Προς το περιεχόμενο

Windows 7 η οχι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια μητρικη asus p5gd2 premium..και αποτι λεει το site της asus..οι drivers λενε μεχρι vista..μπορω να τα βαλω η οχι?

Ναι βάλε τα και εδώ είμαστε !! :rolleyes:

Δημοσ.

συστημα εχει μια εξωτερικη καρτα ηχου γιατι η onboard εχει προβλημα..εναν σκληρο sata 80ρη επεξεργαστη pentium 4 3.6 ghz και 2 ram (2x) 512mb και γραφικων μια geforce 9600gt..και να αναφερω κ αλλο ενα προβλημα..φρεσκοεγκατεστησα τα xp sp3 με drivers κτλ κτλ..αλλα μερικες φορες εκανε επανεκιννηση..εβγαζε bsod και γενικα τρελαινοτανε..εκανα τεστ τις ram και δεν βρηκα τιποτα..εκανα clear cmos και παλι τα ιδια..ο σκληρος λειτουργει μια χαρα και οι θερμοκρασιες επισης μια χαρα..μονο ανα εξαιρεσουμε την cpu που χρειαζεται παστα...και ξαφνικα παρατηρησα οτι 2 πυκνωτες εβγαζαν ενα υγρο..να φταιει αυτο?

• Super Moderators
Δημοσ.

μείνε με windows XP, αδύναμος επεξεργαστής και πολύ λίγη ΡΑΜ...

πυκνωτές (της μητρικής?) έβγαζαν υγρό? ε όσο να'ναι φταίει :P

Δημοσ.

το οποιο και καλυτερα να μην επιχειρησεις να αγγιξεις.

Και καλο θα ηταν το PC να αποσυρθει αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα για αλλο οσο φθηνο και να ειναι

Δημοσ.

disqualified να φταινε οι πυκνωτες για το συγκεκριμενο προβλημα? αν αγορασω πυκνωτες και τους βαλω με καποιο κολλητηρι? οχι ε? και αν δεν το κανω εγω γινεται να το παω σε εναν καθηγητη μου..η δεν φτιαχνεται καθολου?

Δημοσ.

Αλλαξε τους πυκνωτες πριν σε αφησει η μητρικη.Δεν εχει πολυ ζωη μπροστα της αμα εχει φουσκωμενους πυκνωτες και μαλιστα υπαρχει και διαρροη των υγρων τους.

Δημοσ.

ναι το θεμα ειναι ποια ακριβως διαδικασια πρεπει να κανω για να τους αλλαξω? ειναι κριμα να παω για μητρικη γιατι πρεπει να ψαξω στις μεταχειρισμενες..και ο υπολογιστης δεν ειναι δικος μου ειναι ενος φιλου μου..

Δημοσ.

Θα χρειαστεις ενα κολλητηρι μικρης ισχυος, καλαι, κοφτακι και τρομπα για την αφαιρεση της παλιας κολλησης.Τους νεους πυκνωτες θα τους αγορασεις απο ενα μαγαζι ηλεκτρονικων εξαρτηματων.

Δημοσ.

επειδη φοβαμαι και μπορει να κανω μαμακια...να παω σε εναν καθηγητη μου να το κανουμε μαζι? γιατι εκτος απο αυτο δεν εχω τα εξαρτηματα.

• Moderators
Δημοσ.

να παω σε εναν καθηγητη μου να το κανουμε μαζι? γιατι εκτος απο αυτο δεν εχω τα εξαρτηματα.

Δεν νομιζω πως χρειαζεσαι εγκριση απο καποιον απο μας για να πας στον καθηγητη σουwink.gif

Go for it

Δημοσ.

δικιο εχεις :) απλως εκεινος θα ξερει καλυτερα και θα παω γιατι δεν εχω ξαναπειραξει ποτε μητρικη και αυτος θα ξερει πως γινεται..ευχαριστω παιδια :)

Δημοσ.

Δεν ειναι παντως κατι ιδιαιτερα δυσκολο η πολυπλοκο δες εδω σ αυτον τον οδηγο τις φωτογραφιες που δειχνουν πως γινεται.

http://www.techne.gr/showthread.php?8377-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CF%85%CE%BA%CE%BD%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...