KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 εχω μια μητρικη asus p5gd2 premium..και αποτι λεει το site της asus..οι drivers λενε μεχρι vista..μπορω να τα βαλω η οχι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 το υπόλοιπο σύστημα?
ss13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 εχω μια μητρικη asus p5gd2 premium..και αποτι λεει το site της asus..οι drivers λενε μεχρι vista..μπορω να τα βαλω η οχι? Ναι βάλε τα και εδώ είμαστε !!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 συστημα εχει μια εξωτερικη καρτα ηχου γιατι η onboard εχει προβλημα..εναν σκληρο sata 80ρη επεξεργαστη pentium 4 3.6 ghz και 2 ram (2x) 512mb και γραφικων μια geforce 9600gt..και να αναφερω κ αλλο ενα προβλημα..φρεσκοεγκατεστησα τα xp sp3 με drivers κτλ κτλ..αλλα μερικες φορες εκανε επανεκιννηση..εβγαζε bsod και γενικα τρελαινοτανε..εκανα τεστ τις ram και δεν βρηκα τιποτα..εκανα clear cmos και παλι τα ιδια..ο σκληρος λειτουργει μια χαρα και οι θερμοκρασιες επισης μια χαρα..μονο ανα εξαιρεσουμε την cpu που χρειαζεται παστα...και ξαφνικα παρατηρησα οτι 2 πυκνωτες εβγαζαν ενα υγρο..να φταιει αυτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 μείνε με windows XP, αδύναμος επεξεργαστής και πολύ λίγη ΡΑΜ... πυκνωτές (της μητρικής?) έβγαζαν υγρό? ε όσο να'ναι φταίει
disqualified Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 το οποιο και καλυτερα να μην επιχειρησεις να αγγιξεις. Και καλο θα ηταν το PC να αποσυρθει αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα για αλλο οσο φθηνο και να ειναι
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 disqualified να φταινε οι πυκνωτες για το συγκεκριμενο προβλημα? αν αγορασω πυκνωτες και τους βαλω με καποιο κολλητηρι? οχι ε? και αν δεν το κανω εγω γινεται να το παω σε εναν καθηγητη μου..η δεν φτιαχνεται καθολου?
doakes Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Αλλαξε τους πυκνωτες πριν σε αφησει η μητρικη.Δεν εχει πολυ ζωη μπροστα της αμα εχει φουσκωμενους πυκνωτες και μαλιστα υπαρχει και διαρροη των υγρων τους.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ναι το θεμα ειναι ποια ακριβως διαδικασια πρεπει να κανω για να τους αλλαξω? ειναι κριμα να παω για μητρικη γιατι πρεπει να ψαξω στις μεταχειρισμενες..και ο υπολογιστης δεν ειναι δικος μου ειναι ενος φιλου μου..
doakes Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Θα χρειαστεις ενα κολλητηρι μικρης ισχυος, καλαι, κοφτακι και τρομπα για την αφαιρεση της παλιας κολλησης.Τους νεους πυκνωτες θα τους αγορασεις απο ενα μαγαζι ηλεκτρονικων εξαρτηματων.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 επειδη φοβαμαι και μπορει να κανω μαμακια...να παω σε εναν καθηγητη μου να το κανουμε μαζι? γιατι εκτος απο αυτο δεν εχω τα εξαρτηματα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 να παω σε εναν καθηγητη μου να το κανουμε μαζι? γιατι εκτος απο αυτο δεν εχω τα εξαρτηματα. Δεν νομιζω πως χρειαζεσαι εγκριση απο καποιον απο μας για να πας στον καθηγητη σου Go for it
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 δικιο εχεις απλως εκεινος θα ξερει καλυτερα και θα παω γιατι δεν εχω ξαναπειραξει ποτε μητρικη και αυτος θα ξερει πως γινεται..ευχαριστω παιδια
doakes Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ειναι παντως κατι ιδιαιτερα δυσκολο η πολυπλοκο δες εδω σ αυτον τον οδηγο τις φωτογραφιες που δειχνουν πως γινεται. http://www.techne.gr/showthread.php?8377-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CF%85%CE%BA%CE%BD%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 εγινε αδερφε...θα προσπαθησω να μην τα κανω μανταρα...σε ευχαριστω πολυ για τον οδηγο..θα με βοηθησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα