Sebu Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Έχει προσφορές το Αμαζον σε κάρτες μνήμης και τις διαφημίζει εως 70% κατω. http://www.amazon.co.uk/s/ref=amb_link_163044407_4?ie=UTF8&bbn=561932&rh=n%3A560798%2Cn%3A!560800%2Cn%3A1345741031%2Cn%3A561932%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE&page=1&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-5&pf_rd_r=0M4CZQQPV5S9MNMZGRTZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=283277307&pf_rd_i=350613011 Ενδεικτικά 2 καλές κάρτες, γρήγορες και με καλές κριτικές SanDisk Extreme Pro SDHC UHS-I Memory Card (16GB,45Mbps) Έχει 40 λιριά (περίπου 47 ευρώ) και η φθηνότερη τιμή στο skroutz είναι στο Πλαίσιο 57 ευρώ. Lexar 8GB 133x Professional SDHC Card Ομοίως έχει 14 λιριά (περίπου 16 ευρώ) και η φθηνότερη τιμή στο skroutz είναι 29 ευρώ. Για όποιον ψάχνει κάρτες μνήμης αξίζει να ρίξει μία ματιά μήπως βρει κάτι σε καλή τιμή.
vviolent Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πριν 1-2 ώρες έκανα έρευνα αγοράς για την 32αρα SanDisc που μ' ενδιέφερε και την βρήκα φθηνότερα στο e-shop από skroutz κι amazon.uk. την έβαλα στο καλάθι και ήθελα να ρωτήσω σε άλλο νήμα για το αν μου κάνει για την χρήση που την θέλω!!! Μια στιγμή μόνο να βρώ τα σχετικά links και να θέσω εδώ τα ερωτήματά μου πλέον.... SANDISK 32GB MICRO SD στο amazon.co.uk στις £23.56 περίπου 29 ευρώ με ΦΠΑ ελληνικό. στο skroutz στα 37.61 ευρώ χαμηλώτερή τιμή (63.98 € στα Multirama απ' όπου αγόρασα την φωτ. μηχανή και για την οποία θέλω να κάνω την ερώτηση) 27.90€ στο e-shop με την χρήση του κωδικού 1204 από το newsletter εγγραφής. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ Έχω πάρει την Canon Ixus 220 HS από την "Ανεξέλεγκτη πτώση τιμών" του Multirama και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 1920χ1080 24p αν κάνει η συγκεκριμένη κάρτα κι αν όχι ποιά άλλη θα μου προτείνατε? Ή και τι άλλο θα έπρεπε να προσέξω? Υπόψη ότι ουδεμία σχέση με ψηφιακές κάμερες δεν είχα πριν. Ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2012 από vviolent
zizu10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Να κάνω και εγώ ορισμένες ερωτήσεις... Έχω αυτή τη βιντεοκάμερα (την είχα πάρει δώρο με το pc από το Πλαίσιο) και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν είχα πάρει κάρτα μνήμης... :Ρ Βρήκα λοιπόν αυτήν την κάρτα μνήμης και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνει για την κάμερά μου και αν θα την αναγνωρίζει...??? Επιπλέον όποιος ξέρει ας μου πει και τι παίζει με αυτό το "Amazon Frustration-Free"...
lefta_yparxoun Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Να κάνω και εγώ ορισμένες ερωτήσεις... Επιπλέον όποιος ξέρει ας μου πει και τι παίζει με αυτό το "Amazon Frustration-Free"... ΤΟ είδος είναι συσκευασμένο σε άσπρο χαρτόνι, όχι στην ορίτζιναλ συσκευασία, γι αυτό σε κάποιες περιπτώσεις είναι χαμηλότερη η τιμή στο προϊόν "Amazon Frustration-Free"...
beez Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 επισης αυτη η συσκευαια ειναι ευκολο να ανοιχτει χωρις να παλεβεις με τα μπλιστερ και τα ψαλιδια. για αυτο λεγετε και ετσι.
frap73 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Έχω πάρει την Canon Ixus 220 HS από την "Ανεξέλεγκτη πτώση τιμών" του Multirama και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 1920χ1080 24p αν κάνει η συγκεκριμένη κάρτα κι αν όχι ποιά άλλη θα μου προτείνατε? Ή και τι άλλο θα έπρεπε να προσέξω? Υπόψη ότι ουδεμία σχέση με ψηφιακές κάμερες δεν είχα πριν. Ευχαριστώ FullHD video σε Class4 κάρτα αποκλείεται. Σε Class6 ίσως. Για σιγουριά, Class10. Class4 μόνο για φωτογραφίες και χαμηλής ανάλυσης video, PAL ας πούμε.
k_dinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ με την SX230 σκεφτομαι για αυτήν: http://www.amazon.co.uk/SanDisk-Secure-Digital-Capacity-Extreme/dp/B0037FLUYU/ref=sr_1_3?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=electronics&ie=UTF8&qid=1330068395&sr=1-3 Θα έχει διαφορά με τις άλλες class 10 ή τσαμπα τα παραπάνω λεφτα?
nek4d Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια, στο amazon-uk εχει επωνυμες καρτες sdhc 16αρες class 10 στις 10 λιρες. Γιατι διαλεγετε τις ακριβοτερες ή πιο αργες?! Π.χ. Link Link εναλλακτικες μαρκες σε 12 κ 13 λιρες: Link Link Αυτες αφορουν δωρεαν μεταφορικα, με μεταφορικα εχει ακομη φτηνοτερες. Σε class 4-6 φυσικα ακομη περισσοτερες κ φτηνοτερες επιλογες. Να κάνω και εγώ ορισμένες ερωτήσεις... Έχω αυτή τη βιντεοκάμερα (την είχα πάρει δώρο με το pc από το Πλαίσιο) και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν είχα πάρει κάρτα μνήμης... :Ρ Βρήκα λοιπόν αυτήν την κάρτα μνήμης και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνει για την κάμερά μου και αν θα την αναγνωρίζει...??? στο manual της καμερας, τι καρτες αναφερει? ... Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ Έχω πάρει την Canon Ixus 220 HS από την "Ανεξέλεγκτη πτώση τιμών" του Multirama και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 1920χ1080 24p αν κάνει η συγκεκριμένη κάρτα κι αν όχι ποιά άλλη θα μου προτείνατε? Ή και τι άλλο θα έπρεπε να προσέξω? Υπόψη ότι ουδεμία σχέση με ψηφιακές κάμερες δεν είχα πριν. Ευχαριστώ Για την ταχυτητα της καρτας σου απαντησε πολυ σωστα κ ευστοχα ο frap73! Εγω να σε προειδοποιησω μονο οτι κοιτας λαθος τυπο καρτας, η μηχανη σου δεν λεει micro-sd, εκτος αν παρεις κ ανταπτορα. Αυτες που αναφερεις εχουν ανταπτορα αλλα μπορει να μπερδευτεις με φτηνοτερη τιμη κ να παρεις χωρις ανταπτορα. Καλυτερα μονομιας sdhc, οχι micro, συνηθως η αναλογια τιμης/ταχυτητας ειναι καλυτερη λογω μεγεθους κ απουσιας ανταπτορα.
zizu10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια, στο amazon-uk εχει επωνυμες καρτες sdhc 16αρες class 10 στις 10 λιρες. Γιατι διαλεγετε τις ακριβοτερες ή πιο αργες?! Π.χ. Link Link εναλλακτικες μαρκες σε 12 κ 13 λιρες: Link Link Αυτες αφορουν δωρεαν μεταφορικα, με μεταφορικα εχει ακομη φτηνοτερες. Σε class 4-6 φυσικα ακομη περισσοτερες κ φτηνοτερες επιλογες. στο manual της καμερας, τι καρτες αναφερει? Ότι παίρνει SDHC... Τα μεταφορικά για την Transcend πόσο βγαίνουν???
frap73 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Βάλτε το στο καλάθι, πάντε στο checkout και θα σας πει. Μη φοβάστε, δε χρεώνει χωρίς να σας το πει. 5.55 λίρες είναι πάντως.
Nazar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ Έχω πάρει την Canon Ixus 220 HS από την "Ανεξέλεγκτη πτώση τιμών" του Multirama και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 1920χ1080 24p αν κάνει η συγκεκριμένη κάρτα κι αν όχι ποιά άλλη θα μου προτείνατε? Ή και τι άλλο θα έπρεπε να προσέξω? Υπόψη ότι ουδεμία σχέση με ψηφιακές κάμερες δεν είχα πριν. Ευχαριστώ Στην Canon sx230 που πήρα και εγώ δοκίμασα για δύο λεπτά σε full hd με παλιά κάρτα 8αρα class 6 και δεν έδειξε πρόβλημα. Για να μην σε πάρω όμως στο λαιμό μου νεώτερα από Τρίτη αφού την δοκιμάσω καλά (εφόσον μπορείς να περιμένεις0.
nek4d Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 (στο amazon εδω κ πολυ καιρο, για παραγγελιες πανω απο 25 λιρες, τα μεταφορικα ειναι δωρεαν για Ελλαδα για την μεγαλη γκαμα προιοντων που λενε free super saver delivery) Στην Canon sx230 που πήρα και εγώ δοκίμασα για δύο λεπτά σε full hd με παλιά κάρτα 8αρα class 6 και δεν έδειξε πρόβλημα. Για να μην σε πάρω όμως στο λαιμό μου νεώτερα από Τρίτη αφού την δοκιμάσω καλά (εφόσον μπορείς να περιμένεις0. Ναι, αν ειναι καλη μαρκα, το class 6 αρκει για την συγκεκριμενη καμερα. Απλά επειδη οι τιμες εχουν ελαχιστη διαφορα, καλυτερα σε class 10, ακομη κ σε φωτογραφιες θα απελευθερωνει την μηχανη πιο γρηγορα.
p.chris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως μια κάρτα class 10 έχει μεγάλο latency και δεν ενδείκνυται για χρήση σε κινητά τηλέφωνα όπου έχουμε επεξεργασία πολλών και μικρών αρχείων. Just so you know.
FiKiFiKi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Κάποιος ειδικός να προτίνει msd για Galaxy S και SE neo v.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα