chaosmaster Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερα..εδω και καιρο προσπαθω να κανω εναν λογαριασμο στην υπηρεσια...το μονο που μπορω να επιλεξω ειναι για 14 μερες δωρεαν και μετα αν επιθυμω παω σε προ η το συνεχιζω...οταν ομως το επιλεγω μ λεει να δηλωσω μια καρτα κ χωρις να δηλωσω δεν ολοκλοιρωνεται...τι εγινε; πανε οι παλιες καλες εποχες με τα εντελος δωρεαν ευκολα και γρηγορα;
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Eγώ έχω account στο dyn.com εδώ και πολλά χρόνια. Μήπως ενεργοποίησες κάποιον Paid λογαριασμό; Μήπως έκανες dyndns pro; Κάνε dyndns host. Υπάρχει και το http://www.no-ip.com/
chaosmaster Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Οχι δεν ενεργοποιησα κατι..εκανα εγγραφη κ με αλλο μαιλ και παλι τα ιδια..μαλλον αλλαξε η πολιτικη...με βολευει ποιο πολυ γιατι το δηλωνω στο ρουτερ κ οχι σε ενα συγκεκριμενο υπολογ
άδικος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ναι δυστυχώς εδώ & κάμποσο καιρό έχει αλλάξει ο τρόπος εγγραφής στην υπηρεσία. Νομίζω όσοι προλάβανε, "πήρανε"
chaosmaster Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εχει προεπιλεγμενο dyndns μεσα και δεν αλλαζει...η κανω λαθος
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Στο pirelli που έχω δίνει λίστα με τρεις υπηρεσίες (dyndns, no-ip, TZO). Το ίδιο και σε ένα tompson 782. Δες στο δικό σου τι επιλογές έχει και δοκίμασε σε άλλη υπηρεσία. Ξεκίνησα να κάνω νέο account στο dyn αλλά εδώ και δύο ώρες δεν μου έχει στείλει email ενεργοποίησης
fordakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, όντως. Είχα φτιάξει πιο παλιά ένα λογαριασμό για μένα και ακόμα έχω την δυνατότητα για 2 δωρεάν DynDns. Ένας φίλος μου έφτιαξε της προάλλες λογαριασμό και δεν του δίνει την δυνατότητα αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα