Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor: Warfighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις κολλησει τελειως δηλαδη?

δοκιμασες να ξαναρχισεις ολη τη πιστα?

παντως το παιχνιδι το τερματισα , δεν υπηρξε καπου που να κολλησα τελειως

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκόλλησα. Απλά πρέπει να στοχεύσεις τους δύο τελευταίους πιο ψηλά, στο ύψος του 2 που δείχνει η διόπρα. Εφόσον είναι πιο ψηλά, κοιτάμε την κάθετη και κάτω περιοχή της διόπτρας...

Στην επόμενη πιστα "hot pursuit" αλλάζει μόνη της η ανάλυση σε 720p (στις ρυθμίσεις παραμάνει 1080) και μόλις τελειώνει η καταδίωξη επανέρχεται. Το άφησαν όπως στην κονσόλα? :confused: :shock:

Δημοσ.
Ξεκόλλησα. Απλά πρέπει να στοχεύσεις τους δύο τελευταίους πιο ψηλά' date=' στο ύψος του 2 που δείχνει η διόπρα. Εφόσον είναι πιο ψηλά, κοιτάμε την κάθετη και κάτω περιοχή της διόπτρας...

Στην επόμενη πιστα "hot pursuit" αλλάζει μόνη της η ανάλυση σε 720p (στις ρυθμίσεις παραμάνει 1080) και μόλις τελειώνει η καταδίωξη επανέρχεται. Το άφησαν όπως στην κονσόλα? :confused: :shock:[/quote']

Μιλάς για το sniping πάνω στο τραπέζι ?

Ε από του διαόλου το κωλο επηρεάζει και η βαρύτητα ξέρεις :P

Επίσης στο λέει και ο spotter σου να σημαδεύεις ψηλότερα

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Παντως δεν μου αρεσει προσωπικα. Υπερβολικα καθοδηγουμενο , σχεδον βαρετο θα ελεγα...

Το μονο που μ αρεσει ειναι η μηχανη γραφικων , ο ηχος κ η αισθηση των οπλων.

• Like 1
Δημοσ.

Αχ το ματιασα. Στo τελος της αποστολης "finding faraz" , μαυριζει η οθονη κ δεν μπορω να προχωρησω αλλο (επισης εκδοση θειων φωτη-λουκα-τασου)

Μπορω να εχω το save καποιου που εχει περασει την αποστολη αυτην , ωστε να την επιλεξω?

• Like 1
Δημοσ.

Αχ το ματιασα. Στo τελος της αποστολης "finding faraz" , μαυριζει η οθονη κ δεν μπορω να προχωρησω αλλο (επισης εκδοση θειων φωτη-λουκα-τασου)

Μπορω να εχω το save καποιου που εχει περασει την αποστολη αυτην , ωστε να την επιλεξω?

Έκανες restart το παιχνίδι και σου κάνει τα ίδια? Εγώ είχα ένα crash μετά το hot pursuit αλλά μετά από restart έπαιξε κανονικά. Κυκλοφορεί και ένα update πάντως.

Είχε κανεις άλλος αλλαγή της ανάλυσης και επαναφορά μετά το hot pursuit?

Δημοσ.

σκ.τά @#$%# όπου και να τους χτυπήσω με το sniper από το τραπέζι ,ψηλά,χαμηλά ,δεξιά,αριστερά δεν σκοτώνονται ,,,τα παρατάω ,βαρέθηκα :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...