Palp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις μηχάνημα αθόρυβο αν προσέχεις τα κομμάτια που βάλεις μέσα. Νομίζω υπάρχουν θέματα στις "αναβαθμίσεις" για δημιουργία αθόρυβων υπολογιστών. Π.χ. το shuttle desktop μου κάνει τον ίδιο θόρυβο σε idle/load με το mbp 2010.
kebinB Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάλι είμαι της γνώμης ότι θα έπρεπε να υπάρχουν κι άλλες εταιρίες που να κάνουν αυτό που κάνει η Apple και να υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι κρίμα να αλωνίζουν μόνοι τους. Πόσο μάλλον τώρα, που αυτή η ιστορία με την ένωση του OS X και του iOS, φαίνεται να ευνοεί αποκλειστικά και μόνο τα iPhone και iPad, οπότε οι υπολογιστές μένουν ξεκρέμαστοι. Με ενδιαφέρει, όμως, πάρα πολύ αυτό που γράφεις, για την εγκατάσταση OS X σε ένα "αυτοσχέδιο" Mac PRO. Η ερώτησή μου, όμως, είναι η εξής: Μπορώ πραγματικά να φτιάξω το ίδιο αθόρυβο και με χαμηλές θερμοκρασίες μηχάνημα, όπως έχω με τον iMac; Ή μιλάμε για φάση "ε, ΟΚ, καλά είναι κι έτσι". Η ησυχία είναι για μένα πολύτιμη. γίνετε, το χάκι μου ειναι πολύ πιο αθόρυβο απο κάθε iMac η macbook pro, και με το αυτί στο tower με δυσκολία το ακούω. φυσικά έχει γίνει το απαραίτητο ψάξιμο για ανεμιστήρια, τροφοδοτικό και κατάληλο case με ηχωμονοτικό υλικό. για θερμοκρασίες να μην μιλήσω.... η γνώμη μου για το χάκι: δεν ειναι για τον καθένα, θέλει ψάξιμο και όρεξη και να ειναι έτοιμος να αντιμετοπίσει το οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα