arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ελλάδα πότε ακριβώς βγαίνει; Δεν πιστεύω να κάνουν καμιά βλακεία και να μην έρθει σε 3D.
ex3Lmei Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ελλάδα πότε ακριβώς βγαίνει; Δεν πιστεύω να κάνουν καμιά βλακεία και να μην έρθει σε 3D. Από αυτή τη Τρίτη 5 του μήνα!
Skylined Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μάλλον άφησαν την αφήγηση στη μέση, γιατί το φλέγον μυστήριο για τα κίνητρα των εξωγήινων (όποιος είδε την ταινία ξέρει) έμεινε χωρίς απάντηση. Γι'αυτό ο θεατής μπορεί να αισθανθεί ανικανοποίητος αν και κατά τα αλλά η ταινία είναι αρκετά καλή, η πλοκή είναι απλή. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί στην πρώτη σκηνή ο εξωγήινος κάνει αυτό που κάνει.
arxaggelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Αξίζει το 3D ή θα κλαίμε τα λ7 μας; Πχ μετά από σχόλια που διάβασα (σχεδόν ομόφωνα) αύριο θα πάω να δω το Avengers σε 2D.
Skylined Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλά που το ανέφερες. Το 3D αξίζει λίγο, περισσότερο ενόχλησαν τα γυαλιά απ' ότι εντυπωσίασε το 3D.
Cue Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εγώ που την είδα σε 3D πάντως δε κατάλαβα διαφορά :/ Skylined Λογικά η πρώτη σκηνή είναι on earth όταν γίνεται το seed.
Tsiringos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μαγκες να ρωτησω κατι? Επειδη τωρα δε λεει να διαβαζω 18 σελιδες για να δω μηπως εχει και αλλος την ιδια απορια... Πρεπει να δω το ALIEN για να καταλαβω το PROMETHEUS? Δηλαδη,ειναι κατι σαν συνεχεια της πλοκης ή πρεπει να ξερω τους ηθοποιους? Γιατι ηθελα να το δω αλλα να καθομαι τωρα να βλεπω το Alien...-.- Ή δηλαδη ειναι μια εντελως διαφορετικη ταινια που μπορω να τη δω και ας μην εχω δει κανενα Alien.. Γτ πολλα ακουω..
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δεν χρειαζεται να εχεις δει τα alien. Απο την αλλη πρέπει να δεις τα alien γιατι ειναι ταινιαρες για το ειδος.
6xXx6 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγώ που την είδα σε 3D πάντως δε κατάλαβα διαφορά :/ Skylined Λογικά η πρώτη σκηνή είναι on earth όταν γίνεται το seed. Συγνωμη να ρωτησω κατι που την ειδατε ρε παιδια παγκόσμια πρεμιέρα δεν είναι στις 5 ιουνίου ?
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλά που το ανέφερες. Το 3D αξίζει λίγο, περισσότερο ενόχλησαν τα γυαλιά απ' ότι εντυπωσίασε το 3D. Εγώ που την είδα σε 3D πάντως δε κατάλαβα διαφορά :/ Bummer. Ήλπιζα να μου πείτε το αντίθετο. Τεσπα αυτήν την βεδομάδα δεν παίζει να πάω, οπότε θα δω τί λένε και οι άλλοι που θα πάνε.
ex3Lmei Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Συγνωμη να ρωτησω κατι που την ειδατε ρε παιδια παγκόσμια πρεμιέρα δεν είναι στις 5 ιουνίου ? Οχι! Δε κανει παγκοσμια πρεμιερα στις 5 Ιουνιου! Το Promitheus αρχιζε να προβάλεται σε αλλες χωρες απο 31 Μαιου!
Tsiringos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δεν χρειαζεται να εχεις δει τα alien. Απο την αλλη πρέπει να δεις τα alien γιατι ειναι ταινιαρες για το ειδος. Σε ευχαριστω φιλε Προτιμω τα ψυχολογικα θριλερ αλλα θα εκανα και μια εξαιρεση, πηγαινοντας σινεμα με φιλαρακια και τετοια κατασταση καταλαβαινεις να δω το Prometheus. Θελω να πω δηλαδη οτι στον ελευθερο χρονο μου, θα προτιμουσα αλλου ειδους ταινιες (Και εχω και λιγο ελευθερο χρονο )Ποιος ξερει.. αν ξεμεινω μπορει να δω και κανενα Alien :DD
ex3Lmei Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Σε ευχαριστω φιλε Προτιμω τα ψυχολογικα θριλερ αλλα θα εκανα και μια εξαιρεση, πηγαινοντας σινεμα με φιλαρακια και τετοια κατασταση καταλαβαινεις να δω το Prometheus. Θελω να πω δηλαδη οτι στον ελευθερο χρονο μου, θα προτιμουσα αλλου ειδους ταινιες (Και εχω και λιγο ελευθερο χρονο )Ποιος ξερει.. αν ξεμεινω μπορει να δω και κανενα Alien :DD Απο αυτα που ακούω στο θέμα της πλοκής φίλε Tsiringos,επειδη εχω δει τα alien, το Prometheus θα δωσει περισσοτερο ενδιαφερον και τονο στο θέμα της εξερευνησης παρα τοσο στη μονομαχια παραδειγμα τερατων με ανθρωπους! Οποτε δε θα το ελεγα για alien αυτο καθαυτο αλλα δε παυει να μη το εχω δει αλλα απο τι διαβαζω,απο τρειλερ ταινιας και κριτικες! Γιαυτο ξανασκεψου το και δεν ειναι απαραιτητο να δεις τα alien!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα