Προς το περιεχόμενο

Prometheus (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

killik, κατι μου λεει πως θες να βγει το εργο μουφα για να πεις "τα λεγα εγω"

το εργο εχει ηδη βγει μουφα.και εχει επαληθευσει σχεδον οτι ειχα γραψει γιαυτο στο aicn πριν μηνες.

βεβαια θα παω να το δω αλλα τι να το κανεις.αλλα $200m πεταμενα στο βροντο για μια ακομη scifi απογοητευση.

Δημοσ.

Συμπερασμα ο κιλλικ αρκει να μαθει τον τιτλο μιας ταινιας και ξερει αν ειναι καλη ή οχι. Απο την αλλη ειναι μεγαλόψυχος και πηγαινει να δει ακόμα και τις μουφες, ετσι για να μην τον λενε σνομπ οι σκηνοθετες.

Δημοσ.

Πως έχει βγει ήδη το έργο μούφα ενώ η πλειοψηφία των εντυπώσεων τόσο των κριτικών όσο και των θεατών είναι από απλά καλό μέχρι και εκπληκτικό δε μπορώ να καταλάβω... το να μην έχει ανταπεξέλθει στις προσδοκίες περί αριστουργήματος να το καταλάβω..

Δημοσ.

Πως έχει βγει ήδη το έργο μούφα ενώ η πλειοψηφία των εντυπώσεων τόσο των κριτικών όσο και των θεατών είναι από απλά καλό μέχρι και εκπληκτικό δε μπορώ να καταλάβω... το να μην έχει ανταπεξέλθει στις προσδοκίες περί αριστουργήματος να το καταλάβω..

το Alien οταν πρωτοβγηκε,ειχε θαφτει απο τους κριτικους.

Bad Alien Reviews

πεσμου ενα καλο λογο γιατι θα επρεπε να αρχισω ξαφνικα να εμπιστευομαι την γνωμη του καθε ξεπουλημενου κριτικου η του καθε drooling fanboy.

Συμπερασμα ο κιλλικ αρκει να μαθει τον τιτλο μιας ταινιας και ξερει αν ειναι καλη ή οχι. Απο την αλλη ειναι μεγαλόψυχος και πηγαινει να δει ακόμα και τις μουφες, ετσι για να μην τον λενε σνομπ οι σκηνοθετες.

κανεις λαθος.υπαρχει μια πιο απλη εξηγηση.

ζουμε στην εποχη οπου η πληροφορια δεν ειναι μονο αφθονη αλλα και ευκολα προσβασιμη.

η συγκεκριμενη ταινια ειναι μια απο τις πιο αναμενομενες event movies ever,με ενα τεραστιο fanbase.

επισης τυχαινει να εχει ενα απο τα μεγαλυτερα και πιο spoilery marketing campaigns ever.

ειλικρινα εσυ τωρα ισχυριζεσαι οτι πριν μερικους μηνες,η μονη πληροφορια που ειχαμε για την ταινια ηταν ο τιτλος της; αυτο μου λες;

Δημοσ.

Σου λέω ότι για να κρινεις κατι, καλό ειναι να το εχεις δει πρωτα. Ενταξει γινομαι παραλογος μερικες φορές αλλά ειμαι κολλημένος και συνεχιζω να το υποστηριζω.

Σου λέω επίσης ότι για να σε ενθουσιασει κατι ή οχι πρέπει να πας όσο πιο απροετοιμαστος γίνεται, αν μου έλεγε καποιος ή διαβαζα καπου το τελος του Memento ή του Saw δεν θα ειχα καν λόγο να τα δω ή δεν θα μου αρεσαν.

Τελος, σου λεω πως καλυτερο ειναι να κρινεις με τα δικα σου στανταρ αφου έχεις δει την ταινια παρα να υιοθετείς γνώμες αλλων ή να σχηματιζεις γνώμη από αυτα που διαβάζεις από αλλους.

Δημοσ.
πεσμου ενα καλο λογο γιατι θα επρεπε να αρχισω ξαφνικα να εμπιστευομαι την γνωμη του καθε ξεπουλημενου κριτικου η του καθε drooling fanboy.

Δε σου λέω να εμπιστευτείς ούτε κάποιους συγκεκριμένους κριτικούς ούτε τα fanboys. Σαν σύνολο όμως όλες οι απόψεις σχεδόν κυμαίνονται από "καλό" μέχρι "εκπληκτικό". Στη τελική μην εμπιστεύεσαι κανέναν, απλά δες το και σχημάτισε μόνος σου γνώμη. Όλοκληρωμένη όμως όχι βασισμένη στο spoilerish marketing. Αλλά και εκεί να βασιστείς, ακόμα και από τα trailer και τα featurettes φαίνεται πάρα πολύ καλό.

Επίσης αυτό που λέει και ο Chris πάνω (καλό παιδί σε γενικές γραμμές), αν πας να το δεις έχοντας διαβάσει ότι spoiler κυκλοφορεί στο διαδίκτυο προφανώς και δε θα σου αρέσει, η ταινία θα έχει χάσει τη μισή μαγεία της.

Δημοσ.

Δε σου λέω να εμπιστευτείς ούτε κάποιους συγκεκριμένους κριτικούς ούτε τα fanboys. Σαν σύνολο όμως όλες οι απόψεις σχεδόν κυμαίνονται από "καλό" μέχρι "εκπληκτικό". Στη τελική μην εμπιστεύεσαι κανέναν, απλά δες το και σχημάτισε μόνος σου γνώμη. Όλοκληρωμένη όμως όχι βασισμένη στο spoilerish marketing. Αλλά και εκεί να βασιστείς, ακόμα και από τα trailer και τα featurettes φαίνεται πάρα πολύ καλό.

Επίσης αυτό που λέει και ο Chris πάνω (καλό παιδί σε γενικές γραμμές), αν πας να το δεις έχοντας διαβάσει ότι spoiler κυκλοφορεί στο διαδίκτυο προφανώς και δε θα σου αρέσει, η ταινία θα έχει χάσει τη μισή μαγεία της.

γιατι λες "ολες οι αποψεις" οταν δεν ειναι αυτη η αληθεια; στο RT η ταινια εχει παρει 81%. στο site που αναφερες,υπαρχει διχογνωμια.στο aicn link που εδωσα,μερικοι που εκθειαζουν αλλα και οσοι που θαβουν την ταινια λενε το ιδιο πρμαα: οτι εχει μεγαλο προβλημα στην ιστορια και στους χαρακτηρες.το ιδιο διαβασα και απο οσους ειδαν την δημοσιογραφικη,εδω στην ελλαδα.

ενταξει,την ταινια θα την δω για να αποκτησω μια τελικη γνωμη.απλως κραταω μικρο καλαθι για το τελικο αποτελεσμα.πολυ μικρο.

Σου λέω ότι για να κρινεις κατι, καλό ειναι να το εχεις δει πρωτα. Ενταξει γινομαι παραλογος μερικες φορές αλλά ειμαι κολλημένος και συνεχιζω να το υποστηριζω.

Σου λέω επίσης ότι για να σε ενθουσιασει κατι ή οχι πρέπει να πας όσο πιο απροετοιμαστος γίνεται, αν μου έλεγε καποιος ή διαβαζα καπου το τελος του Memento ή του Saw δεν θα ειχα καν λόγο να τα δω ή δεν θα μου αρεσαν.

Τελος, σου λεω πως καλυτερο ειναι να κρινεις με τα δικα σου στανταρ αφου έχεις δει την ταινια παρα να υιοθετείς γνώμες αλλων ή να σχηματιζεις γνώμη από αυτα που διαβάζεις από αλλους.

ποτε δεν υιοθετω την γνωμη των αλλων.διαβαζω μονο τι εχουν να πουν για την ταινια που εχουν δει και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα.

οταν δω ο ιδιος την ταινια,θα την κρινω και τελεσιδικα.

Δημοσ.

γιατι λες ολες οι αποψεις οταν δεν ειναι αυτεη η αληθεια; στο RT η ταινια εχει παρει 81%. στο site που αναφερες,υπαρχει διχογνωμια.στο aicn link που εδωσα,μερικοι που εκθειαζουν αλλα και οσοι που θαβουν την ταινια λενε το ιδιο πρμαα: οτι εχει μεγαλο προβλημα στην ιστορια και στους χαρακτηρες.το ιδιο διαβασα και απο οσους ειδαν την δημοσιογραφικη,εδω στην ελλαδα.

Αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμα και τα "κακά" review στο RT δε μιλάνε για μούφα, αλλά για το ότι έχει προβλήματα στο στόρυ. Όλοι εκθειάζουν όμως την αρτιότητα του σε κινηματογράφιση, εφφέ κτλ. Σε γενικές γραμμές δε νομίζω να του έβαζε κανείς κάτω από 5/10.

Δημοσ.

Ειμαι πολυ κοντα σε αυτη την αποψη. Το .5 το χανει απο την μουσικη που δεν βρηκα τρομερη.

Δημοσ.

το sunshine πέτυχε πολύ καλά τον σκοπό του (να φας όλα σου τα νύχια και να θες να σπάσεις το μισό δωμάτιο από τα νεύρα σου λόγω αυτών που γινόντουσαν)

Εμενα το τελος δε μου αρεσε στο "sunshine"! Τι στο καλο δλδ να πιανεις τον Ηλιο χωρις να καταλαβεις τπτ! Εμπαζε σε πολλα η ιστορια κι αυτο! Αλλα δε βγηκα με την αλλη μερα να το θαψω!

Αλλα γενικοτερα δε μπορω να καταλαβω γιατι μιλατε επι ωρες για την ιστορια του κατι που εξ αρχης για τους απαιτητικους που θελουν να εξηγησουν και "καλτσες". Ένα sci-fi story ειναι παντα κορωνα γραμματα!

Δημοσ.

Αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμα και τα "κακά" review στο RT δε μιλάνε για μούφα, αλλά για το ότι έχει προβλήματα στο στόρυ. Όλοι εκθειάζουν όμως την αρτιότητα του σε κινηματογράφιση, εφφέ κτλ. Σε γενικές γραμμές δε νομίζω να του έβαζε κανείς κάτω από 5/10.

γιατι πρεπει να παρει μια ταινια κατω απο 5/10 για να χαρακτηριστει ως μουφα; η εστω μετρια;

και προσεξε δεν μιλαμε για μια οποιαδηποτε ταινια.

μιλαμε για μια big budget,super event movie,με ενα τεραστιο fanbase,με ενα διασημο σκηνοθετη που επιστρεφει σε ενα πολυαγαπημενο συμπαν το οποιο ο ιδιος δημιουργησε και η οποια ταινια

φιλοδοξει να γινει ενα καινουργιο 2001,με το να εξερευνησει "big philosophical ideas."

αν μη τι αλλο πρεπει να μαστε και λιγο πιο αυστηροι με την βαθμολογια της και το ποσο τελικα απογοητευσε η οχι.

Δημοσ.

γιατι πρεπει να παρει μια ταινια κατω απο 5/10 για να χαρακτηριστει ως μουφα;

Γιατί το 5 στα 10 είναι το μισό, άρα η βάση, άρα το μέτριο. Η μούφα είναι κάτω του μετρίου.

Μιλάω για σοβαρές κριτικές, όχι για μέσες βαθμολογίες σε imdb...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...