arxaggelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά εδώ και καμιά ώρα δεν μπορώ να μπω στο Hotmail. Δοκίμασα από το pc και από το smartphone, και είτε δεν φορτώνει καθόλου τη σελίδα για login και βγάζει "connection was reset", είτε τη φορτώνει αλλά μόλις πατάω να συνδεθώ βγάζει το ίδιο. Δοκίμασα με ΙΕ, FF και Chrome.Σας δουλεύει;
antonl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ναι όλα μια χαρά εδώ. Αθήνα, forthnet αν παίζει κάποιο ρόλο.
karmen1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 κ εδώ όλα καλά. Μια και ανέφερε ο antonl ας πω και εγώ Αθήνα, κ-ΟΤΕ
arxaggelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Damn. Τί σκ@τά συμβαίνει; Με HOL είμαι, Θεσ/νίκη. Η HOL έστειλε μνμ σήμερα το απόγευμα ότι λόγω εργασιών παίζει να μείνουμε χωρίς σύνδεση από τη 01:00 μέχρι τα χαράματα, αλλά δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση. Όλα τα άλλα παίζουν κανονικά, δεν έχει κοπεί η σύνδεση μου συνολικά.
washcloud Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά εδώ και καμιά ώρα δεν μπορώ να μπω στο Hotmail. Δοκίμασα από το pc και από το smartphone, και είτε δεν φορτώνει καθόλου τη σελίδα για login και βγάζει "connection was reset", είτε τη φορτώνει αλλά μόλις πατάω να συνδεθώ βγάζει το ίδιο. Δοκίμασα με ΙΕ, FF και Chrome.Σας δουλεύει; ...εσένα μάλλον δουλεύει.
killer76 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια πρεπει να εχει πέσει συγκεκριμένος/οι σερβερ. Για αυτο σε μερικούς μπαίνει και μερικούς οχι. Δεν εχει να κανει με σύνδεση και περιοχή γιατι και απο το εξωτερικο εχουν προβλημα απο οτι βλεπω.
arxaggelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ΟΚ τουλάχιστον να μην αισθάνομαι μοναξιά ευχαριστώ
ice25 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 διόρθωση...δεν μπορώ να συνδεθώ με τον messenger
arxaggelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα ούτε εγώ μπορώ να συνδεθώ Εγώ πάλι μπαίνω κανονικά [sic], επανήλθε στα κανονικά του σήμερα.
disqualified Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 παρατηρησε κανεις προβλημα αν εστελνε απο thunderbird ή εστω γενικα καποιο mail να του ερχοντουσαν στην ανεπιθυμητη αλληλογραφια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα