Προς το περιεχόμενο

monitor -> TV

metzelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες σκεφτομαι να αγορασω μια καινουρια οθονη για το πισι..μπορω μεσω καποιου αποκωδικοποιητη mpeg4 να εχω και τηλεοραση χωρις να χρειαζεται να εχω ανοιχτο τον υπολογιστη; δε μιλαω για καρτα τηλεορασης η κατι τετοιο! κι αν ναι τι πρεπει να κοιταξω;

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη ειναι λιγο πιο ακριβες..εγω για την ωρα μονο για μονιτορ ψαχνω! απλα μετα το τελος των σπουδων μου θα θελα να ειναι και ΤV! γινεται αυτο η να παρω κατευθειαν ΤV/monitor?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται αλλά είναι αρκετά ακριβά μιλάμε 30-40€ http://www.skroutz.gr/c/17/kartes-tileorashs-video-cards.html?keyphrase=external+tuner (αυτά που λένε external)και θα έχεις ακόμα μια εξωτερική συσκευή οπότε μάλλον αξίζει να τα δώσεις για να πάρεις κατευθείαν όλα σε ένα.

Επεξ/σία από TheELF

Θα πας σε ενα μαγαζι που πουλαει ηλεκτρονικα/δορυφορικα και θα ρωτησεις , κοστιζει 30-50 ευρω ... Το monitor + συσκευη Θα σου στοιχιζει λιγοτερο απο οτι στοιχιζει μια αντιστοιχη tv (κατω απο 24 ιντσες) ...

Η διαφορα της tv απο το monitor (εκτος απο το tv tuner) ειναι ο χρονος αποκρισης , που στις tv ειναι τραγικος ... Αν εισαι gamer και παιζεις mmorpg με tv θα εισαι το λιγοτερο 1 sec "πισω" απο τους υπολοιπους στο game (οπτικα) ...

Μπορεις να παρεις οποιο monitor θελεις με HDMI και ενα δεκτη DVB-T με HDMI εξοδο στα 39 ευρω. Πχ o crypto. Βαλε τα κατω και δες τι σε συμφερει.

Ή δικά μου λύση είναι μονιτορ με είσοδο DVI και αποκωδικοποιητής MPEG4 με HDMI. Οι θύρες είναι συμβατές μεταξύ τους, το μόνο πρόβλημα είναι ο ήχος, το οποίο λύθηκε με τη σύνδεση ηχείων στη θύρα scart μέσω αντίστοιχου adapter scart composite video.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...