fearwhatnow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Τζαμπα καιει αυτη η μηχανη.Αντε Bethesda πηγαινε αγορασε τη Frostbite 2 να δουμε κανα Fallout 4 και Elder Scrolls VI με αυτη τη μηχανη.Τζαμπα χαραμιζεται η Frostbite 2 με αυτα τα γελοια first person shooters.Ειδικα το SP ειναι πιθανως για ηλικιες 0-3.Δεν εξηγειται αλλιως.
johnnyman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 με το laptop το παιζω ολα ultra dx11 1080p εκτος απο aa που το εχω off με σταθερα 60fps!!!ειμαι 3η πιστα!!
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Τζαμπα καιει αυτη η μηχανη.Αντε Bethesda πηγαινε αγορασε τη Frostbite 2 να δουμε κανα Fallout 4 και Elder Scrolls VI με αυτη τη μηχανη.Τζαμπα χαραμιζεται η Frostbite 2 με αυτα τα γελοια first person shooters.Ειδικα το SP ειναι πιθανως για ηλικιες 0-3.Δεν εξηγειται αλλιως. Τοσο ευκολο ειναι? Δεν το εχω ξεκινησει ακομα. Ειναι πιο ελαφρυ η πιο βαρυ απο το battlefield 3?
fearwhatnow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Τοσο ευκολο ειναι? Δεν το εχω ξεκινησει ακομα. Ειναι πιο ελαφρυ η πιο βαρυ απο το battlefield 3? Για ηλιθιους ειναι.Αλλωστε δεν περιμενα κατι περισσοτερο απο την ΕΑ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Λίγο πιο πολλές λεπτομέριες; 2
shooterg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=elWCPCQM_eE&lc=JXTE4aZ0SsUrGzM0OtAQcXhOjnbrErz2yafND0kqZyM&feature=inbox
konstantinos77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ενταξει εχει τα γραφικα του bf3 με ωραιες λεπτομερειες ,τωρα μενει να δουμε το multiplayer που θα ειναι και ολη η ουσια του παιχνιδιου τι θα λεει και ποσα bugs θα εχει στην αρχη ...
nikolaos91 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 παιδια τι λεει το παιχνιδι καλο? λεει να το παρω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν το έχω παίξει, αλλά θα έλεγα καλύτερα να περιμένεις λίγο. Το προηγούμενο δεν ήταν κάτι φοβερό και ξέρουμε τώρα όταν η ΕΑ κάνει πάλι το κόλπο με "BF__ Beta for pre-order!", ότι κάτι παίζει.
Alejandro Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Καλό φαίνεται, αλλά για θείο. Μόνο single να περάσει λίγο η ώρα. Για multi μόνο αν τηρήσουν αυτό: "Fans should also expect a one-shot-kill "hardcore" mode".
OROKUSAKI Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Το ξεκινησα και εγω σημερα. Λοιπον παιζει στα 60 fps σταθερα με ολα φουλ σε dx11 και τα γραφικα του ειναι υπεροχα! Εχει και πολυ σφαγη και αιμα! Ειναι και αυτο το medal of honor βασισμενο σε πραγματικο πολεμο οπως το προηγουμενο που ηταν βασισμενο στον πολεμο του Αυγανισταν?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Απ' ότι είδα από το πάνω gameplay video ξεκινάει όπως τέλειωνε το πρώτο, με τους 2 Αμερικανούς ντυμένους σαν ντόπιους να ακολουθούν τον στόχο τους και εφόσον είδα και τον Dusty (μουσάτος με γυαλιά), ναι, sequel. ΥΓ. Το Αυγανιστάν πέφτει κοντά στο Τζατζικιστάν;
liakjim Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Πωπω τι γραφικαρες ειναι αυτες? Αναμενομενα ο παλαιμαχος φορητος της υπογραφης τα βρηκε σκουρα (σαν το Battlefied 3) Παιζω στα 1280Χ800 , ultra textures, effects, περιβαλλον κτλ , low shadows , mssa off , ambient occlusion off κ ειμαι στα 35~45fps.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Στα reviews πάντως πάει αναμενόμενα: μάπα θείο το καρπούζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα