Προς το περιεχόμενο

monitor -> TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες σκεφτομαι να αγορασω μια καινουρια οθονη για το πισι..μπορω μεσω καποιου αποκωδικοποιητη mpeg4 να εχω και τηλεοραση χωρις να χρειαζεται να εχω ανοιχτο τον υπολογιστη; δε μιλαω για καρτα τηλεορασης η κατι τετοιο! κι αν ναι τι πρεπει να κοιταξω;

ευχαριστω

Δημοσ.

επειδη ειναι λιγο πιο ακριβες..εγω για την ωρα μονο για μονιτορ ψαχνω! απλα μετα το τελος των σπουδων μου θα θελα να ειναι και ΤV! γινεται αυτο η να παρω κατευθειαν ΤV/monitor?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται αλλά είναι αρκετά ακριβά μιλάμε 30-40€ http://www.skroutz.gr/c/17/kartes-tileorashs-video-cards.html?keyphrase=external+tuner (αυτά που λένε external)και θα έχεις ακόμα μια εξωτερική συσκευή οπότε μάλλον αξίζει να τα δώσεις για να πάρεις κατευθείαν όλα σε ένα.

Επεξ/σία από TheELF
Δημοσ.

Θα πας σε ενα μαγαζι που πουλαει ηλεκτρονικα/δορυφορικα και θα ρωτησεις , κοστιζει 30-50 ευρω ... Το monitor + συσκευη Θα σου στοιχιζει λιγοτερο απο οτι στοιχιζει μια αντιστοιχη tv (κατω απο 24 ιντσες) ...

Η διαφορα της tv απο το monitor (εκτος απο το tv tuner) ειναι ο χρονος αποκρισης , που στις tv ειναι τραγικος ... Αν εισαι gamer και παιζεις mmorpg με tv θα εισαι το λιγοτερο 1 sec "πισω" απο τους υπολοιπους στο game (οπτικα) ...

Δημοσ.

επειδη ειμαι κ γι αυτο δε θελω να παω σε ετοιμη tv! βρισκω μονιτορ σκετο με χρονο αποκρισης 2ms και TV παντα 5..αυτο δεν κοιταω; :/

Δημοσ.

Μπορεις να παρεις οποιο monitor θελεις με HDMI και ενα δεκτη DVB-T με HDMI εξοδο στα 39 ευρω. Πχ o crypto. Βαλε τα κατω και δες τι σε συμφερει.

Δημοσ.

Ή δικά μου λύση είναι μονιτορ με είσοδο DVI και αποκωδικοποιητής MPEG4 με HDMI. Οι θύρες είναι συμβατές μεταξύ τους, το μόνο πρόβλημα είναι ο ήχος, το οποίο λύθηκε με τη σύνδεση ηχείων στη θύρα scart μέσω αντίστοιχου adapter scart composite video.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...