qsis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 εχεις κολλησει τελειως δηλαδη? δοκιμασες να ξαναρχισεις ολη τη πιστα? παντως το παιχνιδι το τερματισα , δεν υπηρξε καπου που να κολλησα τελειως
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 πως σας φαίνεται η αντιγραφή του bf3..εεε το νέο αυτό παιχνίδι; Τι λέει το online του;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ξεκόλλησα. Απλά πρέπει να στοχεύσεις τους δύο τελευταίους πιο ψηλά, στο ύψος του 2 που δείχνει η διόπρα. Εφόσον είναι πιο ψηλά, κοιτάμε την κάθετη και κάτω περιοχή της διόπτρας... Στην επόμενη πιστα "hot pursuit" αλλάζει μόνη της η ανάλυση σε 720p (στις ρυθμίσεις παραμάνει 1080) και μόλις τελειώνει η καταδίωξη επανέρχεται. Το άφησαν όπως στην κονσόλα?
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μολις το τερματισα! Καλο παιχνιδι ειναι δεν ηταν τοχο χαλια οσο το περιγραφουν τα reviews .
qsis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ξεκόλλησα. Απλά πρέπει να στοχεύσεις τους δύο τελευταίους πιο ψηλά' date=' στο ύψος του 2 που δείχνει η διόπρα. Εφόσον είναι πιο ψηλά, κοιτάμε την κάθετη και κάτω περιοχή της διόπτρας... Στην επόμενη πιστα "hot pursuit" αλλάζει μόνη της η ανάλυση σε 720p (στις ρυθμίσεις παραμάνει 1080) και μόλις τελειώνει η καταδίωξη επανέρχεται. Το άφησαν όπως στην κονσόλα? [/quote'] Μιλάς για το sniping πάνω στο τραπέζι ? Ε από του διαόλου το κωλο επηρεάζει και η βαρύτητα ξέρεις Επίσης στο λέει και ο spotter σου να σημαδεύεις ψηλότερα Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia 1
liakjim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Παντως δεν μου αρεσει προσωπικα. Υπερβολικα καθοδηγουμενο , σχεδον βαρετο θα ελεγα... Το μονο που μ αρεσει ειναι η μηχανη γραφικων , ο ηχος κ η αισθηση των οπλων. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάλι θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά εύκολο. Στο normal παίζω, όπως πάντα, αλλά πολεμάω όρθιος και καθαρίζω ότι βρω μπροστά μου...
kostask91 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 ειναι φυσιολογικο το οτι μου κανει κολληματα με 2500κ 6870 στα ultra και στα high ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 ΜSAA πόσο? Με 4X λογικό, με 2Χ και ultra εμένα πάει στρωτά. Πόσταρα τα ακριβή settings πριν με ίδιο setup. Μιλαω πάντα για single player και drivers τους 12.6.
kostask91 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 MSAA 2X και γω για single player μιλαω και drivers δε ξερω ποιους
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Από θείο το παιχνίδι? Άνοιξε τον catalyst και δες ποιούς drivers έχεις μηπως είναι τίποτα παμπάλαιοι.
liakjim Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αχ το ματιασα. Στo τελος της αποστολης "finding faraz" , μαυριζει η οθονη κ δεν μπορω να προχωρησω αλλο (επισης εκδοση θειων φωτη-λουκα-τασου) Μπορω να εχω το save καποιου που εχει περασει την αποστολη αυτην , ωστε να την επιλεξω? 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αχ το ματιασα. Στo τελος της αποστολης "finding faraz" , μαυριζει η οθονη κ δεν μπορω να προχωρησω αλλο (επισης εκδοση θειων φωτη-λουκα-τασου) Μπορω να εχω το save καποιου που εχει περασει την αποστολη αυτην , ωστε να την επιλεξω? Έκανες restart το παιχνίδι και σου κάνει τα ίδια? Εγώ είχα ένα crash μετά το hot pursuit αλλά μετά από restart έπαιξε κανονικά. Κυκλοφορεί και ένα update πάντως. Είχε κανεις άλλος αλλαγή της ανάλυσης και επαναφορά μετά το hot pursuit?
TEOKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 σκ.τά @#$%# όπου και να τους χτυπήσω με το sniper από το τραπέζι ,ψηλά,χαμηλά ,δεξιά,αριστερά δεν σκοτώνονται ,,,τα παρατάω ,βαρέθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα