Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor: Warfighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Auτο το bug οπου οι εχθροι δεν σκοτωνοταν το συνεβη μονο μια φορα εκει οπου πρεπει με το sniper να καθαρισεις ολους τους τρομοκρατες που ειναι στις ταρατσες των κτιριων για να περασει το ελικοπτερο. Στους 2 τελευταιους οσο και να τους πυροβολουσα δεν παθαιναν τιποτα και ετσι εχασα πολλες φορες γιατι κατεριψαν το ελικοπτερο αλλα μετα απο πολλες προσπαθειες σκοτωθηκαν. απο τοτε δεν ξαναεμφανιστηκε το bug αυτο

Auτο το bug οπου οι εχθροι δεν σκοτωνοταν το συνεβη μονο μια φορα εκει οπου πρεπει με το sniper να καθαρισεις ολους τους τρομοκρατες που ειναι στις ταρατσες των κτιριων για να περασει το ελικοπτερο. Στους 2 τελευταιους οσο και να τους πυροβολουσα δεν παθαιναν τιποτα και ετσι εχασα πολλες φορες γιατι κατεριψαν το ελικοπτερο αλλα μετα απο πολλες προσπαθειες σκοτωθηκαν. απο τοτε δεν ξαναεμφανιστηκε το bug αυτο

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανες restart το παιχνίδι και σου κάνει τα ίδια? Εγώ είχα ένα crash μετά το hot pursuit αλλά μετά από restart έπαιξε κανονικά. Κυκλοφορεί και ένα update πάντως.

Είχε κανεις άλλος αλλαγή της ανάλυσης και επαναφορά μετά το hot pursuit?

Τελικα βρηκα ενα profile , με ολες τις πιστες ξεκλειδωτες κ πηγα στην επομενη.

Η αναλυση σταθερη σε 1680Χ1050 (τελικα την σηκωνω) απο την αρχη.

Δημοσ.

Αυτούς αν τους ρίξεις πριν βγουν τα μπλε βελάκια πάνω τους , τους σκοτώνεις άνετα με την "ησυχία" σου

Κανονικά έχεις λίγο χρόνο και πρέπει να είσαι αλάνθαστος , πράγμα δύσκολο

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.

Οσο το προχωραω τοσο πιο πολυ μου αρεσει. Το αδικησα κοινως. Το παιχνιδι εχει πολυ καλη δραση.

Εκτος απο τα αριστα γραφικα εχω παθει σοκ απο τον ηχο. Καταρχας δεν ειχα δει οτι στις ρυθμισεις ηταν στα 5.1 . Το εβαλα στο σωστο για μενα στερεοφωνικο κ ουαου.

Τρομερη οπτικοακουστικη εμπειρια κ τελικα καλο gameplay. Νομιζω μου αρεσει πιο πολυ απο τα call of duty.

Δημοσ.

Οσο το προχωραω τοσο πιο πολυ μου αρεσει. Το αδικησα κοινως. Το παιχνιδι εχει πολυ καλη δραση.

Εκτος απο τα αριστα γραφικα εχω παθει σοκ απο τον ηχο. Καταρχας δεν ειχα δει οτι στις ρυθμισεις ηταν στα 5.1 . Το εβαλα στο σωστο για μενα στερεοφωνικο κ ουαου.

Τρομερη οπτικοακουστικη εμπειρια κ τελικα καλο gameplay. Νομιζω μου αρεσει πιο πολυ απο τα call of duty.

Η γιαγια μου να κυνηγαει τον παππου μου με τη σφουγγαριστρα ειναι καλυτερη απο το Call of Duty..

Δηλαδη το 50% μεσο ορο το παιχνιδι το εχει επειδη εχει καλο gameplay ε?Μαλιστα.Αλλιως θα ειχε 10%?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα παιχνίδια είναι για multiplayer, τι κριτική να κάνουμε κ να διαβάσουμε για το single!

Ακόμα κ γραφικα/ήχος στο multi να μην έχουν καμιά σχέση.

Δημοσ.

Την ειρωνια μπροστα , μπροστα την εχετε...δεν πειραζει. Προσωπικη αποψη εκφραζω. Η βαθμολογια που εχει το παιχνιδι στα διαφορα reviews δεν αντιστοιχει για μενα στο παιχνιδι αυτο. Ισως δε να ειναι κατευθυνομενα...

Τεσπα , προτρεπω τους φιλους εδω να το δοκιμασουν.

• Like 2
Δημοσ.

Ασχημα νεα για το medal of honor

http://www.vg247.com/2012/10/31/medal-of-honor-warfighters-poor-reviews-could-spark-the-end-of-the-franchise%E2%80%93-pachter/

To παιχνιδι πατωσε σε πωλησεις και η ea κατηγορει τα reviews γι αυτο. Μαλιστα υπαρχει και ο κινδυνος να μην ξαναβγει ποτε πια medal of honor!!

Δημοσ.

Καλά όλοι από τον θείο το έχετε;

Για το online κανείς δεν είπε τίποτα..

Προσπαθει να γινει cod αλλα δεν μπορει και τοσο. Αλλα προσπαθει καλα

Δημοσ.

Ναι, οι reviewers φταίνε... βέβαια...

Ετσι.Η ΕΑ εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια.Οταν οι ιδιοι reviewers δινουν μεσο ορο 85% στο απαραδεκτο Fifa 13 τοτε ολα καλα για την ΕΑ.Ποτε θα κλεισει αυτη η εταιρια επιτελους να ησυχασουμε απο δαυτους.Την μια τους φταιει η πειρατια, την αλλη οι reviewers, την αλλη ο αναδρομος Ερμης του gaming, την αλλη τους φταιει που τα pc δεν ειναι αρκετα δυνατα οπως οι κονσολες (η δικαιολογια τους που δεν κυκλοφορουσαν το Fifa σε pc).Κριμα που υπαρχει κοσμος που αγοραζει τα προιοντα τους.Η πολιτικη τους ειναι απαραδεκτη και δεν δινουν δεκαρα για τον πελατη τους.Αν βαλουμε και το φιασκο του ΝΒΑ Live καταλαβαινει κανεις οτι προκειται για ξεφτιλες που υποτιμουν τη νοημοσυνη του αγοραστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...