Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο αυτα που ακούω στο θέμα της πλοκής φίλε Tsiringos,επειδη εχω δει τα alien, το Prometheus θα δωσει περισσοτερο ενδιαφερον και τονο στο θέμα της εξερευνησης παρα τοσο στη μονομαχια παραδειγμα τερατων με ανθρωπους! Οποτε δε θα το ελεγα για alien αυτο καθαυτο αλλα δε παυει να μη το εχω δει αλλα απο τι διαβαζω,απο τρειλερ ταινιας και κριτικες! Γιαυτο ξανασκεψου το και δεν ειναι απαραιτητο να δεις τα alien!

Ναι φιλε αυτο λεω :)

Αν το Prometheus σχετιζοταν με το Alien (να ηταν η συνεχεια του δηλαδη) δεν θα το εβλεπα!

Και απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι αρα θα το δω ;)

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Firstly, let me thank you for your concern and be assured that here at ODEON we take all complaints extremely seriously.

In regards to your comments about our screening of Prometheus; please accept my apologies for your dissatisfaction. We had our technical engineers fix the problem Saturday morning and it has since been fully rectified. I’d like to thank you for bringing this to our attention and I apologise that the technical fault could not be repaired straight away on the Friday evening.

If you would please email me your home address, I will happily send you two guest tickets, which will entitle you to return to any ODEON cinema of your choice, as my personal guests. Please accept these as a token of our sincerest apologies. I would also like to ask that you take a moment to read the Terms & Conditions as stated on the reverse of the tickets.

I do hope that you will visit us again, and provide us with the opportunity to show you the guest service and experience on which we pride ourselves.

Kind Regards,

Adam Graham

Administrator, ODEON Swiss Cottage

Αρα ηταν το cinema και οχι η ταινια.

Δημοσ.

κι εδώ τα ίδια θα έκαναν!

Μη σου πω ότι θα σου έκαναν book όλη την αίθουσα να το δεις πριβέ με σαμπάνια και γκομενέτα.

Δημοσ.

Ενα εισητηριο για refund δεν εδωσαν; Σκοτσέζος ο ιδιοκτητης;

2 δεινουν ρε γαβ γαβ!

Ισως παω να το ξαναδω. Η παρεα μου θελει να παμε να δουμε το snow white, αλλα ισως παω να το ξαναδω μονος μου

Δημοσ.

ρε παιδια γιατι σας εκπλησει? ετσι κανουν στην αγγλια. εδω ειχα καψει εγω 2 mp3 players που πηρα απο το αμαζον και παραυτα πηρα τα χρηματα μου πισω. εκαψα 100 ευρω πηρα και τα χρηματα μου πισω :P

οι αγγλοι σε αυτα ειναι πρωτοι. πρωτα ο πελατης και μετα επονται ολα τα αλλα. μακαρι να ηταν ετσι και ελλαδα πραγματικα. οποιος εχει ζησει αγγλια καταλαβαινει τι λεω. να ψαχνεις κατι στο πλαισιο και να σου πει ο υπαλληλος κυριε εμεις δε το εχουμε μπορειτε να δειτε στο comodata αυτοι μπορει να το εχουν. ειναι αλλη φαση

απο την αλλη βεβαια και το μπαχαλο, αλαλουμ, μπουρδελο εχει και αυτο τη χαρη του :P

Δημοσ.

...οπως ειχε αφησει να εννοηθει στο Alien εδω και 40 χρονια.

Εεε, κόψε 7 χρονάκια. Είμαι 31 & πρόλαβα την 1η τηλεοπτική προβολή του Alien. Προς στιγμή ανησύχησα μήπως είχα μπερδέψει την ηλικία μου grin.png

Δημοσ.

Εμενα η ταινία μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα... είχε κάποιες χαζομάρες για την άποψη μου...

ξέρω είναι ταινία επιστημονικής ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.. αλλα και αυτές οι ταινίες πρέπει να ακολουθούν ένα σύστημα αξιωμάτων πιστεύω και να μην είναι μια έτσι μια γιουβέτσι πχ (το spoiler έχει πληροφορίες για την πλοκή)

πως γίνεται οι 2 επιστήμονες που χέστηκαν πάνω τους μονο στην ιδέα ότι υπάρχουν ΝΕΚΡΟΙ εξωγήινοι ξαφνικά όταν βλέπουν ένα ζωντανό τεράστιο σκουλήκι που ανοίγει σαν κόμπρα το κεφάλι του να θέλουν να το χαϊδέψουν?

άντε καλά μέσα είχε ατμόσφαιρα αλλα γιατί βγάλανε τα κράνη τους που ξέρανε τι βακτήρια και μικροοργανισμούς είχε στις στάλες τις βροχής κτλ κτλ

πως γίνεται να χάθηκαν 2 επιστήμονες την στιγμή που υπηρχε χαρτογράφηση και μάλιστα κανένας να μην έδωσε σημασία? και όταν έπρεπε να φύγουν όλοι κανένας δεν τους σκέφτηκε ούτε στο control του προμηθέα?

αφού ήταν μια χαρά και δεν υπήρχε πρόβλημα στο να κάτσουν μέσα στον θολο όταν ξέσπασε η καταιγίδα τότε γιατί διακινδύνεψαν τις ζωές τους τελευταία στιγμή για να φύγουν από εκεί??

γιατί πιάνεις υγρά από άλλον πλανήτη μέσα σε δοχεία με γυμνά χερια και μάλιστα βάζεις πολύ κοντά το απροστάτευτο χωρίς κράνος κεφάλι σου να τα δεις και να μυρίσεις τις αναθυμιάσεις τους?

γιατί το robot ήθελε να βάλει αυτή την σταγόνα στο επιστήμονα?

Το έμβρυο με μορφή καλαμαριού πως τους ήρθε? ο ιός επίσης υποτίθεται -από την σκηνη που δείχνει στην αρχή της ταινίας- πως καταστραφεί τα κύτταρα και διαλύει το DNA... αντί να καταστρέψει το σπέρμα του αλλου και να εισχωρήσει με το αίμα στην γκόμενα και να αρχίσει να την καταστρέφει και αυτή απλά ενώθηκε με το σπέρμα του και χωρίς να προκαλέσει καμια ζημια αποφάσισε να γίνει καλαμάρι???

χωρίς τροφή κτλ πως κατάφερε το καλαμάρι να γίνει τόσο τεράστιο την ενέργεια για τον πολλαπλασιασμό των κυτταρων του που την βρήκε άντε όσο ήταν στην κοιλια έπαιρνε θρεπτικά στοιχεια από την μάνα (λέμε τώρα θα είχε πεθάνει η γυναικα μονο από αυτήν την κατανάλωση ενέργειας τέσπα) μετά όμως πως?

αυτή ολόκληρη καισαρική με συνδετήρες τις κάνανε και στο επόμενο δευτερόλεπτο μπορούσε να κάνει κοιλιακούς να σκύψει να τρέξει όλα μια χαρά....

οι στολές ήταν τόσο ισχυρές που δεν χαμπαριάζανε από κοφτερά κομμάτια σιλικόνης που έπεφταν κατά πάνω τους με τεραστια ταχύτητα και από την μεγάλη θερμοκρασία που δημιούργησε η καταιγίδα και όμως με 2,3 φλόγες κάηκε ο άλλος (επειδή έτσι βόλευε...)

και πολλά αλλα..

Εν ολίγοις το concept πολύ καλο η δουλειά στο 3d από τις καλύτερες που έχω δει (δεν είχε πολλά effe με πράματα να πετάγονται από την οθόνη αλλα οποιος ξέρει καταλαβαίνει την ποιότητα και το βάθος της εικόνας καθώς και την ανάλυση)

αλλα πολλά πράματα τα κάνανε "τσάτρα πάτρα" στην πλοκή ενώ δεν χρειαζότανε μιας και δεν ήταν δύσκολο να τα εκλογικεύσουν και να γίνει μια χαρά πάλι αυτό που θέλανε... τέσπα καλή ταινία αλλα όχι όσο επική πίστευα εγώ πως θα είναι....

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο το cinema. Ενταξει, καλη ταινιουλα εμενα μου αρεσε! Στο τελος γινεται πιο ωραια βεβαια ... οκ ;)

Απο εμενα παιρνει:

9/10 για τα εφε

7,5/10 για την ηθοποιια

9/10 για το σκηνικο

και 8/10 για το σεναριο

Ενα 8/10 γενικο απο μενα το χει ;)

πως γίνεται οι 2 επιστήμονες που χέστηκαν πάνω τους μονο στην ιδέα ότι υπάρχουν ΝΕΚΡΟΙ εξωγήινοι ξαφνικά όταν βλέπουν ένα ζωντανό τεράστιο σκουλήκι που ανοίγει σαν κόμπρα το κεφάλι του να θέλουν να το χαϊδέψουν?

άντε καλά μέσα είχε ατμόσφαιρα αλλα γιατί βγάλανε τα κράνη τους που ξέρανε τι βακτήρια και μικροοργανισμούς είχε στις στάλες τις βροχής κτλ κτλ

πως γίνεται να χάθηκαν 2 επιστήμονες την στιγμή που υπηρχε χαρτογράφηση και μάλιστα κανένας να μην έδωσε σημασία? και όταν έπρεπε να φύγουν όλοι κανένας δεν τους σκέφτηκε ούτε στο control του προμηθέα?

αφού ήταν μια χαρά και δεν υπήρχε πρόβλημα στο να κάτσουν μέσα στον θολο όταν ξέσπασε η καταιγίδα τότε γιατί διακινδύνεψαν τις ζωές τους τελευταία στιγμή για να φύγουν από εκεί??

γιατί πιάνεις υγρά από άλλον πλανήτη μέσα σε δοχεία με γυμνά χερια και μάλιστα βάζεις πολύ κοντά το απροστάτευτο χωρίς κράνος κεφάλι σου να τα δεις και να μυρίσεις τις αναθυμιάσεις τους?

γιατί το robot ήθελε να βάλει αυτή την σταγόνα στο επιστήμονα?

Το έμβρυο με μορφή καλαμαριού πως τους ήρθε? ο ιός επίσης υποτίθεται -από την σκηνη που δείχνει στην αρχή της ταινίας- πως καταστραφεί τα κύτταρα και διαλύει το DNA... αντί να καταστρέψει το σπέρμα του αλλου και να εισχωρήσει με το αίμα στην γκόμενα και να αρχίσει να την καταστρέφει και αυτή απλά ενώθηκε με το σπέρμα του και χωρίς να προκαλέσει καμια ζημια αποφάσισε να γίνει καλαμάρι???

χωρίς τροφή κτλ πως κατάφερε το καλαμάρι να γίνει τόσο τεράστιο την ενέργεια για τον πολλαπλασιασμό των κυτταρων του που την βρήκε άντε όσο ήταν στην κοιλια έπαιρνε θρεπτικά στοιχεια από την μάνα (λέμε τώρα θα είχε πεθάνει η γυναικα μονο από αυτήν την κατανάλωση ενέργειας τέσπα) μετά όμως πως?

αυτή ολόκληρη καισαρική με συνδετήρες τις κάνανε και στο επόμενο δευτερόλεπτο μπορούσε να κάνει κοιλιακούς να σκύψει να τρέξει όλα μια χαρά....

οι στολές ήταν τόσο ισχυρές που δεν χαμπαριάζανε από κοφτερά κομμάτια σιλικόνης που έπεφταν κατά πάνω τους με τεραστια ταχύτητα και από την μεγάλη θερμοκρασία που δημιούργησε η καταιγίδα και όμως με 2,3 φλόγες κάηκε ο άλλος (επειδή έτσι βόλευε...)

και πολλά αλλα..

Ενταξει, καποια απο αυτα που λες ειναι σωστα οπως πχ το πρωτο... αλλα ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ταινια ειναι..τι ρωτας τωρα πως αναπτυχθηκε το καλαμαρι και καποια αλλα..

Α, και αυτο με τη σταγονα..ουτε εγω ρε γαμωτο δεν το καταλβα..τι στο καλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...