xristoforos89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερα παιδια. Ειναι η κοπελα μου στην Αμερικη (Βοστωνη συγκεκριμενα) για καποια θεματα που εχει. Θελω λοιπον να την καλω μεσω καποιας υπηρεσιας (θυμαμαι καποτε χρησιμοποιουσα το voip στην Ελλαδα)στο ιντερνετ στο σταθερο τηλεφωνο που εχουν στο σπιτι. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα/υπηρεσια; Επισης αν ξερετε τι χρεωσεις παιζουν απο Αθηνα-Βοστωνη. Και πως γινεται η ολη διαδικασια. Ευχαριστω.
macabre_sunsets Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί δεν βάζεις Skype με κάποιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τηλέφωνα στην Αμερική (με ένα μικρό κόστος);
TheELF Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Με το skype μπορείς και φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλες εταιρίες. http://www.skype.com/intl/en-us/prices/payg-rates?currency=EUR#cc=US
xristoforos89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις και μεσω skype ε; Σωστοοος! Το ειχα ξεχασει εντελως αυτο μιας και το skype το χρησιμοποιουσα μονο για βιντεο κλησεις.
Marria Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καποιο προγραμμα εναλ. παροχου δεν σε ενδιαφερει? Εστω και μονο σαν τηλεφωνια, νομιζω δινουν και απεριοριστα τηλεφωνα προς ΗΠΑ.
alfas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και viber αν έχεις smartphone και έχει και εκείνη. Που θα μιλάτε μέσω κινητού(sms+ομιλία) free.Eπίσης το whatssapp πάλι με smartphone και είναι μόνο για μηνύματα(free) Ο άλλος τρόπος είναι το skype εννοείται
xristoforos89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καποιο προγραμμα εναλ. παροχου δεν σε ενδιαφερει? Εστω και μονο σαν τηλεφωνια, νομιζω δινουν και απεριοριστα τηλεφωνα προς ΗΠΑ. Δηλαδη; Απο το σταθερο μου εννοεις; Ουτως ή αλλως δεν το θελω για πανω απο 1 με 1.5 μηνα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και viber αν έχεις smartphone και έχει και εκείνη. Που θα μιλάτε μέσω κινητού(sms+ομιλία) free.Eπίσης το whatssapp πάλι με smartphone και είναι μόνο για μηνύματα(free) Ο άλλος τρόπος είναι το skype εννοείται Δυστυχως απο κινητο.. ΔΕΝ! Εχω ξεμεινει με ενα nokia E75. Και πολυ μου ειναι για την χρηση που το θελω.
Marria Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδη; Απο το σταθερο μου εννοεις; Ουτως ή αλλως δεν το θελω για πανω απο 1 με 1.5 μηνα. Δικο μου λαθος, νομιζα το ηθελες πιο πολυ. Οποτε ψαξε για skype, θα σε βολεψει για 1-1,5 μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα