FedonasP Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μολις γυρισα απο το cinema. Ενταξει, καλη ταινιουλα εμενα μου αρεσε! Στο τελος γινεται πιο ωραια βεβαια ... οκ Απο εμενα παιρνει: 9/10 για τα εφε 7,5/10 για την ηθοποιια 9/10 για το σκηνικο και 8/10 για το σεναριο Ενα 8/10 γενικο απο μενα το χει Ενταξει, καποια απο αυτα που λες ειναι σωστα οπως πχ το πρωτο... αλλα ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ταινια ειναι..τι ρωτας τωρα πως αναπτυχθηκε το καλαμαρι και καποια αλλα.. Α, και αυτο με τη σταγονα..ουτε εγω ρε γαμωτο δεν το καταλβα..τι στο καλο... θα μπορούσε απλά να πεθάνει επειδή ήρθε σε επαφή με τον μολυσμένο σύντροφο της... (αλλα κάπως έπρεπε να το συνδέσουν με το alien απότι κατάλαβα) Τέλος θα μπορούσε απλά να είναι ένα ανθρωποειδές ας πούμε όχι τώρα καλαμάρι έλεος... η ακόμη καλύτερα ας μην βάζανε την λεπτομέρεια ότι είναι στείρα.. θα μπορούσε να ήταν έγκυος χωρίς να το ξέρει (έγκυος από ερωτική πράξη πριν μολυνθεί ο άλλος) και τώρα που το ξανακάνανε θα μπορούσε ο ιός μπαίνοντας μέσα της να καταπολεμηθεί απο τον οργανισμό της επειδή οι γυναίκες έχουν πιο ισχυρό ανοσοποιητικό κτλ όταν κυοφορούν και να μεταλλαχθεί και έτσι να έβγαινε το πρώτο alien-ανθρωποειδές κάπως έτσι... πάλι φαντασία δηλαδή αλλα με λογικές συνεπαγωγές έτσι ώστε να δένουν τα πράματα... όχι ο θανατηφόρος ιός που διαλύει κυτταρικές συνδέσεις ξαφνικά να γίνεται θαυματουργό σπέρμα που γκαστρώνει στείρες γυναίκες και τις κάνει να γεννάνε καλαμαράκια... lol δηλαδή...
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 μαλλον δεν καταλαβατε τι ειπε στον david και εκανε οτι εκανε. Tου ειπε "try harder". Οπως ειχε γινει και στο πρωτο alien, ηταν ολα προγραμματισμενα
άδικος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Χμμμ... γι'αυτό τα λένε spoiler... Darn it! Χαλάστρα! Τι θέλω & τα ανοίγω!
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Τελικά το 3d αξίζει για τον Προμηθέα; Δεν έχω δει πολλές τρισδιάστατες ταινίες, όμως οι 2-3 που είδα δεν με εντυπωσίασαν. Οι 3 διαστάσεις μου προκαλούσαν μια ελαφριά κούραση και ζαλάδα
kirileman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Λοιπόν, επειδή οι εποχές είναι πολύ δύσκολες (πρέπει να το έχω ξαναγράψει αυτό) και επειδή αισθάνομαι την υποχρέωση να μιλήσω για κάτι που γνωρίζω και να προλάβω δυσάρεστες καταστάσεις, λέω το εξής. Μ Ο Υ Φ Α ! ! ! Κάντε υπομονή και δείτε την σε λίγους μήνες σε ένα mkv της προκοπής. Η ταινία είναι φτωχή τόσο ως παραγωγή όσο και σε περιεχόμενο αλλά και στα συναισθήματα που σου δημιουργεί. Είχα καιρό να δω μια ταινία "καταστροφής" (πείτε την όπως θέλετε) που δεν μου καιγόταν καρφί για το μέλλον των πρωταγωνιστών -μιλάμε για τέτοια ταύτιση- και που περίμενα να αισθανθώ έστω και ελάχιστη αγωνία για την εξέλιξη, μάταια όμως. Ευτυχώς που δεν την είδα σε 3D, είπαμε, δεν είναι εποχές να πετάμε λεφτά. Αυτά. 5,5/10
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 θα συμφωνησω με τον kirileman και δεν το κανω συχνα.. Τελεια σκηνικα, φοβερα εφε, κωλοελεγε στο 3d, καλη ηθοποιία, καλό στορυ αλλά κατι της ελειπε, τι ομως; Χμμμ, ισως το σεναριο... Δεν ειχε κατι να πει η ταινια, δεν μπορουσες ούτε στο ελαχιστο να ταυτιστεις με καποιον απο τους πρωταγωνιστες, αλήθεια ειχε πρωταγωνιστη; Επίσης όντως, 0 αγωνια και 0 τρόμος. 7 στα 10 για μενα, αν φροντιζαν να βαλουν και μια καλη ιστορία διπλα στο σκηνικο που εστησαν θα επαιρνε ανετα 10αρακι, απο τις ταινιες που δυστυχως δεν σου μενουν με το που βγεις απο την αιθουσα.
kirileman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ρε κλειδώστε το, λέμε, ή αλλάξτε τον τίτλο στο "Τί να κάνω με τα 7 ευρώ που θα έδινα για το Prometheus".
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 μαλλον δεν καταλαβατε τι ειπε στον david και εκανε οτι εκανε. Tου ειπε "try harder". Οπως ειχε γινει και στο πρωτο alien, ηταν ολα προγραμματισμενα Τι ακριβως εννοεις;
angmar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Που λέτε, προχθές έκλεισα εισιτήρια για τον προμηθέα, για σήμερα. Χτες μπήκα στην imdb και είδα βαθμολογία, 7,8 σε καινούρια ταινία με τόσο hype τραγικό. Αγχώθηκα, αναλογίστηκα ότι σε 2-3 χρόνια το prometheus θα πέσει στο ~6,5, πιθανότατα δηλαδή δε θα μ αρέσει και τόσο. Επιβεβαιώθηκα. 7 από μένα, γιατί απλά δε μπορεί να είναι χειρότερο απ τα alien 3 & 4
Basilisc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Καλά από το Alien 4 πρέπει να προσπαθήσεις για να είσαι χειρότερος. Μόλις γύρισα και εγώ από την προβολή. Θα συμφωνήσω με τον Chrisxxx. Ωραία σκηνικά, άψογα εφέ, καλη ηθοποιία και η ιστορία ενδιαφέρουσα. Σαν παραγωγή παίρνει άριστα. Αυτό που έλλειπε μάλλον ήταν η εμβάθυνση στους χαρακτήρες με αποτέλεσμα στην κορύφωση της ταινίας να μην σε νοιάζει ποιος θα ζήσει ή θα πεθάνει. Δεν καταλαβαίνω, από τη στιγμή που έχουμε συνηθίσει πια σε ταινίες 2+ ωρών, τι θα πείραζε να τρέξει ένα παραπάνω 20λεπτο ώστε να εξελίξει λίγο τους χαρακτήρες, να μας δείξει τη λογική με την οποία κάνουν ότι κάνουν, μπας και δεθούμε με κανέναν από αυτούς; Διάολε ο Τιτανικός ήταν 3+ ώρες, δείξε λίγο παραπάνω ρε Σκοτ αγόρι μου. 7/10 από εμένα, κυρίως γιατί με τα εφέ και την ιστορία με ταξίδεψε, γιατί επέκτεινε το σύμπαν Alien/Predator και γιατί υπήρχαν και στιγμές που έλεγες ουάου. Προς FedonasP και Tsiringos Άλλη σταγόνα στην αρχή της και άλλες μετά. Εξηγεί ότι το μέρος είναι βάση για κατασκευή οπλισμού, εξού και τα βιολογικά όπλα. Γιαυτό βλέπεις διαφορετικές αντιδράσεις.Πχ το καλαμάρι, το σκουλήκι, ο ένας διαλύεται αρκετά αργότερα ενώ άλλος τρελαίνεται και επιτίθεται σε όποιον βρει μπροστά του. Τώρα γιατί πρέπει ο άλλος στην αρχή της ταινίας να πιει το υγρό και να πεθάνει για να μας φτιάξει δεν ξέρω. Ίσως και καλά τον άφησαν να πεθάνει ως μέρος τελετής αλλά τελικά βγήκαμε εμείς λόγο του συνδυασμού του ναρκωτικού, του DNA του και της φύσης του πλανήτη και θέλουν να γυρίσουν να μας καταστρέψουν για να διορθώσουν το λάθος.
polakis21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εμενα μου αρεσε. Βαθμολογιες ειναι ανουσιες να δινουμε. Μου αρεσε που μας εξηγησε πως δημιουργηθηκε το βασικο που μας ενοιαζε. Τι παραπανω θελατε απο περιπετεια ατμοσφαιρικη επιστημονικης φαντασιας...Μια χαρα για μενα...
parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Χαιρετώ την παρέα! Γύρισα πριν λίγες ώρες από το σινεμά. Με απογοήτευσε λίγο παίδες, περιμένα κάτι πολύ επικότερο. Τελικά μου προέκυψε μία καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας. Στο δρόμο του γυρισμού από το σινεμά σκεφτόμουν το όλο θέμα με το πόσο αυστηρότεροι γινόμαστε με μία ταινία όταν υπάρχει hype, προσμονή, established universe από προηγούμενες ταινίες του ίδιου franchise, cult factor. Ένα ή συνδυασμός περισσότερων από τα παραπάνω. Προσπάθησα να φανταστώ την αίσθηση που θα μου άφηνε η ταινία αν δεν υπήρχαν ή δε γνώριζα τίποτε απολύτως για τις προηγούμενες ταινίες του Alien franchise, ώστε να μη γίνω άδικος αλλά κατά το δυνατόν αντικειμενικός. Όσο και να πάσχισα, θεωρώ πως δε θα μπορούσα να την κρίνω ως κάτι περισσότερο από αυτό που έγραψα πιο πάνω: μία καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας...
polakis21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ωραία σκηνικά, άψογα εφέ, καλη ηθοποιία και η ιστορία ενδιαφέρουσα. Σε συνδυασμο με αυτο που ηθελε να μας φτασει και μας δειχνει στο τελος νομιζω οτι ειναι υπεραρκετα για να θεωρηθει μια ταινια ατμοσφαιρικη επιστημονικης φαντασιας επιτυχημενη. Τι περιμενατε, οσκαρικες ερμηνειες; Μια χαρα ηταν η ταινιουλα, μην υπερβαλλετε...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Χμ με πείσατε! Κάθε φορά που διαβάζω αντίστοιχες κριτικές εδώ για μια ταινία, γίνεται η αγαπημένη μου! Οπότε θα σας εμπιστευτώ () και θα πάω να τη δω σήμερα ή αύριο. Πάντα στo village mall και στην Vmax7 και φυσικά χωρίς 3D και αηδίες (ειδικά οι ταινίες που δεν γυρίζονται από την αρχή σε 3d, αλλά τις κάνουν ψευτό-3d στη συνέχεια) που σου καταστρέφουν τη μισή εμπειρία καταστρέφοντας τα χρώματα, το φωτισμό και ...τα μάτια μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα