Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr - νέο newsletter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθονη 155 ευρω SAMSUNG S24A300B 24'' LED BLACK DVI αξζει τα λεφτα της(σε σκρουτζ αρχιζει απο 170) σε σχεση με τα 200+ που θα παρω την 23αρα Dell?Ειναι αρκετα τα 50 ευρω διαφορα και αν αξιζει η οθονη της Samsung πιστευω θα ειναι καλη αγορα..

Δημοσ.

Αν εννοείς την Dell ultrasharp τότε ούτε να την σκέφτεσαι την Sumsung. Άσε που εγώ κάθε μέρα αυτη ονειρεύομαι αλλά μάλλον με τ' όνειρο θα μείνω!!! Δεν ακούει κι ο Κωτσόβολος να την βάλει στο "Παζαρέψου τη τώρα" για να 'χω μια ελπίδα έστω!

Δημοσ.

Η οθονη 155 ευρω SAMSUNG S24A300B 24'' LED BLACK DVI αξζει τα λεφτα της(σε σκρουτζ αρχιζει απο 170) σε σχεση με τα 200+ που θα παρω την 23αρα Dell?Ειναι αρκετα τα 50 ευρω διαφορα και αν αξιζει η οθονη της Samsung πιστευω θα ειναι καλη αγορα..

εγώ την έχω απο τον Νοέμβριο την σαμσουνγκ, τν πήρα στα 130 ευρώ από εξωτερικό γιατι την είχα βρει σε προσφορά. Ήθελα και εγώ την dell ultrasharp 23" αλλά τα τσιγκουνευτικα. Καλή οθόνη με ωραία χρώματα, αλλά δεν είναι Ultrasharp... αν θα έπερνα ξανά οθόνη, θα πήγαινα στην Ultrasharp χωρίς δευτερη σκέψη.

Ενα πράγμα που με χάλασε στην SamsungS24A300B είναι ότι δεν έχει υποδοχές για να την βάλεις στον τοίχο ή σε βραχύονα.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που λεει εδω ο vviolent ειναι πολυ σωστο (αν και γριφος).

Υπαρχει ηδη θεμα γι αυτο το newsletter απο τις 17-2-2012 ανοιγμενο απο τον polos και η ημερομηνια του newsletter ειναι 16-02-2012 οπως μπορειτε να δειτε απο την διευθυνση του, δεν ειναι νεο λοιπον.

Double thread λοιπον, παμε λουκετο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...