DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις 3 μήνες περίπου απομένουν για τη κυκλοφορία του Prometheus της επιστροφής δηλαδή του Sir Ridley Scott στο sci-fi genre μετά από 30 χρόνια (Blade Runner 1982). To project αρχικά ξεκίνησε σαν Alien Prequel, στη πορεία μεταλάχθηκε σε κάτι πιο αυτόνομο που διαδραμτίζεται όμως στο σύμπαν του Alien (1979). Η ταινία αποτελεί τη πρώτη προσπάθεια του Scott σε 3D και το σενάριο έχουν δουλέψει οι Jon Spaihts και Damon Lindelof (Lost). Στο cast έχουμε πολύ δυνατά ονόματα όπως οι Michael Fassbender, Charlize Theron, Noomi Rapace, Guy Pearce, Idris Elba κα... Για μένα προσωπικά η πιο αναμενόμενη και ελπιδοφόρα ταινία της χρονιάς. Το μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής είναι ότι η ταινία προορίζεται για PG-13 (δηλαδή κατάλληλο από 13) πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα θα έχουμε σκηνή ανάλογη του chestbuster που είχαμε στο πρώτο Alien. Το trailer που έχουμε μέχρι στιγμής είναι δυναμικό και πολλά υποσχόμενο χωρίς (ευτυχώς) να αποκαλύπτει πολλά. Trailer http://www.youtube.com/watch?v=sftuxbvGwiU Trailer Analysis http://www.prometheusnews.net/movie/prometheus-trailer-breakdown/ Release Date: 08 Ιουνίου 2012 In Ridley We Trust!
gavros10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 θα εχουν τελειωσει οι πανελληνιες τοτε.... ανετα σε 3D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 τον προηγούμενα μήνα ξαναείδα όλα τα Alien (1080p) για να είμαι προετοιμασμένος...
KilliK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 και τα σιχαματα 3 και 4? αυτα τα εχω διαγραψει απο την μνημη μου εδω και χρονια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ναι δυστυχώς κι αυτά
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει το 3 δεν το λες και σίχαμα...απλά μέτριο. Το 4 είναι όντως ντροπή. Εγώ αν και το είδα πρόσφατα θα ξαναδώ το 1 λίγο πριν το Prometheus... έτσι για να το φρεσκάρουμε πάλι...
ikaruga24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει το 3 δεν το λες και σίχαμα...απλά μέτριο. Το 4 είναι όντως ντροπή. Εγώ αν και το είδα πρόσφατα θα ξαναδώ το 1 λίγο πριν το Prometheus... έτσι για να το φρεσκάρουμε πάλι... Εγω ειμαι στο αντιθετο ακρο. Θεωρω το 3 μακραν το χειροτερο. Οχι οτι το 4 ειναι πολυ καλυτερο αλλα το θεωρω καλυτερο.
firewalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Για ανοσιούργημα το κόβω αν γίνει σύνδεση με οποιοδήποτε Alien, μιας και δεν θα παίζει η Γουίβερ. Ανησυχητικό που συμμετέχει και άτομο που ήταν στο Lost. Μην βγει καμιά 3D @@ρια τύπου Avatar.
KilliK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παντως ο Σκοττ ειναι κατηγορηματικος στο οτι το Prometheus δεν ειναι direct prequel του Alien αλλα θα ειναι στο ιδιο Alienverse. Βεβαια ετσι λεει αυτος,καθοτι το τραιλερ δειχνει αλλα. Μην βγει καμιά 3D @@ρια τύπου Avatar. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2012 από KilliK
firewalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, το trailer δεν τον επαληθεύει. Αν πάει σε άμεση σχέση με το Alien θα το "χάσει" πιστεύω. Θα δούμε!
hurin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Καιρό έχω να πωρωθώ με ταινία, το trailer με κάνει και ανατριχιάζω! Μη το ψάχνετε πολύ, άλλη μια ταινία με alien δεν θα είναι. Έχουν γυρίσει 6-7 και το έχουν κουράσει το θέμα. Σαν restart μου μοιάζει, με πινελιές των Riddley+Gigger.
sheik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Πω ρε φιλε το trailer μετραει ασχημα!!!!!!!!!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Όντως...πρέπει να το έχω δει γύρω στις 50 φορές συνολικά
sheik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Παντως με βαση το trailer δε δειχνει να πηγαινει ρε συ προς PG-13..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα