Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor: Warfighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε τους δίνουν χρήματα μάλλον!

Και αυτή η σάλτσα ότι το campaign του battlefield 3 ήταν πολύ καλό πρεπει να σταματήσει! Βέβαια λιγοτερο linear από αυτό!

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο παίζει κανείς με 2X saphire radeon 5770 (crossfire) με ultra settings χωρίς lag;

Υ.Γ

Έχω τους τελευταίους beta drivers AMD_Catalyst_12.11_Beta4_dotNET4

Εντάξει και τα γραφικά σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουν αυτά του Batlefield 3

μη τρελαθούμε κιόλας.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

πιστευω και το motion blur το εχεις

για πανω απο 2x ΑΑ , δε ξερω κι εγω 2 το χω.. δε δοκιμασα παραπανω

Δημοσ.

Εγώ το παίζω όπως ο Δεινόσαυρος χωρίς AA και με 1xAF. 45-60FPS είμαι (πάντα v-sync on).

Το παιχνίδι παίζει ομαλότατα και είναι γενικά πολύ καλό. ;)

Δημοσ.

εγω το παιζω με 16χAF 4X MSAA και ολα ultra σε dx11 και v sync on και παζει κανονικα .χωρις να σερνεται. Εχει ιδιες απαιτησεις με το battlefield3 οποτε οσοι παιξατε το battlefield3 στο full θα παιξετε και αυτο

Δημοσ.

Εντάξει τώρα δεν είναι εύκολο να συγκρίνουμε διαφορετικά συστήματα και αναλύσεις (κυρίως για τον orokusaki το λέω που έχει overkill κάρτα για την ανάλυσή του) , το ρεζουμέ είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ όμορφο και αρκετά ελαφρύ για τα γραφικά του , θα ήταν όμως καλύτερα τα πράγματα αν έδιναν και περισσότερη σημασία στο gameplay το οποίο ώρες ώρες είναι βασανιστικό..

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.

Εγώ το παίζω όπως ο Δεινόσαυρος χωρίς AA και με 1xAF. 45-60FPS είμαι (πάντα v-sync on).

Το παιχνίδι παίζει ομαλότατα και είναι γενικά πολύ καλό. ;)

Σε παίρνει να τα βάλεις όλα όπως εγώ νομιζω. Προφανώς παίζω με λιγότερα fps αλλά στο δικό μου μάτι δεν υπάρχει το παραμικρό κόλλημα.

@qsis: Eιλικρινά το motion blur με κουράζει. Και 690 να είχα που λέει ο λόγος, απενεργοποιημένο θα το άφηνα.

@orokusaki: Στην ανάλυση που παίζεις δεν υπάρχει σύγκριση. Αν πάρεις μια σύφχρονη οθόνη θα δεις ότι θα χρειαστεί να κάνεις εκπτώσεις.

Aκολουθεί spoiler:

Γιατί ρε παιδιά δεν μπορώ να σκοτώσω με τίποτα τους δύο τελυταίους τύπους στο ξενοδοχείο που στοχεύουν με τα rpg το ελικόπτερο. 30 φορές χωρίς υποερβολή δοκίμασα. Είναι κάποιο bug?

Δημοσ.

καποιες φορες καποιοι εχθροι δε σκοτωνονται με τιποτα κι εμενα μου εχει συμβει, μαλλον προκειται για bug

επισης καποιες αλλες φορες ακομα και αν τους σημαδευεις απο του διαολου το κωλο ξαναβγαινουν και ξαναβγαινουν , γιατι υποτιθεται οτι πρεπει να πας κοντα τους να τους φας..

Δημοσ.

Σε παίρνει να τα βάλεις όλα όπως εγώ νομιζω. Προφανώς παίζω με λιγότερα fps αλλά στο δικό μου μάτι δεν υπάρχει το παραμικρό κόλλημα.

@qsis: Eιλικρινά το motion blur με κουράζει. Και 690 να είχα που λέει ο λόγος, απενεργοποιημένο θα το άφηνα.

@orokusaki: Στην ανάλυση που παίζεις δεν υπάρχει σύγκριση. Αν πάρεις μια σύφχρονη οθόνη θα δεις ότι θα χρειαστεί να κάνεις εκπτώσεις.

Aκολουθεί spoiler:

Γιατί ρε παιδιά δεν μπορώ να σκοτώσω με τίποτα τους δύο τελυταίους τύπους στο ξενοδοχείο που στοχεύουν με τα rpg το ελικόπτερο. 30 φορές χωρίς υποερβολή δοκίμασα. Είναι κάποιο bug?

μα λεω και εγω

και εγω αλλες 30φορες δικιμασα αν βρειτε την λυση πεστε μας

gsis@ πως να παμε κοντα αφου ειμασται sniper

• Like 1
Δημοσ.

Aκολουθεί spoiler:

Δεν ειναι bug. Απλά ο ορισμος του scripted gameplay...

Δημοσ.

οταν ειμαι sniper και μου τυχαινει αυτο, κανω restart from checkpoint

ενταξει ειναι bug , τι να κανουμε

(κακως συμβαινει βεβαια)

αυτο που πραγματικα με εκνευριζει ειναι οταν τους σημαδευω με συνηθισμενο οπλο , αλλα ξαναβγαινουν

(το scripted gameplay που λεγαμε)

χαρακτηριστικος τετοιος υπαρχει στη τελευταια πιστα , ενας τυπος με rpg .. πρεπει να τον σκοτωσα 7-8 φορες μεχρι να παρω αποφαση να ακολουθησω το "σεναριο"

Δημοσ.

Ναι, αλλά δεν με πειράζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...