Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και καμιά ώρα δεν μπορώ να μπω στο Hotmail. Δοκίμασα από το pc και από το smartphone, και είτε δεν φορτώνει καθόλου τη σελίδα για login και βγάζει "connection was reset", είτε τη φορτώνει αλλά μόλις πατάω να συνδεθώ βγάζει το ίδιο. Δοκίμασα με ΙΕ, FF και Chrome.Σας δουλεύει;

Δημοσ.

Damn. Τί σκ@τά συμβαίνει; Με HOL είμαι, Θεσ/νίκη. Η HOL έστειλε μνμ σήμερα το απόγευμα ότι λόγω εργασιών παίζει να μείνουμε χωρίς σύνδεση από τη 01:00 μέχρι τα χαράματα, αλλά δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση. Όλα τα άλλα παίζουν κανονικά, δεν έχει κοπεί η σύνδεση μου συνολικά.

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και καμιά ώρα δεν μπορώ να μπω στο Hotmail. Δοκίμασα από το pc και από το smartphone, και είτε δεν φορτώνει καθόλου τη σελίδα για login και βγάζει "connection was reset", είτε τη φορτώνει αλλά μόλις πατάω να συνδεθώ βγάζει το ίδιο. Δοκίμασα με ΙΕ, FF και Chrome.Σας δουλεύει;

...εσένα μάλλον δουλεύει.

Δημοσ.

Παιδια πρεπει να εχει πέσει συγκεκριμένος/οι σερβερ. Για αυτο σε μερικούς μπαίνει και μερικούς οχι. Δεν εχει να κανει με σύνδεση και περιοχή γιατι και απο το εξωτερικο εχουν προβλημα απο οτι βλεπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...