Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοι απο σας θα εχουν τυχει στην αθηνα κυριως σε μικρο-πηγαδακι λιγων ατομων οπου 1 παιζει τον παπα,

εχει και 3-4 συνεργους να βαζουν και να κερδιζουν-χανουν και καποιος αληθινος παικτης η παικτρια

να χανει ΠΑΝΤΑ τα χρηματα που βαζει σε 1 απο τα 3 τραπουλοχαρτα η ακομα και πονταροντας στα 2 !

Φυσικα καποιο κολπο υπαρχει και μιας και ετυχε να δω ενα αρθρο στο Ιντερνετ με καπιους που το παιζανε παρανομα

θα ηθελα να μαθω απο περιεργεια με ποιο τροπο κλεβουν!!! Μη μου πει κανεις οτι το κανουν γρηγορα και σαχλαμαρες

γιατι δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να μην ειναι εστω τυχερος καποιος και να μαντεψει 1 φορα σωστα! Εγω πιστευω οτι

αναλογα με το τι διαλεγει το θυμα με καποιο τηλε-κοντρολ η με κατι αλλο ο παπας αλλαζει το τελικο φυλλο. Δεν ξερω ομως. Ας μας πει καποιος αν ξερει!!!

• Confused 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειχα κατσει μια φορα να παρατηρησω ενα τετοιο πηγαδακι,χωρις να δωσω λεφτα

και στις 9 απο τις 10 φορες μαντεψα σωστα...

ισως φταιει που εχω ματι που πιανει πολλα fps :P

• Like 14
Δημοσ.

Γιατί πρέπει να χρειάζεται κόλπο. Οι πιθανότητες είναι εναντίον του παίκτη + ότι θα υπάρχει φαντάζομαι μια στάνταρ κίνηση που ξεγελά το μάτι.

Υποθέτω ότι κάποιος παπατζής μπορεί ευκολα να βρει τον παπά όταν παίζει εναντίον κάποιου άλλου παπατζή.

Όσο για τηλεκοντρόλ για δράκους μη ξεχνάς ότι ο παπας παίζεται επί δεκαετίες (αν όχι περισσότερο από αιώνα)

• Like 2
Δημοσ.

Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση δέν είναι να βρείς που είναι ο παπάς,άλλα που δέν είναι:

Αν είσαι σίγουρος οτι βρωμάει ψάρι και γίνονται μαγικές αλλαγές,το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις που δέν είναι ο παπάς και να ανοίξεις τα χαρτιά αυτά.

Το τρίτο (και τουμπαρισμένο) χαρτί θα πρέπει -λογικά- να έχει τον παπά.Ακόμα και αν δέν τον έχει όμως,το λαμόγιο δέν θα τολμήσει να αποκαλύψει το χαρτί γιατί θα τον πάρουν με τις πέτρες.

protip:Σε περίπτωση νίκης απομακρύνσου εγκαίρως απο την περιοχή,για να μήν βρεθείς "τυχαία" σε κανα χαντάκι

• Like 3
Δημοσ.

Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση δέν είναι να βρείς που είναι ο παπάς,άλλα που δέν είναι:

Αν είσαι σίγουρος οτι βρωμάει ψάρι και γίνονται μαγικές αλλαγές,το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις που δέν είναι ο παπάς και να ανοίξεις τα χαρτιά αυτά.

Το τρίτο (και τουμπαρισμένο) χαρτί θα πρέπει -λογικά- να έχει τον παπά.Ακόμα και αν δέν τον έχει όμως,το λαμόγιο δέν θα τολμήσει να αποκαλύψει το χαρτί γιατί θα τον πάρουν με τις πέτρες.

protip:Σε περίπτωση νίκης απομακρύνσου εγκαίρως απο την περιοχή,για να μήν βρεθείς "τυχαία" σε κανα χαντάκι

λόγω ελαφριάς ενασχόλησης με ταχυδακτυλουργικά, να αναφέρω οτι έχεις άδικο στο bold.

α)Το σωστό χαρτί είναι πάντα ενα απο τα 3 που υπάρχουν στο τραπέζι (δεν υπαρχουν 4 χαρτια, δεν στο κρυβει στα μανικια κλπ)

β)Υπάρχουν 3 τρόποι για τις 3 θέσεις που μπορεί να ρίξει το σωστο και να μοιαζουν πανομοιότυποι.

γ)Αν κατα τύχη (33%) επιλέξεις το σωστό, μπορεί, με ταχυδακτυλουργικο τροπο και χωρις να πάρεις χαμπάρι να στο αλλάξει μετά την ΤΕΛΙΚΗ επιλογή σου.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά το κομμάτι αυτό είχε αναφερθεί απο τον ίδιο τον ταχυδακτυλουργό σε ένα βίντεο που είχε ανέβει πρόσφατα στα περίεργα και ενδιαφέροντα.

Σαφώς και παίζει πάντα η πιθανότητα 1/3,άλλα ο τζογαδόρος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής (τι είπα τώρα) για να αφήσει το παπατζή να τον ξεγελάσει ακόμα και μετά την επιλογή του.

Δημοσ.

γ)Αν κατα τύχη (33%) επιλέξεις το σωστό, μπορεί, με ταχυδακτυλουργικο τροπο και χωρις να πάρεις χαμπάρι να στο αλλάξει μετά την ΤΕΛΙΚΗ επιλογή σου.

Για εξήγησέ το αυτό. Πως ακριβώς το κάνει

Δημοσ.

ειχα κατσει μια φορα να παρατηρησω ενα τετοιο πηγαδακι,χωρις να δωσω λεφτα

και στις 9 απο τις 10 φορες μαντεψα σωστα...

ισως φταιει που εχω ματι που πιανει πολλα fps :P

Δεν πιάνει πολλά fps, αν προσπαθούσες να παίξεις με λεφτά θα το διαπίστωνε η τσέπη σου. Όλοι μαντεύουν σωστά τον παπά, μέχρι να πέσει χρήμα στο τραπέζι.

Για όποιον έχει άπλετο χρόνο η εκπομπή The Real Hustle είχε δείξει έναν από τους τρόπους που κλέβουν οι παπατζήδες. Ένα φεγγάρι είχα μάθει να το κάνω κι εγώ, βασικά όταν στο τέλος πετάει τα φύλλα στη σειρά αντί να πετάξει αυτό που "φυσιολογικά" θα έπιανε το μάτι (το πάνω), πετάει το κάτω.

Σιγά μην κατάλαβε κανείς Χριστό θα μου πει τώρα από την περιγραφή, αλλά αν κάποιος μου πει πως λέγεται ο παπάς στα αγγλικά, μπορεί και να εντοπίσω το βιντεάκι στο youtube.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Για εξήγησέ το αυτό. Πως ακριβώς το κάνει

συνήθως με μια τεχνική που λέγεται "μεξικάνικη αλλαγή".

three card monte λεγεται στα αγγλικα ο παπας.

Δημοσ.

Thanks. Αυτό το πέταγμα εννοούσα. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι ακόμα, ανάλογα με τον παπατζή και τι έχουν καταλάβει αυτοί που παίζουν μαζί του.

• Thanks 1
Δημοσ.

Mιας και παιζετε με τον πονο μου ας απαντησω με την προσφατη εμπειρια μου.

Καταρχην σπανια παιζω τυχερα παιχνιδια...

Μου ειχαν πει μικρος οτι ο ''Παπας'' ειναι στημενο και οτι ολοι οσοι ειναι γυρω του ειναι δικοι του κλπ κλπ κλπ....

Ολα αυτα μου περασαν απο το μυαλο οταν Εχασα τα λεφτακια μου Σαββατο μεσημερι στο Θησειο... :cry:

Ειμαι με την κοπελα και προχωραμε να συναντησουμε καποιον. Οπως πηγαινουμε βλεπω καποιους να παιζουν ''Παπα''. Προσπερναω χωρις να δωσω σημασια και εκεινη την ωρα μου λεει ενας: Πω πω τι του εχουν κανει του ανθρωπου, του εχουν σημαδεψει το φυλλο, κατσε να δεις. Ετσι και εγω απλα κοιταω χωρις ενδιαφερον τα φυλλα να δω αν εχει καποιο κατι. Δεν βλεπω ομως τιποτα το παραξενο. Εκεινη την ωρα εχει ενας 20 ευρω στο χερι και αλλος ενας 50. Λεει ο παπατζης, εδω παπας και δειχνει το φυλλο. Και ξεκιναει. Εδω παπας εκει παπας που ειναι ο παπας? Εγω το εχω βρει μεσα μου νομιζω. Αυτος με το 20αρικο ειπε αλλου απο εκει που νομιζα και ο αλλος με τα 50 στο δικο μου. Ανοιγει του 20αρικου, ασπρο το φυλλο και του παιρνει τα 20. Ανοιγει του 50αρικου και ηταν ο παπας. Του δινει 50. Πεταγεται ενας και λεει: Φιλε μπορω να παιξω μονο μια και να φυγω ετσι? Οχι αμα κερδισω ελα αλλη μια και ελα αλλη μια κλπ. Ναι του λεει ο παπατζης. Παιζουν αλλη μια και το εχω βρει νομιζω. Λεω εδω ειναι και δειχνω ενα χαρτι. Μου λεει ο παπατζης και αλλος ενας εκει διπλα, τα λεφτα στο χερι. Δηλαδη δεν μπορω να πονταρω τωρα, εξαρχης πριν ξεκινησει πρεπει να εχεις βγαλει τα λεφτα στο χερι. Τελοςπαντων το ειχα βρει αλλα δεν γινοταν να παιξω. Ετσι πεφτω στη λουμπα και στον επομενο γυρω κραταω ενα 20αρικο. Και ξεκιναει, εδω παπας εκει παπας που ειναι ο παπας? Λεω εδω και ακουμπαω το χερι μου κρατωντας τα λεφτα στο φυλλο που νομιζα. Το γυριζει και ηταν λευκο. Κολλαω, παιρνει το 20αρικο φυσικα και προσπαθω να καταλαβω τι εχει συμβει. Πως το εχασα... Παρακολουθω αλλους 2 γυρους (δεν εχω λεφτα στο χερι) και εχω βρει τον παπα στο μυαλο μου και τις 2 φορες και εχω πεσει μεσα. Ετσι λεω κατι θα εγινε και το εχασα. Καπου θα κολλησα. Δεν μπορουσα να τον αφησω να μου παρει το 20αρικο. Δεν μου περισσευαν κιολας. Ετσι λεω θα παιξω αλλο ενα 20αρικο να παρω πισω το χαμενο. Βγαζω τα λεφτα στο χερι και ξεκιναει, εδω παπας εκει παπας που ειναι ο παπας? Εδω λεω (εκει που νομιζα) το γυριζει, λευκο....Πω!!!! Μου παιρνει και το αλλο 20αρικο και δεν ξερω που να παω να πεσω....

Λοιπον τι πιστευω. Αυτοι γυρω του ειναι δικοι του και πονταρουν γενικα παιζεις δεν παιζεις απλα για να υπαρχει κοσμος. Για να παιξεις οπως λενε πρεπει να εχεις τα λεφτα στο χερι. Οταν δεν τα εχεις και κοιτας πονταρουν μονο οι δικοι του και το κανει ευκολο ωστε να το βρισκεις. Με το που βγαλεις εσυ λεφτα, αυτος ξερει δεν εισαι δικος του και το κανει καλα. Δηλαδη κανει το κολπο που ψαχνεις που εγω πιστευω ειναι οτι ξερει να σε μπερδευει τελεια. Δηλαδη εχει ενα φυλλο στο χερι και πιανει και αλλο ενα μαζι και πεταει το πανω που εχει στην παλαμη του και οχι το κατω που εσυ νομιζεις και 2-3 φορες να το κανει αυτο εσυ πιστευεις οτι ειναι αλλου...

Αφηστε τα...ακομα κλαιω....

Ειναι καλυτερο να μην κοιτας και να πεις στην τυχη ενα φυλλο. Εχεις πιο πολλες πιθανοτητες μαλλον.

• Like 1
Δημοσ.

συνήθως με μια τεχνική που λέγεται "μεξικάνικη αλλαγή".

Αυτό γίνεται φαντάζομαι αν γυρίσει το φύλο αυτός. Εννοείται του λες "Εγώ θα το γυρίσω".

Δημοσ.

Αυτό γίνεται φαντάζομαι αν γυρίσει το φύλο αυτός. Εννοείται του λες "Εγώ θα το γυρίσω".

εσυ θα αγγιξεις τα φυλλα μονο αν ειναι σιγουρος. Και θα είναι μονο αν με το που θα σου ανοιξει το πρωτο για να σου δειξει οτι δεν ειναι αυτο, το παιρνει, το αλλαζει με το καλο και το βαζει στο χερι του.

pasxa κλασσικη περιπτωση βλαβης.

http://www.youtube.com/watch?v=B1xlZDJI220

Σαν κορόιδο πιάστηκες να τα χάσεις βιάστηκες

φύλαγαν στη γωνιά οι τσιλιαδόροι

και σου τα τρώγανε οι αβανταδόροι

• Like 1
Δημοσ.

εσυ θα αγγιξεις τα φυλλα μονο αν ειναι σιγουρος.

Προφανώς δεν έχω παίξει ποτέ παπά αλλά αν έπαιζα θα ζήταγα να άνοιγα ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ 3 φύλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...