal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Επίσης τα ηχεία για 2η φορά στη v-max κάνανε κάτι απαράδεκτα pops και clicks στις σκηνές μεγάλης έντασης. Το ίδιο γινόταν και στο avengers. wtf? Και στη V-Max του Cosmos στη Θεσσαλονίκη το ίδιο. WTF, indeed...
angmar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Και στη V-Max του Cosmos στη Θεσσαλονίκη το ίδιο. WTF, indeed... Για την ίδια v-max μιλάτε
parsifal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 lol, μ' αρέσει που κοίταξα πρώτα και στο location του μπας και είναι Θεσσαλονίκη!
akisk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Και στη V-Max του Cosmos στη Θεσσαλονίκη το ίδιο. WTF, indeed... Για τη vmax του cosmos μιλούσα.. Αίσχος! Είναι γνωστό άλλωστε ότι το Miskatonic University βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη
nyne Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Καλά μην το γενικεύεις! Είπαμε τα γούστα δεν είναι ίδια σε όλους. Η συγκεκριμένη ταινία έχει εικόνες που απο μόνες τους αξίζουν να τις δεις σε μια καλή αίθουσα (όπως η Vmax) αντί για το σαλόνι του σπιτιού σου. Συγνώμη αλλα στην παρούσα οικονομική κατάσταση για να δω 2-3 εικόνες σε καλη ανάλυση να δίνω 10-15 ευρω το βρίσκω υπερβολικό.η ταινία έχει πολλα προβλήματα σε διάφορα επίπεδα κ πίστεψε με θα ήθελα να είναι καλη καθώς δεν βγαίνουν συχνά scifi ταινίες.σιγουρα ο καθένας έχει τα γούστα του αλλα αντικειμενικά η ταινία δεν ξεχωρίζει για κάτι.ουτε τα τρομερά εφέ έχει ουτε το απίστευτο σενάριο/πλοκή κ ουτε καμία τρομερή ερμηνεία.Κ θα ξανά σταθώ κ στο 3d που ήταν μουφα.Για μένα λοιπόν μια μέτρια ταινία όχι κακή αλλα σιγουρα δεν αξίζε τα ευρω που έδωσα και το hype που έχει δημιουργηθεί.
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 ερωτηση προς ουδετερους: ετσι και δεν εχεις δε τα alien, ποσο αξιζει η ταινια...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα