greeneye Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 greeneye ουτε τηλεκοντρολ (λολ) ουτε παραπάνω χαρτιά. Είναι απλά ταχυδακτυλουργικά με τα 3 φύλλα. ειδα και το βιντεο και αντιστοιχα Βιντεο. Πειστηκα οριστικα οτι ειναι κολπο με 3 χαρτια και χωρις τηλεκοντρολ! Ειναι το κλασικο φυλλο πανω κατω που πεταει αλλο. Αν παιζουν οι δικοι του πεταει παντα το κατω οποτε ειναι ευκολο να μαντεψεις! Δε σε αφηνει να παιξεις ομως. Παντως οπως και να εχει ποτε κανεις παιδια μην παιξει γιατι και εγω τωρα να παιξω θα το βρω το φυλλο για 1 φορα και θα του τη φερω. Ομως να ειστε σιγουροι οτι μολις μαντεψετε σωστα δε θα παρετε φραγκο και ξαφνικα αυτος θα γινει λουης! Ειναι και 3-4 οποτε δεν σας παιρνει να τσακωθειτε και ετσι. Θα πουν αστυνομια θα πουν κατι και θα εξαφανιστουν! * εχω δει ομως παπα και με κουτακια σπιρτου αδεια που απο κατω κρυβουν μια μικρη μπιλια, εκει τι διαολο κανουν?!
Dark_Duck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχάς αυτοί που είναι τριγύρω είναι δικοί του και τα στοιχήματα που παίζουν και ο ντορος που κάνουν είναι για να τραβήξουν κόσμο. Αυτά που έχω δεί εγώ είναι τα εξής. 1) Αν την ώρα που ποντάρεις στρέψεις το βλέμμα σου έστω και μια στιγμή αλλού τότε τα φύλλα αλλάζουν. Δηλαδή βλέπεις το παιχνίδι και λές εδώ είναι ο παπάς, σου λέει βγάλε λεφτά, κοιτάς για μισό δευτερο αλλού πχ στο πορτοφόλι, αυτός αλλαζει το φύλλο του παπά αν το έχεις βρεί σωστά. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτούς που είναι τριγύρω και είναι δικοί του δηλαδή σου μιλάνε για μισό δευτερο σηκώνεις το βλέμμα και αυτός τραμπάρει τα φύλλα. 2) Σε μπερδεύει με το κόψιμο που είπε ο Pretorianos. Δεν είναι ευκολο να γίνει αλλά όπως λενε το χέρι είναι πιο γρήγορο απο το μάτι, οπότε μπορείς άνετα να την πατήσεις. Γενικά δεν υπάρχουν τηλεκοντρολ και εξωγήινοι και όπως με όλα τα τρικ με την τράπουλα υπάρχει μια λογική εξήγηση που έχει να κάνει με γρήγορα χέρια και αντιπερισπασμούς.
apd453 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ... βασικά όταν στο τέλος πετάει τα φύλλα στη σειρά αντί να πετάξει αυτό που "φυσιολογικά" θα έπιανε το μάτι (το πάνω), πετάει το κάτω. Ετσσσ.... Στο ένα χέρι ο παπατζής κρατάει 2 φύλλα (ένα πάνω και ένα κάτω). Σε αυτό το χέρι το κάτω φύλλο είναι ο παππάς που άλλωστε δείχνει. Στο άλλο χέρι έχει ένα φύλλο. Στην ουσία όλη η "μαγκιά" είναι στη γρηγοράδα αλλά και στο ποιο φύλλο θα πετάξει πρώτο από το χέρι που κρατάει τα δύο. Αρχικά στα πετάει με μια ταχύτητα που θα πιάσει το μάτι σου καθώς επίσης πετάει από το χέρι με τα δύο φύλλα πρώτα τον παππά. Το κάτω φύλλο δηλαδή που είναι το λογικό για κάποιον που δε ξέρει. Μόλις πέσει το χρήμα ανεβαίνει level η ταχύτητα και αρχίζει να πετάει το πάνω φύλλο. Πάντα υπάρχει συνεργός και πάντα ανεβοκατεβάζει ταχύτητα και σου δίνει λίγο από τα χαμένα έτσι ώστε να δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι εύκολο να βρεις το παπά τελικά. Αν διαπιστώσει ότι ο άλλος ξέρει, ή κατάλαβε το κόλπο τότε ανεβάζει ταχύτητα εξασφαλίζοντας τουλάχιστον το 50%σε περίπτωση που πιάνει το μάτι σου το φύλλο από το χέρι που κρατάει το ένα.
freedubus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 έλα πάμε http://www.youtube.com/watch?v=1cASphYBZ58
tsifotis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Εκτος απο τραπουλοχαρτα παιζεται και με 3 ποτηρακια που στο ενα υπαρχει μπιλια και αντιστοιχει στον δικο μας "παπα". Ο πιο καφρος παπατζης που εχω πετυχει ητανε στην ραμπλα της βαρκελωνης. Ειχε μια παρεα απο κραχτες που και καλα τζογαρανε με φωτοτυπια(!) πενηνταευρου με τον εξης τραγικο τροπο: Κανανε τους παικτες/περαστικους για να μαζευεται κοσμος. Οταν βαζανε το πενηνταρικο φωτοτυπια πανω στο ποτηρακι, κερδιζανε πανηγυριζανε και το περνανε πισω. Προσεξτε, λες και απευθυνοτανε σε λοβοτομημενους, δεν βαζανε το κακοφωτοτυπημενο πενηνταευρο και παιρνανε 2 αλλα το ιδιο πισω. Βλεπω μια γερμανιδα πενηνταρα τουριστρια πλησιαζει. Ο παπατζης δεν το παει καλα. Το θυμα δινει το πενηνταευρω και θριαμβευτικα δειχνει το τριτο δεξια. Ο τραγικος παπατζης σηκωνει το μεσαιο και της λεει λυπαμαι χασατε με συμπονετικο χαμογελο. Τρελαινεται αυτη βγαζει φλυκταινες με τους κραχτες ως ψυχραιμοι περαστικοι να προσπαθουνε να την πεισουνε να μαθει να χανει με αξιοπρεπεια. Ασχετο, αλλα ενω εβλεπα ολα αυτα και ελεγα τι θρασυτατοι απατεωνες υπαρχουνε διαπιστωνω οτι μου βουτηξανε ενα siemens κινητο της πλακας κοστους 20 ευρω απο το σακιδιο πλατης. Γι' αυτο Μαδριτη πορ σιεμπρε. Εν ολιγοις, Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ - καλυτερα να τζογαρεις μεθυσμενος σε κουτσα αλογα, πιο ωριμη επενδυση. 2
caution Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχει τηλεκοντρόλ και τρελά ρε - απλά είναι 4-5 κόλπα (εκτός από τον ενδιάμεσο πέταμα) που αν έχει χέρι ο παπατζής, στα "πουλάει" πολύ εύκολα. Ούτε καν προσπαθεί Και επειδή συνήθως έχει φάει την ζωή του στο πεζοδρόμιο, ξέρει και "κόβει" χαρακτήρες και αν δει ότι μπορεί να σε γδύσει, θα σου "χαρίσει" και μερικές γύρες έτσι για να κολλήσεις. Αρτίστες είναι - δεν παίζει να τους τα πάρετε! Όσο πιο νωρίς το καταλάβετε και ξεσκαλώσετε από τα "εγώ έχω μάτι", τόσο λιγότερα θα χάσετε 1
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 pasxa_axsap λίγα έχασες http://gr.news.yahoo.com/%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%AC-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B1-023625821.html Μου έκανε εντύπωση το «οχτώ» συνεργάτες.
GeminiMAX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Διάβασα τα περί τηλεκοντρόλ και μαγικών και με πιάσανε τα γέλια. Οκ σίγουρα όλοι καταλάβατε οτι ο παπατζής δεν είναι μόνος του αλλά με άλλους 2-3 αβανταδόρους-τσιράκια. Οκ σίγουρα καταλάβατε οτι ο παπατζής όταν ρίχνει τα φύλλα, έχει μια επιδεξιότητα σε αυτο,για να χάνει το κορόιδο που θα ποντάρει. Αυτό που δεν ξέρετε είναι τί γίνεται αν το κορόιδο, έστω και κατα λάθος, κερδίσει. Προσοχή, δεν λέω για τα τσιράκια του που κερδίζουν για να δελεάσουν τα κορόιδα. ¨Επειδή έχω κερδίσει και ξέρω θα σας πω εγώ ποιο είναι το μαγικό που κανει η παρέα των παπατζήδων!!! Αν έχετε προσέξει (που είμαι σίγουρος ότι δεν το έχετε!!!) το παιχνιδι με τις κάρτες παίζεται πάνω σε μια χάρτινη κούτα ή σε ένα τελάρο και όχι σε κάτι σταθερό (στα μαρμάρινα σκαλοπάτια μια πολυκατοικίας ας πουμε ή σε ενα παγκάκι). ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ Μάλλον αυτο είναι το μισό μαγικο... Επειδη μερικοι νομίζουν ότι ο παπατζης θα τους πληρωσει (λες και είναι ο ΟΠΑΠ χαχααχα) αν κερδισουν στην μαντεψιά θα σας αφήσω να το σκεφτείτε. Έδωσα το πρωτο κομμάτι-συστατικό του μαγικού. Το έκανα για να μην ψάχνετε τηλεκοντρολ χαχαχα και άλλα τέτοια... ΑΝ δεν το βρει κάποιος σε 1-2 μερες θα σας το αποκαλύψω. 1 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Διάβασα τα περί τηλεκοντρόλ και μαγικών και με πιάσανε τα γέλια. Οκ σίγουρα όλοι καταλάβατε οτι ο παπατζής δεν είναι μόνος του αλλά με άλλους 2-3 αβανταδόρους-τσιράκια. Οκ σίγουρα καταλάβατε οτι ο παπατζής όταν ρίχνει τα φύλλα, έχει μια επιδεξιότητα σε αυτο,για να χάνει το κορόιδο που θα ποντάρει. Αυτό που δεν ξέρετε είναι τί γίνεται αν το κορόιδο, έστω και κατα λάθος, κερδίσει. Προσοχή, δεν λέω για τα τσιράκια του που κερδίζουν για να δελεάσουν τα κορόιδα. ¨Επειδή έχω κερδίσει και ξέρω θα σας πω εγώ ποιο είναι το μαγικό που κανει η παρέα των παπατζήδων!!! Αν έχετε προσέξει (που είμαι σίγουρος ότι δεν το έχετε!!!) το παιχνιδι με τις κάρτες παίζεται πάνω σε μια χάρτινη κούτα ή σε ένα τελάρο και όχι σε κάτι σταθερό (στα μαρμάρινα σκαλοπάτια μια πολυκατοικίας ας πουμε ή σε ενα παγκάκι). ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ Μάλλον αυτο είναι το μισό μαγικο... Επειδη μερικοι νομίζουν ότι ο παπατζης θα τους πληρωσει (λες και είναι ο ΟΠΑΠ χαχααχα) αν κερδισουν στην μαντεψιά θα σας αφήσω να το σκεφτείτε. Έδωσα το πρωτο κομμάτι-συστατικό του μαγικού. Το έκανα για να μην ψάχνετε τηλεκοντρολ χαχαχα και άλλα τέτοια... ΑΝ δεν το βρει κάποιος σε 1-2 μερες θα σας το αποκαλύψω. λεγε
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ένας εκ των τσιρακίων κάνει πως πέφτει στο τελάρο τα ρίχνει όλα κάτω και χαλάει τα φύλλα. Τι κερδίζω;
GeminiMAX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ένας εκ των τσιρακίων κάνει πως πέφτει στο τελάρο τα ρίχνει όλα κάτω και χαλάει τα φύλλα. Τι κερδίζω; Ενταξει, σχεδον το βρηκες αλλά σου διεφυγε μια πολυ σημαντικη λεπτομερεια. Εαν λοιπον καποιος ασχετος κερδισει, ενας εκ των τσιρακίων φωνάζει , αστυνομια-αστυνομια, κλωτσάει το τελαρο-χαρτόκουτα, πεφτουν ολα τα φυλλα κάτω, σε κλασματα δευτερολεπτου στριβουν ολοι και μενει το θυμα με τον παπα στο χερι!!! Το αστυνομια-αστυνομια το φωναζει για να πανικοβληθει και το θυμα. Αν εχετε δει την ταινια ΄΄το κεντρι΄΄ (the sting) καπως ετσι, στριβει δηλαδη και το θυμα για να μην καταληξει σε κανα κρατητηριο. Αν βεβαια το θυμα επιμενει με τσαμπουκα να πληρωθει, τοτε μπορει και να βγουν μαχαιρια. Ετσι λοιπον ο παπατζης βγαινει κερδισμενος ΠΑΝΤΑ. Δεν υπαρχει πεπριπτωση να του παρεις ουτε 20ευρω ουτε 10ευρω. Γι αυτο μακρυα απο τετοιες φάσεις. Ακομα και απο περιεργεια να πας να δεις μπορει να σου φανε την πορτοφολα!! Πειτε το και σε κανα γνωστο να φυλαγεται. 1
kurkosdr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Προσπερναω χωρις να δωσω σημασια και εκεινη την ωρα μου λεει ενας: Πω πω τι του εχουν κανει του ανθρωπου, του εχουν σημαδεψει το φυλλο, κατσε να δεις. Κλασσική περίπτωση "αβανταδόρου" (=κράχτης που ψαρεύει ανυποψιαστους). Λες και υπαρχει περιπτωση ο παπατζής που πιανει χαρτια στα χερια του τοσες ωρες καθε μερα, και ειναι της πιάτσας, να μην δει τα σημαδια, αλλά να τα δεις εσύ και γω... Κοινη λογικη... ΥΓ: Σε ιδιαιτερα κωμικες περιπτωσεις, ο παπατζής φοραει δηθεν τα γυαλιά του γκαβουλιακα ("δεν βλεπει καλα") ή κανει πως του πεφτουν τα φυλλα και τσακιζει η μια γωνια του παπα, και καλα οτι το φυλλο σημαδεύτηκε κατα λαθος (μετα ειτε το ισιωνει και τσακιζει αλλο φυλλο χωρις να το δεις, ειτε το αντικαθιστα με δευτερο παπα που εχει και τσακιζει αλλο φυλλο). Τετοιες εποχες στενοτητας σε ορισμενες συνοικιες της Αθηνας ολα τα βλεπεις...
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 θυμαμαι πολυ παλια που κατεβαινα μοναστηρακι με τον φαδερ και πετυχαιναμε παπατζηδες.. ολα αυτα που ακουστηκαν πολυ σωστα...αλλα διαφωνω στα εξης 1. αν κερδισεις μπορει να παιχτει η φαση "αστυνομια αστυνομια" αλλα εγω σε φασεις που ειδα καποιους να κερδιζουν..οχι αβανταδορους αλλα κανονικους "περαστικους" παιχτες..συνηθως ο παπατζης τον πληρωνε και του ελεγε το κλασικο δελεαρ "παιζεις τα διπλα?" Ο παιχτης νομιζει οτι εχει ρεντα/ειναι γαματος/επιασε το ταυρο απο τα κερατα/θα ξαφρισει τον παπατζη δεχοταν..και ολοι καταλαβαινετε την συνεχεια 2.Δεν ειπωθηκε οτι οταν πονταρεις το χρημα σε καποιο χαρτι και χασεις , δεν μπορεις να ανοιξεις με το ετσι θελω τα υπολοιπα.Συνηθως πρεπει να "πληρωσεις" για να τα δεις. Δηλ χανει ο παιχτης νο1 και ο παιχτης νο2 που σκεφτεται "μα τον μαλακα , τι πηγε και ειπε το μεσαιο , στο δεξι χαρτι ειναι ο παπας" , πρεπει να ακουμπησει χρημα.Δηλαδη το στοιχημα συνεχιζεται...με τα 2 χαρτια.. 50-50 οποιος εχει αντερα το παιζει...χαμενος δεν βγαινει ο παπατζης..στην τελικη οτι πηρε απο τον νο1 , θα το δωσει στον νο2 , μεσα δεν μπαινει.Στην καλυτερη εβγαλε διπλο κερδος. Αυτο το λεω γιατι ειχα τυχει σε φασεις που εχανε ο παιχτης και πηγαινε να ανοιξει τα αλλα χαρτια και τον εκοβε ο παπατζης , δεν τον αφηνε. To αλλο παιχνιδι ηταν ακομα πιο επικο. Τραπεζακι με σχεδιασμενο εναν κυκλο και σου εδινε τρεις μεταλλικους κυκλους.Προφανως τα μεγεθη ολων αυτων ηταν μελετημενα.Ο σκοπος ηταν να ριξεις απο μικρο υψος τους τρεις μεταλλικους κυκλους και να καλυψεις ΠΛΗΡΩΣ τον σχεδιασμενο κυκλο στο τραπεζακι...να μην υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ.. Στο εκανε αυτος..το πετυχαινε παντα...ελεγες ενταξει..ποσο δυσκολο ναναι....εεε ηταν αρκετα 2
aris1986 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Παπατζηδες στορυ θυμαμαι οταν ημουν 20 χρονων και ειχαμε κατεβει κεντρο να ψωνίσουμε ρουχα παπουτσια. Ημουν με εναν φιλο μου και να μην τα πολυλογω εχασε 150 ευρώ. Τον γεμισα μουντζες και τσαντιστηκε μαζι μου και εφυγε...! Εγω πηγα εκανα τα ψωνια μου κανονικά. Δεν αντεχω δράματα, επαιξες ενω σου πα οχι και εχασες.... Λουσου τα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα