DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πάντα στo village mall και στην Vmax7 και φυσικά χωρίς 3D και αηδίες (ειδικά οι ταινίες που δεν γυρίζονται από την αρχή σε 3d, αλλά τις κάνουν ψευτό-3d στη συνέχεια) που σου καταστρέφουν τη μισή εμπειρία καταστρέφοντας τα χρώματα, το φωτισμό και ...τα μάτια μου! Vmax7 χωρίς 3D αύριο κι εγώ. Κι ας τους να λένε. Το νού σου μη σε πετύχω μόνο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Vmax7 χωρίς 3D αύριο κι εγώ. Κι ας τους να λένε. Το νού σου μη σε πετύχω μόνο. Για να με πετύχεις θα πρέπει να υπάρχουν μούλικα στην αίθουσα που δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους ή παίζουν με τα κινητά. Σε αυτή την περίπτωση θα καταλάβεις ποιος είμαι, γιατί θα με δεις όρθιο να κρατάω ένα από αυτά από το λαιμό!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αν είναι έτσι να τα κρατάς γερά για να ρίχνω εγώ τα σκαμπίλια πιο άνετα. Όπως και να χει θα περάσουμε καλά αύριο, είτε θα απολαύσουμε τη ταινία είτε θα ρίξουμε ξύλο
damian1977 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Kαι εγω σε 3D την ειδα.... Λοιπον...φευγωντας απο την αιθουσα,ειχα το ιδιο feeling με την τελευταια φορα που κρατησα ενα βιβλιο στα χερια μου, που ηταν χαρμα να το κοιτας.Δερματόδετο,αριστα τυπωμενο πανω στο καλυτερης ποιοτητας χαρτι,γενικα το δημιουργικο τμημα να εχει προσεξει πολυ τις λεπτομεριες.....αλλα με το που το διαβαζεις...η πικρα της απογοητευσης να σε κυριευει!! Γιατι πανω και περα απο ολα....αυτο που μετραει σε ενα δημιουργημα ειναι η ψυχη και η ικανοτητα που εχει να σε βαζει στον κοσμο του και να σου γενναει στο μυαλο εικονες και συναισθηματα!! Δυστυχως εδω απουσιαζε ο πυρηνας της δημιουργιας..........ανευρο....ουδετερο....ανεμπνευστο.....θα τολμουσα να ελεγα αδιαφορο. Αν και τεχνικα αρτιο...αν και γενικα 'κραυγαζει' οτι χυθηκαν ποταμοι δολλαριων στα ποδια του δημιουργου .....τα θετικα σημεια της ταινιας σταματανε εδω. Ερμηνειες δεν υπαρχουν {ακομα και ο Fassbender(το Νew Kid On Thw Block του Holywood-και δικαιως θα συμπληρωνα-)τραγικα μονοδιαστατος)......σεναριο πραγματικα για γελια (ασυνδετο και τραβηγμενο)........διαλογοι και αντιδρασεις 5χρονων......απουσια υποτυπωδους αισθηματος σασπενς και αγωνιας.... Κριμα....ειχα μεγαλες προσδοκιες!! (ΚΑΙ λογω trailer) 3/10 (Το 3D φυσικα και δεν συνισταται..οχι γιατι δεν 'βοηθαει' την οπτικη απολαυση...ισα ισα...απλα δεν αξιζουν,το x-tra κοστος, τα 15 πρωτα λεπτα της ταινιας)
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Λοιπόν. Κατά γενική ομολογία μιας που το είδαμε 10 νοματαίοι μαζί, (παρέα με 3 κοπέλες), η ταινία ήταν πολύ καλή. Απάντησε στα ερωτήματα των Alien και φυσικά μας άφησε αναπάντητα άλλα τα οποία προφανώς θα δούμε στο σικουελ. Επειδή και εγω σε 3d το ειδα, δε καταλαβαίνω γιατι τόσες διαμαρτυρίες. Καμία διαφορά με άλλα που έχω δει. Όχι κάτι το σπουδαίο αλλά ούτε και τραγικό. Η ερμηνείες παρεπιπτόντος μια χαρά ηταν για τη ταινεία. Δε περιμένεις να πάρει Οσκαρ κάποιος σε ταινία φαντασίας. Πολύ καλή η εντυπωση που μου άφησε. Περιμένω το σικουελ. Υ.Γ- Παρεπιπτόντος καλά έκανε που έδωσε το βάρος στην εξερεύνηση και όχι στους χαρακτήρες. Ουτως η αλλιώς γνωρίζαμε από τα Αλλιεν πως οι χαρακτήρες θα ήταν νεκροί . Οπότε ποιός ο λόγος να εμβαθύνει παραπάνω? Η ουσιαστική πρωταγωνιστρια ειναι η Ναομί Ραπάς. Αλλά ειπαμε. Η ταινία δίνει αλλού. Δε καταλαβαίνω επίσης τι περιμένατε απ το σενάριο. Μας έδωσε απαντήσεις των Αλλιεν και μας αφήνει αρκετα ερωτήμα για το σικουελ..
akisk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Εμένα μου άρεσε! Δεν είδα κανένα τρέιλερ εκτός αυτού που παίχτηκε στο σινεμά, ούτε διάβασα κριτικές πιο πριν. Τακτική που ακολουθώ όσο μπορώ σε πολυαναμενόμενες ταινίες που με ενδιαφέρουν Το πολύ 15 άτομα να ήμασταν στo σινεμά, λόγω ποδοσφαίρου να υποθέσω; Επίσης τα ηχεία για 2η φορά στη v-max κάνανε κάτι απαράδεκτα pops και clicks στις σκηνές μεγάλης έντασης. Το ίδιο γινόταν και στο avengers. wtf?
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Και μερικές απαντήσεις στον φίλο. πως γίνεται οι 2 επιστήμονες που χέστηκαν πάνω τους μονο στην ιδέα ότι υπάρχουν ΝΕΚΡΟΙ εξωγήινοι ξαφνικά όταν βλέπουν ένα ζωντανό τεράστιο σκουλήκι που ανοίγει σαν κόμπρα το κεφάλι του να θέλουν να το χαϊδέψουν? Ο ένας ηταν χεσμένος, ο γεωλόγος. Ο αλλος ως βιολόγος ειναι λογικό να θέλει να δει μια νέα μορφη ζωής που δείχνει ακίνδυνη. άντε καλά μέσα είχε ατμόσφαιρα αλλα γιατί βγάλανε τα κράνη τους που ξέρανε τι βακτήρια και μικροοργανισμούς είχε στις στάλες τις βροχής κτλ κτλ Γιατι ειναι ταινία και πρέπει να τρέξει το σενάριο. Οντως εδω ισχύει το "επιστημονικης φαντασίας" πως γίνεται να χάθηκαν 2 επιστήμονες την στιγμή που υπηρχε χαρτογράφηση και μάλιστα κανένας να μην έδωσε σημασία? και όταν έπρεπε να φύγουν όλοι κανένας δεν τους σκέφτηκε ούτε στο control του προμηθέα? Μα δε χάθηκαν. Απλά ο Καπετανιος στη γέφυρα έριχνε ένα γρηγορο στην Σαρλιζ.. αφού ήταν μια χαρά και δεν υπήρχε πρόβλημα στο να κάτσουν μέσα στον θολο όταν ξέσπασε η καταιγίδα τότε γιατί διακινδύνεψαν τις ζωές τους τελευταία στιγμή για να φύγουν από εκεί?? Και αν η καταιγίδα κρατούσε μέρες? γιατί πιάνεις υγρά από άλλον πλανήτη μέσα σε δοχεία με γυμνά χερια και μάλιστα βάζεις πολύ κοντά το απροστάτευτο χωρίς κράνος κεφάλι σου να τα δεις και να μυρίσεις τις αναθυμιάσεις τους? Γιατι είσαι ρομπότ... γιατί το robot ήθελε να βάλει αυτή την σταγόνα στο επιστήμονα? Γιατί προφανως ήξερε κάτι παραπάνω στην όλη υπόθεση οπως φάνηκε. Το έμβρυο με μορφή καλαμαριού πως τους ήρθε? ο ιός επίσης υποτίθεται -από την σκηνη που δείχνει στην αρχή της ταινίας- πως καταστραφεί τα κύτταρα και διαλύει το DNA... αντί να καταστρέψει το σπέρμα του αλλου και να εισχωρήσει με το αίμα στην γκόμενα και να αρχίσει να την καταστρέφει και αυτή απλά ενώθηκε με το σπέρμα του και χωρίς να προκαλέσει καμια ζημια αποφάσισε να γίνει καλαμάρι??? Φαντασία..τι περιμένεις χωρίς τροφή κτλ πως κατάφερε το καλαμάρι να γίνει τόσο τεράστιο την ενέργεια για τον πολλαπλασιασμό των κυτταρων του που την βρήκε άντε όσο ήταν στην κοιλια έπαιρνε θρεπτικά στοιχεια από την μάνα (λέμε τώρα θα είχε πεθάνει η γυναικα μονο από αυτήν την κατανάλωση ενέργειας τέσπα) μετά όμως πως? Δεν ειναι το ίδιο καλαμάρι. Αυτό ήταν άλλο. Αναφέρεσαι σε αυτό που μπήκε στον εξωγήινο μετά έτσι? αυτή ολόκληρη καισαρική με συνδετήρες τις κάνανε και στο επόμενο δευτερόλεπτο μπορούσε να κάνει κοιλιακούς να σκύψει να τρέξει όλα μια χαρά.... Ε δε πρόσεξες που της έβαλε και ένα κολλητικο. Και μετά από πανω οι συνδετήρες? Πάντως έδειχνε οτι πονούσε σε πολλές φάσεις. οι στολές ήταν τόσο ισχυρές που δεν χαμπαριάζανε από κοφτερά κομμάτια σιλικόνης που έπεφταν κατά πάνω τους με τεραστια ταχύτητα και από την μεγάλη θερμοκρασία που δημιούργησε η καταιγίδα και όμως με 2,3 φλόγες κάηκε ο άλλος (επειδή έτσι βόλευε...) Ε μπορει και να ηταν. Δε με απασχόλησε ιδιαίτερα αυτό. Kαι να μη ξεχάσω. Διαμαρτυρήθηκαν κάποιο πως δεν έπαιξε κάποιος ηθοποιός καλά. Ο Μάικλ Φασμπέντερ έπαιξε έναν απίστευτα δύσκολο ρόλο και τα κατάφερε εξαιρετικά. Ούτε ειναι εύκολο να κάνεις το ανδροειδές ούτε να παίζεις και διπλό ρόλο.
Hal9000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Prometheus Unbound: What The Movie Was Actually About http://cavalorn.livejournal.com/584135.html#cutid1 Φυσικά γεμάτο spoilers
ScarletK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Όμορφη οπτικά και τίποτα άλλο. Μισές σκηνές, ανάπτυξη χαρακτήρων για κουτουλιές (μόνος φάρος ο David), αντιδράσεις ότι κάτσει. Ούτε horror ούτε action (όποιος έχει διαβάσει για την ιστορία με το pg rating θα παρατηρήσει ότι η ταινία είναι χωρισμένη του στυλ, αφαιρώ 2 σκηνές και έγινε pg 13!), ούτε σαμπουάν ούτε μαλακτικό, τρικυμία στο κεφάλι του Ρίντλει. Χαίρομαι για τα παιδιά που ήξεραν τι θα δουν και ήταν προετοιμασμένοι, εγώ δεν ήμουν. Αυτές οι μισές δουλειές, και η έλλειψη λεπτομέρειας είναι ο λόγος που για μια ζωή θα μιλάμε για τα alien 1-2 (ταινίες), το baldurs gate, το torment (pc games), και θα βλέπουμε για πάντα star trek (σειρές) και πάει λέγοντας. Δεν το σκηνοθέτησα εγώ το Prometheus, το σκηνοθέτησε ο Ridley Scott και περίμενα να δω ένα scifi της προκοπής, που να με μαγέψει και να με πείσει κατά την διάρκεια του. Σε όλη την τελευταία πρόταση απέτυχε. Άν πήγαινα περιμένωντας να δω το skyline και να φάω popcorn δεν θα είχα ξενερώσει είναι αλήθεια. 1
kirileman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ούτε καν όμορφο οπτικά δεν ήταν, ούτε καν αυτό. Μιλάμε ότι πρέπει να είναι από τις πιο αδιάφορες οπτικά και σεναριακά ταινίες δράσης/αγωνίας/τρόμου που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ηθοποιοί; Ερμηνείες; Χτυπάνε όσκαρ όλοι τους... not! Όσο για τις απαντήσεις, μου αρκούσε ένα blog με λίγο κείμενο και μερικά σκίτσα... Μετά από όλα αυτά, ας ξαναπούμε πόσο κοινότοπο, προβλέψιμο, απλοϊκό, υπερεκτιμημένο ήταν το Avatar!
6xXx6 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 το ειδα χθες λοιπον είναι μια καθαρά κινηματογραφική ταινία με εξαιρετική παραγωγή σε όλα τα επίπεδα. Το θέαμα είναι φαντασμαγορικό για τα μάτια, με μερικά πλάνα πάνω από τοπία απίστευτης ομορφιάς και τεράστια σκηνικά που μοιάζουν απόκοσμα.Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών ήταν καλές κυρίως τον δυο βασικών Noomi Rapace και Michael Fassbender αλλά και της Charlize Theron που έχει δευτερεύων ρόλο. H σκηνοθεσία του Ridley Scott είναι αρκετά καλή με μερικά πολύ όμορφα πλάνα, αν και εκεί που το χάνει λίγο είναι ως προς τον ρυθμό που δίνει στην ταινία, που μοιάζει λίγο αναποφάσιστος. Το 3D του Prometheus είναι καλό (δεν θα πονέσουν τα μάτια σας) αν και δεν δίνει το κάτι παραπάνω στην ταινία. Εκει που η αποψη συγκρουονται ειναι προς το σεναριο Το Prometheus θέτει μερικά ενδιαφέροντα φιλοσοφικά και υπαρξιακά ερωτήματα περί θρησκείας, δημιουργίας της ζωής, και της σχέσης που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στον δημιουργό και το δημιούργημά του. Όσο για τα γνωστά μας Alien μην περιμένετε να δείτε τίποτα γνωστό εκτός από μια μοναδική σκηνή στην ταινία.Αυτό που μάλλον ξενερώνει το κοινό είναι ότι το Prometheus τελειώνει λέγοντας σου να περιμένεις για τις απαντήσεις στο επόμενο μέρος και οτι δεν ειναι τοσο αγωνιοδες οσο το περιμεναν πολλη
akisk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 kirileman έχω την υποψία ότι δεν σου άρεσε η ταινία :-P Ελπίζω πάντως να μη γράψει ο Lindelof το σενάριο ΚΑΙ για τις συνέχειες του Prometheus... Αν παρ'ελπίδα γίνει κάτι τέτοιο, προετοιμαστείτε: Ήταν όλα ένα όνειρο του David. "Answers are coming"
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά διαβάζω το νήμα και αρχίζω να πιστεύω ότι είδατε διαφορετικές ταινίες. Πώς είναι δυνατόν να απέχουν τόσο πολύ οι απόψεις; Το να διαφέρουν σε ένα βαθμό το καταλαβαίνω, αλλά από το «μάπα» ως το «φανταστικό» έχει μεγάλη απόσταση για μια ταινία αυτού του είδους.
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά διαβάζω το νήμα και αρχίζω να πιστεύω ότι είδατε διαφορετικές ταινίες. Πώς είναι δυνατόν να απέχουν τόσο πολύ οι απόψεις; Το να διαφέρουν σε ένα βαθμό το καταλαβαίνω, αλλά από το «μάπα» ως το «φανταστικό» έχει μεγάλη απόσταση για μια ταινία αυτού του είδους. Ναι διότι ο καθένας περιμένει να δει κάτι διαφορετικό. Εμένα ας πούμε με ενθουσίασε η ταινία γιατί είχε τα στοιχεία που ήθελα. Άλλοι θέλουν να δουν κάτι ανάλογο με το Σταρ Τρεκ που θα έχει KAI καταπληκτικές Οσκαρικές ερμηνείες, που θα μας λύνει όλες τις απορίες κτλ κτλ κτλ Δεν είναι θέμα της ταινίας. Είναι το τι περιμένεις να δεις. Εγώ προετοιμάστηκα διαβάζοντας το φόρουμ, να δω τι χειρότερη ταινία του αιώνα. Εν τέλη η ταινία μου άρεσε. Τι να πω...Μου θυμίζει τις κριτικές που διάβαζα σε περιοδικά για το "μέρα ανεξαρτησίας" πριν πολλά πολλά χρόνια. Μιλάμε τώρα για τη πρώτη ταινία που έδειχνε μάχες f-16 με ufo και κάποιοι παραπονιόντουσαν που δεν δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή. Ποιος χαρακτήρας ρε φίλε. Ταινία καταστροφής και μάχες με εξωγήινους πας να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα