k_dinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 μιση τιμη = 189 euros. Τι σκ*τα ήχο βγάζουν που είχαν αρχική τιμή περίπου 400€. Ούτε του Tiesto να ήταν με υπογραφή επάνω!
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Σχεδον παντα "αξιζουν τα λεφτα τους" οι ακριβες συσκευες, χωρις να σημαινει οτι για διπλα λεφτα θα παρεις "διπλασια" ποιοτητα ηχου. Το καλο πληρωνεται σε αυτη τη ζωη δυσαναλογα με την "αξια" του δυστυχως. Δεν ειναι κατι που ισχυει μονο στα ακουστικα. Αυτο δε σημαινει ομως οτι πρεπει να μηδενιζουμε τα παντα και να τα δαιμονοποιουμε. Χωρις να εχω ακουσει τα συγκεκριμενα ειμαι σιγουρος οτι ενα καλο ζευγαρι "αυτια" (γιατι αυτα και αν παιζουν ρολο!!), θα ακουσουν πολυ καλυτερο ηχο με αυτα τα ακουστικα απο οτι με αλλα ακουστικα των 20 ευρω ας πουμε.
Zandim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ευθεια αποκριση συχνοτητας και πιστη αναπραγωγη ηχομονωση Μονο το πρωτο αρκει για να ανεβει το κοστος. Το δευτερο απλα ανεβαζεισημαντικα το κοστος , παρολο που ειναι συνηθισμενη τεχνικη και η τεχνογνωσια υπαρχει. Συνδιαστε τα παραπανω με ποιοτητα κατασκευης και αντοχη στο χρονο ακριβα υλικα ντιζαινατος σχεδιασμος σε συνδυασμο με ανετη και λειτουργικη χρηση image kai status της εταιρειας και καταλαβαινετε πως φτανουμε στα 200 ευρω. Στα 400 για κανενα λογο! Εχω παιξει ερασιτεχνικα-ημιεπαγγελματικα dj και με 50€ εκανα τη δουλεια μου χωρις καμια παραχωρηση. Απο εκει και πανω ειναι μικρες οι λεπτομερειες που περισσοτερο για λογους image γινονται διοτι η χρηστικοτητα ειναι σχεδον η ιδια
teodor_ch Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 τα ακουστικά τα έχω τα είχα πάρει πρίν απο χρόνια (2-3) απο το συγκεκριμένο κατάστημα στα 200 ευρώ δε θα το έλεγα και προσφορά.... τα ακουστικά στην αρχή μου φάνηκαν πατάτα για τα χρήματα, αλλά μετά απο μία εβδομάδα ότι και να φορούσα νόμιζα ότι έκανε απλά θόρυβο η διαφορά κάνει μπαμ όταν πας απο αυτά τα ακουστικά σε μέτρια (<50-100) αλλά είναι δύσκολο να την αντιληφθείς απο μέτρια σε αυτά αντοχή στο χρόνο δε θα έλεγα γιατί κάτι λαστιχάκια που έχουν, έχουν χαλάσει στα δικά μου χωρίς ευτυχώς καμία επίπτωση στη χρήση τους τα μαξιλαράκια πλένονται κιόλας πράγμα πολύ καλό τα συστήνω πάντως αν κάποιος τα θέλει για να ακούει ΜΟΥΣΙΚΗ και όχι παιχνίδια ή μπαμ μπουμ "τραγούδια"
c0prse_grinder Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 incl. 30-day money-back guarantee αυτο τι ειναι? αν δεν μεινεις ευχαρηστιμενος? η κατι σαν DOA..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα