Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι καλυτερο να μην κοιτας και να πεις στην τυχη ενα φυλλο. Εχεις πιο πολλες πιθανοτητες μαλλον.

Αυτο που λεω ισχυει λετε?

Ή ακομα καλυτερα να κοιτας και να πεις ενα στην τυχη απο τα αλλα 2 και οχι απο αυτο που νομιζεις?

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικα, με στοιχηματικους ορους, ο παπάς έχει γκανιότα 100% :-D

ΔρΛο εστω και αν κατάφερνες και τον έπειθες έχεις 33% πιθανοτητες :) = τεράστια γκανιότα = χάνεις σε ταχύ ρυθμό τα λεφτά σου.

pasxa οπως ανεφερα δεν εχει να κανει με το ποιο φυλλο θα διαλεξεις, απλα το οτι στα μπερδευει το κανει πιο ευκολο γι αυτον να μπορεσει να σου πει και ενα "οριστε ανοιξε το μονος σου να δεις" οταν ειναι σιγουρος

Δημοσ.

πως λέγεται ο παπάς στα αγγλικά

Μ'αρέσει που κάνεις το MSc σου στην Σκωτία κ δεν ξερεις ούτε πως λέγεται ο παπάς.

Priest,Praetorianε....PRIEST!!!!

Here Priest,

There Priest

Where's the Priest!!!

:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Γκανιοτα?

sorry ρε πάσχα αλλά αφού δεν ξέρεις καν τι ημαίνει γκανιότα που πας και μπλέκεις με παπατζήδες!!!

να λες πάλι καλά που δε σου πήραν τα σώβρακα

Δημοσ.

ΔρΛο εστω και αν κατάφερνες και τον έπειθες έχεις 33% πιθανοτητες :) = τεράστια γκανιότα = χάνεις σε ταχύ ρυθμό τα λεφτά σου.

Μια ερωτηση σε αυτο. Αν υποθεσουμε οτι ξερουμε για ενα φυλλο (οταν τελειωσει να κανει τα κολπα του) οτι σιγουρα δεν ειναι ο παπας. Οταν το αποκλειουμαι εκεινο και παιζουμε αναμεσα σε 2, τοτε η πιθανοτητα δεν ειναι 33,3 αλλα 66,6? Σωστα?

Δημοσ.

sorry ρε πάσχα αλλά αφού δεν ξέρεις καν τι ημαίνει γκανιότα που πας και μπλέκεις με παπατζήδες!!!

να λες πάλι καλά που δε σου πήραν τα σώβρακα

Δηλαδη μονο οποιος ξερει τι ειναι μπορει να παιξει ε? Κατσε τωρα γιατι λες οτι να ναι και με βγαζεις απο τα ρουχα μου...

Δεν θα ασχοληθω. Εχω τον πονο μου εχω και εσενα. Δηλαδη δεν ξερω τι θα πει κατι στο στοιχημα και το πως παιζεται, αρα δεν μπορω να παω να παιξω 2-3 παιχνιδια ασσο, διπλο, χ κλπ?

το πορτοφολι πως και γλυτωσε εκει μεσα στα στριμωξίδια με τα χαμινια

Δεν εχω πορτοφολι..

Δημοσ.

Μια ερωτηση σε αυτο. Αν υποθεσουμε οτι ξερουμε για ενα φυλλο (οταν τελειωσει να κανει τα κολπα του) οτι σιγουρα δεν ειναι ο παπας. Οταν το αποκλειουμαι εκεινο και παιζουμε αναμεσα σε 2, τοτε η πιθανοτητα δεν ειναι 33,3 αλλα 66,6? Σωστα?

Μην πας να το μπλέξεις με το Monty Hall problem γιατί είναι διαφορετικό.

Αν αποκλείσεις ένα(εστω βλεπεις με οραση σουπερμαν) οι πιθανότητές σου είναι 50-50.

Δημοσ.

Ναι, εγω απλα ρωτησα γιατι κατι τετοιο ελεγε στο εργο 21 με τον kevin spacey και δεν ξερω αν το εχω καταλαβει σωστα, αν ισχυει κλπ, για αυτο και ρωτησα...

Δημοσ.

Αι καλα. Ειμαι ασχετος. Ουτε τωρα καταλαβα...παω να δω στον γοογλη...

Ας πούμε στη Ευρωπαϊκή ρουλέτα με ένα 0 (36 νούμερα + 0)

Ας πούμε το παιχνίδι μαυρο-κόκκινο.

αν ποντάρεις στο χρώμα που θα βγει κερδίζεις αλλιώς χάνεις.

- τις 18/37 φορές κερδίζουν αυτοί που έχουν ποντάρει στο κόκκινο αλλά χάνουν αυτοί που έχουν ποντάρει στο μαυρο

- το ίδιο αλλά με ανάποδα τα χρώματα για τις άλλες 18/37 φορές

μέχρι εδώ η μπάνκα κατα μέσο όσο ούτε χάνει ούτε κερδίζει αφού απλά παίρνει λεφτά από τους μεν και τα δίνει στους δε

αλλα

1/37 χάνουν όλοι, οπότε στατιστικά κάθε 100 γυρίσματα η μπάνκα θα κερδίσει τα λεφτά που είναι στο τραπέζει τις 2,7 φορές (ή περίπου 27 στις χίλιες)

• Thanks 1
Δημοσ.

Δηλαδη μονο οποιος ξερει τι ειναι μπορει να παιξει ε? Κατσε τωρα γιατι λες οτι να ναι και με βγαζεις απο τα ρουχα μου...

Δεν θα ασχοληθω. Εχω τον πονο μου εχω και εσενα. Δηλαδη δεν ξερω τι θα πει κατι στο στοιχημα και το πως παιζεται, αρα δεν μπορω να παω να παιξω 2-3 παιχνιδια ασσο, διπλο, χ κλπ?

Δεν εχω πορτοφολι..

Το στοίχημα θεωρητικά δεν είναι στημένο.

Ο παπάς είναι το κλασσικότερο παράδειγμα των "τσακαλιών" που τσακίζουν τους πρωτάρηδες.

και ναι

θεωρητικά αν δεν ξέρεις ποιά ομάδα είναι καλύτερη, η Μπαρτσελόνα ή Ο κάτω-πετραλωνιακός μη παίζεις στοίχημα. Θα χάσεις σίγουρα καθώς οι πιθανότητες είναι εναντίον σου.

ΥΓ: χωρίς διάθεση να στη πω αλλά γενικά απόφευγε τα τυχερά παιχνίδια, ιδιαίτερα αυτά που δεν φημίζονται για την καθαρότητα του χώρου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...